2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Seninle ayni sanirim beninde 15 nisanda 29 haftalikken 2 kgdi ama 32 haftalik falan gozukuyodu yani 18 gun onde diyebilirim cinsiyeti ne

erkek.

son haftalar kg alması azalır mı acaba. normal doğum istiyorum 3800-4000 ü aşarsa cesaret edemem. omuz takılması olayı gözümü korkutuyor. öyle kolu fln sakat kalan var çevremde.

öyle böyle telaş ederken bi bakçaz doğmuş

36 37 yi bi gorsek Allahin izni ile sonra gelmelerinde bi sakinca yoktur herhalde. Hamileligi rahat gecen her insan 40 haftayi doldurmak ister tabi onlar icin en guzel yer rahmimiz su an.
onlar için rahatta ben dönemiyorum yatakta bir de son dönem uy çatlaklar. sığmıyor zaten o da çıkmaya çalışıyor bence ama yolu bulamıyo

Benimde erkek doktorumda bu risklerden bahsetti bu hafta ici gidicem cati muayenesi yapicak ama sezeryan olacak gibi his var icimde sona yaklastikcada tedirginliklerim artiyor hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim hazirliklarin ne durumda

Benimde erkek doktorumda bu risklerden bahsetti bu hafta ici gidicem cati muayenesi yapicak ama sezeryan olacak gibi his var icimde sona yaklastikcada tedirginliklerim artiyor hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim hazirliklarin ne durumda

valla çocuğun eşyaları bir kere yıkamıştım bugün inş. tekrar yıkayıp ütülicem. kendime gecelik vs almadım evden çıkamıyorum ki :) koycam en kötü evdekilerden alamadan bişi olursa diye.
ama devlette bana sancı zamanı doğum anı belli olur dedi sezeryan mı normal mi olacağı dedi. bnm ev zeytinburnunda dr işlerimin orada ümraniyede. kendi dr uma gidemedim. biraz daha büyüsün öle gidim diyorum ona yol gözümü korkutuyor.

Istanbul olunca zor t
İstanbul olunca zor tabi bende daha yıkama islerini yapmadim bu hafta kontrole gitmeden hazirlicam cantami falan mobilya fakan icinde biraz daha bkliyim diyorum ama herkez neyi beklicen daha diyorlar az kaldi ama son gunler gecmek bilmiyo sanki kavussak hayirlisiyla

bn çocuğa da çok bişi almadım büyücek lazım oldukça alırım dedim. anne yanı beşik aldım ama standart nevresim büyük geldi yorgancıdan diktiricem ufak boy. bebe arabası aldım, bir de kanguru aldım doğumdan itibaren kullanabileceğim.
kalanı doğduktan sonra artık. 6 aydan sonrası için arakatsız park yatak ona göre nevresim vs. mama sandalyesi, oyuncaklar fln alınmalı ama içimde ya hala hiç acele etmiyorum. yıkanabilir bebe bezi aldım. prima aktif bebek aldım. unutmadan lazım olur die biberon aldım, gögüs kalkanı, hametan gögüs kremi çocuk doğana kdr sonra lashinol kullanılacak.
vs vs vs

Eklentiler

• IMG_20150420_211834.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_20150420_145004.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG_20150418_111638.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 127
şimdiden göğüslere niye krem sürmeye başladın, hametanı doktor mu verdi...bu arada aldıkların çok güzel güle güle kullanın miniğinle....

şimdiden göğüslere niye krem sürmeye başladın, hametanı doktor mu verdi...bu arada aldıkların çok güzel güle güle kullanın miniğinle....

arkadaşların yorumuyla aldım hametan ı. tecrübeli ark o meme ucu yara olursa doğumdan beter acısı dedi. önceden hergün kremlemek yaralanmayı azaltıyormuş. emmeye başlayınca yıkama gerektirmeywn lashinol almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…