2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Rabbim yardimcin olsun hayirlisiyla bebeisini kucagina al insallah

ben de bekliyorum sancı fln gelse de doğursam diye :) gzl haberlerini bekliyorum.

Canım senden ne tahlilleri istediler yazırmışım rica etsem Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cnm yazdim iste mesajda tek tek...
Sezaryen tahlilleri bunlar
Planli sezaryandan once yapiliyor ki sezaryanda ne tur tedbirler gerekli ve hangi anestezi turu uygulanacak bunlar belirlenip hazirlikli ekip giriyor...
Drunla konus mutlaka...
Kimi genel anestezi yapiyor kimi spinal kimi epidural
Anestesi uzmani kardiyoloji ve ayrintili yapilacak kan tahlilleti sonucuna gore senin vucuduna uygulanacak anestezi türunu ve dozunu belirlicek

ben de iğne kullanıyorum ve spinal anestezi olmuştum..bir sorun oluşmadı size dr bu konuda olmaz mı demişti acaba?

Kızlaaaar aşırı derecede hareketlendi bebeğim karnım sürekli yer değiştiriyo, göbeğimde bi burkulma oluyo, toplanma gibi. Ve şu son yarım saatte en az 10 kere oldu, anlık bişey sanki içten içe etimi tutup bırakıyo gibi ama sıçratıyo beni olduğum yerden :/ kızlar bu kasılma mı??? Çok korkuyorum ilk bebek olunca kasılma ne onu bile bilmiyorum (

Pozisyon degistirince geciyor mu canim. Akintin var mi. Azıcık yuru belki gecer

Amin ecmain cnm...
Hergun bende tetikteyim vallahi...
Acaba biri dogum yaptimi diye
Bana oyle geliyor ki bu ay yarimiz dogum yapar

Cnm Rabbim yar yardimcin olsun...
Vakti geldiyse dunyaya gelwcek annesi...
ALLAH seni ve bebegini kolaylikla kurtarsin insaallah...
Habersiz birakma bizi...
Hadi bismillah hayirli haberler...
:)

eGüzel haberlerini bekiliyoruz canım, Allah kolaylık versin. Tez zamanda sağlıkla kavuştursun inşallah yavruna.

zeynepcim hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz..hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun inşaallah...

Benim de dunden beri kasiklarimda gecmeyen bir sanci var ne oldugunu anlamadim ilk dogumum bu haftalar da Erken dogum olmustu ama onun belirtileri boyle degildi ne yapsam bilemedim durulmuycak gibi degil ama gecmiyor

Ne yalan söyleim artık ben de doğsun istiyorum. Rüyalarımda doğduğunu göre göre iyice alıştım bu fikre. Hele emzirdiğimi gördüğümde müthiş bi duyguyla uyanıyorum Bu haftalardan sonra doğsa da küveze gerek kalmazmış zaten hehey doğsa da sevsek

Benim de 4 haftadır sol kasığımda hıçkırıyor. En son o zaman ultrasonda başı aşağıdaydı ve hiç değişmedi yeri biliom hıçkırınca hep orda hissediom çünkü. Seninki de baş aşağı demekki.

32-33 haftalar bebeğin suyunun en fazla olduğu dönem olduğundan en hareketli zamanı da oluyormuş canım korkma. Benim de taklalar atıyor gibiydi, özellikle gece yatınca coşuyordu, sivrilip iniyordu, canım yanıyordu, bikaç gündür azaldı artık yeri daraldıkça yavaşlıyorlar

Canım 1cm açılma normal degil dedi dogum olabilir dedi ve sancım cok çıktı ağrılarım kasılmalaarım ve kanamam. Vardı acil olarak gittik ama bugünkü çektiğim ağrıyı hiç çekmedim ben
sezeryan olacaktın değilmi.. bi de doğumu geciktirmek için müdahale etmemelerine şaşırdım açıkçası... ağrılara da sabırlı olmakdan başka yapacak bi şey yok, o ağrılar bize minik kuzularımız getirecek inşallah

canım Allah yardımcın olsun, hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.bizleri habersiz bırakma...

parfum okmasina gerekte yok zaten tatlim bebisler mis gibi kokar bayilirim o kokuya

gule gule kullan tatlim yumusaticiyi bende birckk kez duydum almicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…