2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Insallah caniim, ne guzel yazmissin. Insan duygulaniyo okuyunca, şöyle bi gozumun onune ilk gunler serit halinde geldi. Cok mu hassasim neinsallah sagsaglim hepimiz atlatirizda, bebeklerimiz dogduktan sonrada biribirimize yazariz

Canim benimmm:)
Aynen oyle sıkıntimizda mutlulugumuzda hep burdaydik dedigin gibi kardes olduk hepimiz birbirimizi gormeden..
İnsallah daha guzel zamanlarimiza az kaldi:))
Daha coooook bebeklerimizi konuscaz burdan insallah

Inşallah insallah :)) o gunlere kavusmak nasip olur :)

Merhaba guzel anneler mide bulantisi basladi bende kizim oldugu gibi mideme calisiyor gaviskon icsemde banamisin demiyor yanma bulanti uksusuzluk hepsi bir arada ne yapacagimi sasirdim valla bu arada benim goguslerim 3 gundur dahada buyudu sanki bizden boyle sizler nasilsiniz...

Insallah caniim, ne guzel yazmissin. Insan duygulaniyo okuyunca, şöyle bi gozumun onune ilk gunler serit halinde geldi. Cok mu hassasim neinsallah sagsaglim hepimiz atlatirizda, bebeklerimiz dogduktan sonrada biribirimize yazariz
Tabii ki asil melekler geldikten sonra konusacagiz. oturdu, emekledi, konustu, ilk ek gida ooh en heyecanli zamanlarimiz olacaklar.

Canım benim de bebiş ters duruyor 31+5' de 1700 gram ' dı Günlerimiz aynı seninle doktorun döner dedi mi sana da

Şükür canım bende iyiyim. Kızım ve eşim evde onlarla ilgilenmekten girmeye vakit bulamıyorum.
Şükür canım bende iyiyim. Kızım ve eşim evde onlarla ilgilenmekten girmeye vakit bulamıyorum.
benimde esim nöbetçi sıkıntıdan patlamak uzereyim evde canım..
ne güzel vakıt geciriyosun eşinle kızınla :)

Canım allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olur inş.

benimde esim nöbetçi sıkıntıdan patlamak uzereyim evde canım..
ne güzel vakıt geciriyosun eşinle kızınla :)
Bende evde tekim bugun ne canim sikilfi anlatamam gun gectikce daha da hassaslastigimi hissettim bide duygular karmasiklasti sanki artik. Bianda uzgunken mutlu olabiliyorum yafa mutluyken bianda mutsuz

Merhaba kızlar nasılsınız sona yaklaşıyoruz artık tabi mutlu bi son Allah'ın izniyle herşey yolunda bizde tek sıkıntım 3 gündür iştahım kapandı yemek yiyemiyorum tek öğün yiyorum midem almıyo aynı durumda olanımız varmı acaba?

benım karnim bu hafta asagi indi sanki daha oncelerde karnim tam goguslerimin altindan basliodu beni cok rahatsiz ediodu otururken bile sanki kaburgama batiyordu gerilerek oturmak zorunda kaliodum ama simdi bi rahatlik var batma gitti. Birde kasiklarimda hafif bir sizi var adet olacakmisim gibi. normalde adet olmadan once bi sikintilanirdim basim falan agrir sicak basar bugunde aynen onlari yasiyorum anlamadim. Hayirlara ciksin bakalim

Bende evde tekim bugun ne canim sikilfi anlatamam gun gectikce daha da hassaslastigimi hissettim bide duygular karmasiklasti sanki artik. Bianda uzgunken mutlu olabiliyorum yafa mutluyken bianda mutsuz
Ben cok alingan oldum canim son zamanlarda herseyi kafamda buyutmeye basladim lohusalik nasil olacak bakalim

Gunlerimiz yakin bana da aynisi oluyor kime soylediysem 9. aya girince oluyor diyolar
Kasilmalarim da cogaldi evi bi supurdum pisman oldum cok kasildi karnim
Is de yapamiyorum kim yapsin peki
Hayirlisi olsun hakkimizda insallah

Dogum yaklasiyo olabilir canim

Gunlerimiz yakin bana da aynisi oluyor kime soylediysem 9. aya girince oluyor diyolar
Kasilmalarim da cogaldi evi bi supurdum pisman oldum cok kasildi karnim
Is de yapamiyorum kim yapsin peki
Hayirlisi olsun hakkimizda insallah
Aynen canim benimde kasilmalarim cogaldi artik bebisin hareketleride degisti artik gobegim yerdegistirio resmen karsimda oturanlat fark edio cok komik oluyor. Evi bende supuremiyorum artik karnim cok agrio esime supurtup bende silip toz oliyorum napiyim

Meraba arkadaşlar bende ara ara çok halsizlik oluyo yatınca uyuyamiyorum da nedense ama ruh gibiyim siz Nasılsıniz bide bayginlik hissi yadiyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…