- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.381
BEnde 0_3 aylik yetucek kadar takim aldim iste canta icin gerekli olanlar o kadar besikte bu hafta gelicek arabayida alicam bir ara insbn çocuğa da çok bişi almadım büyücek lazım oldukça alırım dedim. anne yanı beşik aldım ama standart nevresim büyük geldi yorgancıdan diktiricem ufak boy. bebe arabası aldım, bir de kanguru aldım doğumdan itibaren kullanabileceğim.
kalanı doğduktan sonra artık. 6 aydan sonrası için arakatsız park yatak ona göre nevresim vs. mama sandalyesi, oyuncaklar fln alınmalı ama içimde ya hala hiç acele etmiyorum. yıkanabilir bebe bezi aldım. prima aktif bebek aldım. unutmadan lazım olur die biberon aldım, gögüs kalkanı, hametan gögüs kremi çocuk doğana kdr sonra lashinol kullanılacak.
vs vs vs
BEnde 0_3 aylik yetucek kadar takim aldim iste canta icin gerekli olanlar o kadar besikte bu hafta gelicek arabayida alicam bir ara ins
Agrik ve kasilmalarinmi varbizde evde çocuk gelecek akvaryum aldık terasa çiçekler aldık onlarla uğraşıyoruz. yıllardır aralıksız çalışıyorum 3 aydır evdeyim on yıldır evdeyim gb sıkıntıya girdim günler geçmiyor. artık rahat harekette edemiyorum daha çekilmez oldu
Agri
Agrik ve kasilmalarinmi var
canım 37. haftadan sonra küvez gerekmiyor, ciğer gelişimini tamamlamış oluyor diye biliyorum.acaba benmi yanlış biliyorum???iş yapınca bel ağrısı oluyor. çocuk vurunca acıtıyor. ben kasılma hiç hissetmedim ama 2-3 hafta önceki kontrolde nst de çıktı sancı. bundan sonra nasıl olur bilmiyorum. tetiklenmesin diye kendimi yormuyorum ama pzt 33+ lı günler başlıyor küvez riski olmuyor sanırım. pzt den sonra başlıcam iş yapmaya hareket etmeye. bundan sonra sancı geliyorsa gelsin
Bebek gelisimine gire değişiyor kizlar 33 34 de dogum yapip kuveze alinmayanlarda varmis yine sitedeki yorumlarda okumustumcanım 37. haftadan sonra küvez gerekmiyor, ciğer gelişimini tamamlamış oluyor diye biliyorum.acaba benmi yanlış biliyorum???
34+ya giriyorum diyecektim. gebelik. org da 34+ dan sonra prematüre sayılmıyor demiş. ztn iri diyorum. ama ciger gelişimi neye göre tamamlanıyor bilmiyorum. irilikle bebeğin doğuma hazır olması farklıdır belki. ama 37 de ztn sıkıntısız sezeryan tarihi veriyorlar.canım 37. haftadan sonra küvez gerekmiyor, ciğer gelişimini tamamlamış oluyor diye biliyorum.acaba benmi yanlış biliyorum???
Temizlik yapinca benimde oluyi bende bu hafta genel temizlik yaptim gerisini her turlu yapariz bende de cikti sanci ilac verdi şöyle 37lere gelsek bizimkiler dobisko olur zaten o yuzden erken olma ihtimalini düşünüyorum hep
Bebek gelisimine gire değişiyor kizlar 33 34 de dogum yapip kuveze alinmayanlarda varmis yine sitedekicanım 37. haftadan sonra küvez gerekmiyor, ciğer gelişimini tamamlamış oluyor diye biliyorum.acaba benmi yanlış biliyorum???
34+ya giriyorum diyecektim. gebelik. org da 34+ dan sonra prematüre sayılmıyor demiş. ztn iri diyorum. ama ciger gelişimi neye göre tamamlanıyor bilmiyorum. irilikle bebeğin doğuma hazır olması farklıdır belki. ama 37 de ztn sıkıntısız sezeryan tarihi veriyorlar.[/QUOTE
Ciger geliştirici ignr yapiyolar her ihtimale karsi dedigin gibi bizimkiler iri ve hafta okarakda onde oldugundan erken tamamlanacak olabilir ama bilemeyiz tabi az kaldi biraz daha disimizi sikicaz
Gozun âydin canim zaman azaliyor artik ohhh ohhhVee yarın takvimim 36. Hafta olacak aman Allah'ım çok az kaldıııı
gel güzel kızım gel
Vee yarın takvimim 36. Hafta olacak aman Allah'ım çok az kaldıııı
gel güzel kızım gel
Evet canım ne kadar çabuk geçti zaman sizinle. Iyi ki varsınızGozun âydin canim zaman azaliyor artik ohhh ohhh
evet canim, insallah az kaldi :) Nasılsın? Musab'tan yeni bir haber var mi canım?Zaman daraliyor ne güzel çok az kaldı artik kızına kavuşmana canım...
Gidemedim kontrole canim doktor beyin ameliyati varmis iptal randevu, yine.Selam arkadaşlar nasılsınız?
Pofidik bebeğin nasılmış canım?
33+4 de dun dr kontrolumuz vardi
Tosbogam 11 gun ilerde yine masaallah... 35+1 cikti...
2258 gr 46 cm olmusuz :)
Oglusum transver durusta karnimda...
Yani yanlama duruyor...
2 haftadir sag gogsumun alti kaburgam sekil degistirdi resmen veled hic rahatsiz olmuyor... popoyu dayamis :)
Sezeryan tahlilleri istedi drum...
5 tup kan verdim...
Ordan Kardiyolojiye git dedi
Ordan anesteziye gideceksin kan ve kardiyoloji sonuçlarına gore anestezi sezertanda nasıl bir narkoz uyguluyacagi sonucuna varacak dedi...
Sonuc belli olunca kadin doguma cik 25 mayisa Sezeryan gunu al dedi...
Kanlari verdim...
uzun tahlillermis saliya cikacak...
Zaten carsamba kardiyoloji randevum vardı Ogün gidicem onada...
Sonuc ALLAH izin verirse 25 mayis Taha Muhammed'imize kavuşuyoruz :)
Canim benimmm:)Evet canım ne kadar çabuk geçti zaman sizinle. Iyi ki varsınız
iyi günümüzde, kötü günümüzde, sıkıntımız olduğunda hep birbirimize destek olduk.
Adeta Kız kardeşim oldunuz.
Ve o mutlu güne çok az kaldı hepimiz için.
Uzun ve zorlu bir yoldu ama sabırla yolun sonuna geldik, bundan sonrası huzur ve mutluluk inşallah Allah'ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?