2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
BEnde 0_3 aylik yetucek kadar takim aldim iste canta icin gerekli olanlar o kadar besikte bu hafta gelicek arabayida alicam bir ara ins

BEnde 0_3 aylik yetucek kadar takim aldim iste canta icin gerekli olanlar o kadar besikte bu hafta gelicek arabayida alicam bir ara ins

bizde evde çocuk gelecek akvaryum aldık terasa çiçekler aldık onlarla uğraşıyoruz. yıllardır aralıksız çalışıyorum 3 aydır evdeyim on yıldır evdeyim gb sıkıntıya girdim günler geçmiyor. artık rahat harekette edemiyorum daha çekilmez oldu

Bu arada lanshion krem dogumdan bir ay once falan kullanikdiginda etki ediyormus zaten fark etmissinizdir gogusdeki degisiklikleri bebisler emmeye baslayinca yara ve aciyi onlemek amacli merhem gibi birsey göğüs pedi ikarakta ayni markayi tavsiye ettiler bana bilginize kizlar

Agri
Agrik ve kasilmalarinmi var

Agri

Agrik ve kasilmalarinmi var

iş yapınca bel ağrısı oluyor. çocuk vurunca acıtıyor. ben kasılma hiç hissetmedim ama 2-3 hafta önceki kontrolde nst de çıktı sancı. bundan sonra nasıl olur bilmiyorum. tetiklenmesin diye kendimi yormuyorum ama pzt 34+ lı günler başlıyor küvez riski olmuyor sanırım. pzt den sonra başlıcam iş yapmaya hareket etmeye. bundan sonra sancı geliyorsa gelsin

Son düzenleme:
canım 37. haftadan sonra küvez gerekmiyor, ciğer gelişimini tamamlamış oluyor diye biliyorum.acaba benmi yanlış biliyorum???

Temizlik yapinca benimde oluyi bende bu hafta genel temizlik yaptim gerisini her turlu yapariz bende de cikti sanci ilac verdi şöyle 37lere gelsek bizimkiler dobisko olur zaten o yuzden erken olma ihtimalini düşünüyorum hep

canım 37. haftadan sonra küvez gerekmiyor, ciğer gelişimini tamamlamış oluyor diye biliyorum.acaba benmi yanlış biliyorum???
34+ya giriyorum diyecektim. gebelik. org da 34+ dan sonra prematüre sayılmıyor demiş. ztn iri diyorum. ama ciger gelişimi neye göre tamamlanıyor bilmiyorum. irilikle bebeğin doğuma hazır olması farklıdır belki. ama 37 de ztn sıkıntısız sezeryan tarihi veriyorlar.
Temizlik yapinca benimde oluyi bende bu hafta genel temizlik yaptim gerisini her turlu yapariz bende de cikti sanci ilac verdi şöyle 37lere gelsek bizimkiler dobisko olur zaten o yuzden erken olma ihtimalini düşünüyorum hep

Bebek gelisimine gire değişiyor kizlar 33 34 de dogum yapip kuveze alinmayanlarda varmis yine sitedeki

Gozun âydin canim zaman azaliyor artik ohhh ohhh
Evet canım ne kadar çabuk geçti zaman sizinle. Iyi ki varsınız
iyi günümüzde, kötü günümüzde, sıkıntımız olduğunda hep birbirimize destek olduk.
Adeta Kız kardeşim oldunuz.

Ve o mutlu güne çok az kaldı hepimiz için.
Uzun ve zorlu bir yoldu ama sabırla yolun sonuna geldik, bundan sonrası huzur ve mutluluk inşallah Allah'ın izniyle.

Selam arkadaşlar nasılsınız?

Pofidik bebeğin nasılmış canım?

Anladım canım sağlık olsun.

Açılması olan arkadaştan haber var mı?

Maşallah oğluna canım.

Demek son 23 gün.

Canim benimmm:)
Aynen oyle sıkıntimizda mutlulugumuzda hep burdaydik dedigin gibi kardes olduk hepimiz birbirimizi gormeden..
İnsallah daha guzel zamanlarimiza az kaldi:))
Daha coooook bebeklerimizi konuscaz burdan insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…