- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.361
Seninle ayni sanirim beninde 15 nisanda 29 haftalikken 2 kgdi ama 32 haftalik falan gozukuyodu yani 18 gun onde diyebilirim cinsiyeti ne
onlar için rahatta ben dönemiyorum yatakta36 37 yi bi gorsek Allahin izni ile sonra gelmelerinde bi sakinca yoktur herhalde. Hamileligi rahat gecen her insan 40 haftayi doldurmak ister tabi onlar icin en guzel yer rahmimiz su an.
sağol canım tesekkürler cevabın için:)bende iğne kullanıyorum bana da normal doğum yapabilirsin dedi canım.
Benimde erkek doktorumda bu risklerden bahsetti bu hafta ici gidicem cati muayenesi yapicak ama sezeryan olacak gibi his var icimde sona yaklastikcada tedirginliklerim artiyor hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim hazirliklarin ne durumdaerkek.
son haftalar kg alması azalır mı acaba. normal doğum istiyorum 3800-4000 ü aşarsa cesaret edemem. omuz takılması olayı gözümü korkutuyor. öyle kolu fln sakat kalan var çevremde.
öyle böyle telaş ederken bi bakçaz doğmuş
amin canım. aynı korkular bende de var ama inşallah iyi bir şekilde atlatıcaz.sağol canım tesekkürler cevabın için:)
doğum yaklaştıkça korkular basladı da..
rabbim hayırlı doğumlar nasıp etsin hepimize insallah:)
Benimde erkek doktorumda bu risklerden bahsetti bu hafta ici gidicem cati muayenesi yapicak ama sezeryan olacak gibi his var icimde sona yaklastikcada tedirginliklerim artiyor hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim hazirliklarin ne durumda
İstanbul olunca zor tabi bende daha yıkama islerini yapmadim bu hafta kontrole gitmeden hazirlicam cantami falan mobilya fakan icinde biraz daha bkliyim diyorum ama herkez neyi beklicen daha diyorlar az kaldi ama son gunler gecmek bilmiyo sanki kavussak hayirlisiylavalla çocuğun eşyaları bir kere yıkamıştım bugün inş. tekrar yıkayıp ütülicem. kendime gecelik vs almadım evden çıkamıyorum ki :) koycam en kötü evdekilerden alamadan bişi olursa diye.
ama devlette bana sancı zamanı doğum anı belli olur dedi sezeryan mı normal mi olacağı dedi. bnm ev zeytinburnunda dr işlerimin orada ümraniyede. kendi dr uma gidemedim. biraz daha büyüsün öle gidim diyorum ona yol gözümü korkutuyor.
onlar için rahatta ben dönemiyorum yataktabir de son dönem uy çatlaklar. sığmıyor zaten o da çıkmaya çalışıyor bence ama yolu bulamıyo
bn çocuğa da çok bişi almadım büyücek lazım oldukça alırım dedim. anne yanı beşik aldım ama standart nevresim büyük geldi yorgancıdan diktiricem ufak boy. bebe arabası aldım, bir de kanguru aldım doğumdan itibaren kullanabileceğim.Istanbul olunca zor t
İstanbul olunca zor tabi bende daha yıkama islerini yapmadim bu hafta kontrole gitmeden hazirlicam cantami falan mobilya fakan icinde biraz daha bkliyim diyorum ama herkez neyi beklicen daha diyorlar az kaldi ama son gunler gecmek bilmiyo sanki kavussak hayirlisiyla
canım ağrıların nasıl oldu, senin normal doğum olacak değilmi?Nasılsınız bayanlar ben hiç uyumadın gece aptal gibiyim yaaaa
merhaba canım, naptın doktor işini merak ettim seni...Merhaba güzel anneler....
şimdiden göğüslere niye krem sürmeye başladın, hametanı doktor mu verdi...bu arada aldıkların çok güzel güle güle kullanın miniğinle....bn çocuğa da çok bişi almadım büyücek lazım oldukça alırım dedim. anne yanı beşik aldım ama standart nevresim büyük geldi yorgancıdan diktiricem ufak boy. bebe arabası aldım, bir de kanguru aldım doğumdan itibaren kullanabileceğim.
kalanı doğduktan sonra artık. 6 aydan sonrası için arakatsız park yatak ona göre nevresim vs. mama sandalyesi, oyuncaklar fln alınmalı ama içimde ya hala hiç acele etmiyorum. yıkanabilir bebe bezi aldım. prima aktif bebek aldım. unutmadan lazım olur die biberon aldım, gögüs kalkanı, hametan gögüs kremi çocuk doğana kdr sonra lashinol kullanılacak.
vs vs vs
Bugün gitmedim canim. Haftaya falan giderim heralde. Internetten bakacaktim randevuya ama internet sistemlerinden acilmiyor. pazartesi ararim da alirim randevu. Onur beyi düşünüyorum. Ona gidicem sanirim.merhaba canım, naptın doktor işini merak ettim seni...
şimdiden göğüslere niye krem sürmeye başladın, hametanı doktor mu verdi...bu arada aldıkların çok güzel güle güle kullanın miniğinle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?