- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.321
Rabbim yardimcin olsun hayirlisiyla bebeisini kucagina al insallahs.a kizlar ben saat 4 ten beri hastanedeyim 4 cm acilmam ve duzenli sancim var ben hissetmiyorum ama acil ambulansla usaga sevkedildik.halim ne olur belli degil dua bekliyorum hepinizden dogum olur diyolar ama ilaclarla serumlarla geciktirmeye calisiyolar.ciger igneside yapildi bekliyoruz,artik
s.a kizlar ben saat 4 ten beri hastanedeyim 4 cm acilmam ve duzenli sancim var ben hissetmiyorum ama acil ambulansla usaga sevkedildik.halim ne olur belli degil dua bekliyorum hepinizden dogum olur diyolar ama ilaclarla serumlarla geciktirmeye calisiyolar.ciger igneside yapildi bekliyoruz,artik
Cnm yazdim iste mesajda tek tek...Canım senden ne tahlilleri istediler yazırmışım rica etsem Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben de iğne kullanıyorum ve spinal anestezi olmuştum..bir sorun oluşmadı size dr bu konuda olmaz mı demişti acaba?canım ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için spinal olamayacağım zaten korkuyorum da ayıkken dayanamam gibi geliyor sesleri duymaya felan. o yüzden genel anestezi ile olacak ama doktorum 25-30dk içinde ayılacaksın ve emzireceksin dedi.
Kızlaaaar aşırı derecede hareketlendi bebeğim karnım sürekli yer değiştiriyo, göbeğimde bi burkulma oluyo, toplanma gibi. Ve şu son yarım saatte en az 10 kere oldu, anlık bişey sanki içten içe etimi tutup bırakıyo gibi ama sıçratıyo beni olduğum yerden :/ kızlar bu kasılma mı??? Çok korkuyorum ilk bebek olunca kasılma ne onu bile bilmiyorum(
Amin ecmain cnm...Ne guzel haberler MaasAllah barekAllah :)
Dimek oglus mayis bebisi oluyor...
Ah zaman ne cabuk geldi, duygulandım ya..
Daha yeni telaş ediyorduk nasil geçecek diye, elhamdülillah sağ salim geldik bu zamana ve şimdi günleri geri sayiyoruz..
Artık çok heyecanli , her gün buraya bakarken var mi acaba anne olan diye bakıyorum :)
İnşaAllah sağlıkla gelir oglusun canimm:)
yok canım azalıp artıyo hareket ettikçe, ama akıntım felan yokPozisyon degistirince geciyor mu canim. Akintin var mi. Azıcık yuru belki gecer
Cnm Rabbim yar yardimcin olsun...s.a kizlar ben saat 4 ten beri hastanedeyim 4 cm acilmam ve duzenli sancim var ben hissetmiyorum ama acil ambulansla usaga sevkedildik.halim ne olur belli degil dua bekliyorum hepinizden dogum olur diyolar ama ilaclarla serumlarla geciktirmeye calisiyolar.ciger igneside yapildi bekliyoruz,artik
oyle bi ihtimal yoktu sadece gece uyurken esimin dizi.carpti karnima gunduz biraz,bekledim hareket vardi ama sanki azdi biraz ne olur ne olmaz gittik hastaneye dyzenli sanci ve 4 cm acilma. doktor cok sert carpmadigi surece geceki carpma dogumu baslatmaz olacagi vardir dedi.ama bir kac gun icinde olabilrim belki bubgece belki.iki gun sonra
eGüzel haberlerini bekiliyoruz canım, Allah kolaylık versin. Tez zamanda sağlıkla kavuştursun inşallah yavruna.s.a kizlar ben saat 4 ten beri hastanedeyim 4 cm acilmam ve duzenli sancim var ben hissetmiyorum ama acil ambulansla usaga sevkedildik.halim ne olur belli degil dua bekliyorum hepinizden dogum olur diyolar ama ilaclarla serumlarla geciktirmeye calisiyolar.ciger igneside yapildi bekliyoruz,artik
zeynepcim hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz..hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun inşaallah...s.a kizlar ben saat 4 ten beri hastanedeyim 4 cm acilmam ve duzenli sancim var ben hissetmiyorum ama acil ambulansla usaga sevkedildik.halim ne olur belli degil dua bekliyorum hepinizden dogum olur diyolar ama ilaclarla serumlarla geciktirmeye calisiyolar.ciger igneside yapildi bekliyoruz,artik
Ne yalan söyleim artık ben de doğsun istiyorum. Rüyalarımda doğduğunu göre göre iyice alıştım bu fikre. Hele emzirdiğimi gördüğümde müthiş bi duyguyla uyanıyorum1 cm açılma erken doğum sebebi mi ki. bnm de bir önceki kontrolde kontrol etti bişi demedi. ama hemşire 2 cm fln oluyo normal dedi. sancım da az çıkmıştı. sende sancı çok mu çıktı nst de?
