- 31 Aralık 2014
- 937
- 791
- 138
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.401
İyiyiz canim sen nasilsin??Selam arkadaşlar nasılsınız?
Pofidik bebeğin nasılmış canım?
İyiyiz canim sen nasilsin??
Insallah caniim, ne guzel yazmissin. Insan duygulaniyo okuyunca, şöyle bi gozumun onune ilk gunler serit halinde geldi. Cok mu hassasim neEvet canım ne kadar çabuk geçti zaman sizinle. Iyi ki varsınız
iyi günümüzde, kötü günümüzde, sıkıntımız olduğunda hep birbirimize destek olduk.
Adeta Kız kardeşim oldunuz.
Ve o mutlu güne çok az kaldı hepimiz için.
Uzun ve zorlu bir yoldu ama sabırla yolun sonuna geldik, bundan sonrası huzur ve mutluluk inşallah Allah'ın izniyle.
Canim benimmm:)
Aynen oyle sıkıntimizda mutlulugumuzda hep burdaydik dedigin gibi kardes olduk hepimiz birbirimizi gormeden..
İnsallah daha guzel zamanlarimiza az kaldi:))
Daha coooook bebeklerimizi konuscaz burdan insallah
Tabii ki asil melekler geldikten sonra konusacagiz. oturdu, emekledi, konustu, ilk ek gida ooh en heyecanli zamanlarimiz olacaklar.Insallah caniim, ne guzel yazmissin. Insan duygulaniyo okuyunca, şöyle bi gozumun onune ilk gunler serit halinde geldi. Cok mu hassasim neinsallah sagsaglim hepimiz atlatirizda, bebeklerimiz dogduktan sonrada biribirimize yazariz
selam kızlar..biz de geçen hafta cts kontrole gittik 32+0 da 1.700 kg olmuş oğluşumuz..bana az gibi göründü ama normalmiş doktorumuz öyle söyledi..suyu biraz fazla imiş, bi de başı yukarıda inşallah doğuma kadar geri döner..çok sabırsızlanıyorum..5 hafta sonra izne ayrılıcaz artık..
bazı hamilelere doktorları beden temizliğinde ağdayı önermemiş..siz duydunuz mu böyle bişi? ben daha geçen hafta gittim, doğuma az kala yine gitmeyi planlıyorum sorun olur mu ki??
Şükür canım bende iyiyim. Kızım ve eşim evde onlarla ilgilenmekten girmeye vakit bulamıyorum.
benimde esim nöbetçi sıkıntıdan patlamak uzereyim evde canım..Şükür canım bende iyiyim. Kızım ve eşim evde onlarla ilgilenmekten girmeye vakit bulamıyorum.
Insallah insallahh. O gunleri dusunmek bile mutlu ediyor insani. Allah a binlerce kere sukurler olsun bize annelik hissini tattirdigi icinTabii ki asil melekler geldikten sonra konusacagiz. oturdu, emekledi, konustu, ilk ek gida ooh en heyecanli zamanlarimiz olacaklar.
Merhaba sevgili anniş adayları bende yeni katıldım aramıza Haziran annesi olucam inşallah Allah nasip eder de hepimiz vaktinde sağlıkla kavuşuruz kuzucuklarımıza
Canım allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olur inş.oyle bi ihtimal yoktu sadece gece uyurken esimin dizi.carpti karnima gunduz biraz,bekledim hareket vardi ama sanki azdi biraz ne olur ne olmaz gittik hastaneye dyzenli sanci ve 4 cm acilma. doktor cok sert carpmadigi surece geceki carpma dogumu baslatmaz olacagi vardir dedi.ama bir kac gun icinde olabilrim belki bubgece belki.iki gun sonra
Bende evde tekim bugun ne canim sikilfi anlatamam gun gectikce daha da hassaslastigimi hissettim bide duygular karmasiklasti sanki artik. Bianda uzgunken mutlu olabiliyorum yafa mutluyken bianda mutsuzbenimde esim nöbetçi sıkıntıdan patlamak uzereyim evde canım..
ne güzel vakıt geciriyosun eşinle kızınla :)
Ben cok alingan oldum canim son zamanlarda herseyi kafamda buyutmeye basladim lohusalik nasil olacak bakalimBende evde tekim bugun ne canim sikilfi anlatamam gun gectikce daha da hassaslastigimi hissettim bide duygular karmasiklasti sanki artik. Bianda uzgunken mutlu olabiliyorum yafa mutluyken bianda mutsuz
Gunlerimiz yakin bana da aynisi oluyor kime soylediysem 9. aya girince oluyor diyolarbenım karnim bu hafta asagi indi sanki daha oncelerde karnim tam goguslerimin altindan basliodu beni cok rahatsiz ediodu otururken bile sanki kaburgama batiyordu gerilerek oturmak zorunda kaliodum ama simdi bi rahatlik var batma gitti. Birde kasiklarimda hafif bir sizi var adet olacakmisim gibi. normalde adet olmadan once bi sikintilanirdim basim falan agrir sicak basar bugunde aynen onlari yasiyorum anlamadim. Hayirlara ciksin bakalim
Dogum yaklasiyo olabilir canimbenım karnim bu hafta asagi indi sanki daha oncelerde karnim tam goguslerimin altindan basliodu beni cok rahatsiz ediodu otururken bile sanki kaburgama batiyordu gerilerek oturmak zorunda kaliodum ama simdi bi rahatlik var batma gitti. Birde kasiklarimda hafif bir sizi var adet olacakmisim gibi. normalde adet olmadan once bi sikintilanirdim basim falan agrir sicak basar bugunde aynen onlari yasiyorum anlamadim. Hayirlara ciksin bakalim
Aynen canim benimde kasilmalarim cogaldi artik bebisin hareketleride degisti artik gobegim yerdegistirio resmen karsimda oturanlat fark edio cok komik oluyor. Evi bende supuremiyorum artik karnim cok agrio esime supurtup bende silip toz oliyorum napiyimGunlerimiz yakin bana da aynisi oluyor kime soylediysem 9. aya girince oluyor diyolar
Kasilmalarim da cogaldi evi bi supurdum pisman oldum cok kasildi karnim
Is de yapamiyorum kim yapsin peki
Hayirlisi olsun hakkimizda insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?