ben de erken gelsin istiyorum rüyamda hep doğmuş görüyorum kendim hareket fln edebiliyorum o kdr rahatki
Benim de 4 haftadır sol kasığımda hıçkırıyor. En son o zaman ultrasonda başı aşağıdaydı ve hiç değişmedi yeri biliom hıçkırınca hep orda hissediom çünkü. Seninki de baş aşağı demekki.İyi akşamlar kızlar napıosunuz? Biz bomba gibiyiz, bgn pikniğe gittik aşırı derecede yağmur yağdı, tam vazgeçmişken bi arkadaşın ailesinin bahçeli tenteli evi varmış orda yapmaya karar verdik, yeşillik çiçekler felan keyfimi çok yerine getirdi , oğlum da mutlu olmuş olacak ki sürekli kıpırdandı durdu)
Bi de bişi sorcam 2-3 gündür tam kasıklarımda hıçkırıyo, artık bebeğimin döndüğünü mü gösterir bu? Kafası ordamı ki artık
32-33 haftalar bebeğin suyunun en fazla olduğu dönem olduğundan en hareketli zamanı da oluyormuş canım korkma. Benim de taklalar atıyor gibiydi, özellikle gece yatınca coşuyordu, sivrilip iniyordu, canım yanıyordu, bikaç gündür azaldı artık yeri daraldıkça yavaşlıyorlarKızlaaaar aşırı derecede hareketlendi bebeğim karnım sürekli yer değiştiriyo, göbeğimde bi burkulma oluyo, toplanma gibi. Ve şu son yarım saatte en az 10 kere oldu, anlık bişey sanki içten içe etimi tutup bırakıyo gibi ama sıçratıyo beni olduğum yerden :/ kızlar bu kasılma mı??? Çok korkuyorum ilk bebek olunca kasılma ne onu bile bilmiyorum(
sezeryan olacaktın değilmi.. bi de doğumu geciktirmek için müdahale etmemelerine şaşırdım açıkçası... ağrılara da sabırlı olmakdan başka yapacak bi şey yok, o ağrılar bize minik kuzularımız getirecek inşallahCanım 1cm açılma normal degil dedi dogum olabilir dedi ve sancım cok çıktı ağrılarım kasılmalaarım ve kanamam. Vardı acil olarak gittik ama bugünkü çektiğim ağrıyı hiç çekmedim ben
canım Allah yardımcın olsun, hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.bizleri habersiz bırakma...s.a kizlar ben saat 4 ten beri hastanedeyim 4 cm acilmam ve duzenli sancim var ben hissetmiyorum ama acil ambulansla usaga sevkedildik.halim ne olur belli degil dua bekliyorum hepinizden dogum olur diyolar ama ilaclarla serumlarla geciktirmeye calisiyolar.ciger igneside yapildi bekliyoruz,artik
parfum okmasina gerekte yok zaten tatlim bebisler mis gibi kokar bayilirim o kokuya36 lara gelmiş oluyosun canım en azından, bazı doktorlar 30-31 de yapıp senin çatın çok dar deyip keyfi sezeryan yapıyomuş
hadi gözün Aydın canım, bende 1 gündür ev hanımıyım boş kalabilmek, hatta sıkılabilmek çok güzelmiş
Ayy canım Allah yardımcın olsun geçmedimi bu aya kadar
canım bende bi Prof dinlemiştim pastörize demek ölü demektir, hiçbir faydası yok demişti.. Bi ara annemlere memlekete gittim, annem her gün koca bi bardak köy sütü, ve ayran içirdi bana, bide çift sarılı yumurtayedirdi, 20 gün kaldım dönüşte doktorda gittik ve bebeğim 10 gün öne geçmişti şok olduk, tabi burda tekrar eski haline döndü :/ eğer imkan varsa kesinlikle evde yapılması gerek diye düşğnenlerdenim
Hayırlı olsun canım.. Ben dalanın toz sabunu aldım ve çok beğendim, parfümsü deil ama dolabı açtığımda resmen temizlik kokuyo, mis gibi
inş canım.. Ben aylardır izne çıkacağım günlerin hayalini kurdum uyumak için, dün çıktım izne, gece 3 te yatıp sabah 8 de kalktım :)) okula giderken bile daha çok uyuyodum.. Ama olsun yaa, istediğinde tekrar uyuyabileceğini bilmek bile rahatlatıyo insanı
gule gule kullan tatlim yumusaticiyi bende birckk kez duydum almicamSelam cnm ben hacı şakir bebekler için olan granul sabun deterjan aldım. Biçok kişiden almış olduğum tavsıyeye uydum. Yumusatıcı tavsıye etmıyorlar kıyafetlerden çıkmıyormus zararlı olabılır son anda makına yumusatıcıyı alıyor ya o yuzden..Ama daha yıkamadım denemedim yanı haftaya inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?