2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Rabbim yardimcin olsun canım,kolaycacik kavus yavruna inşallah, bu bebisler pek bi sabırsız çıktılar sırayla gelmeye başladılar.
Dualarım seninle inşallah....

İyi aksamlar kızlar. 32. Haftam perşembe doluyor. Öğretmenim. Doktorum 7 mayista calisabilir raporu almam gerektiğini soyledi . bu tarihten önce ya da sonra aksam sorun cikar mi?

canım 32 öncesi doktor vermiyor, ve 33 e fazla yaklaşmadan alırsan daha iyi olur, sgk sıkıntı yapabiliyor, yani 32+6 ya kadar bekleme ortalarda al derim.

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle. uşakta hangi hastanedesin?

Canim insallah saglikla kavusursun yavruna Rabbim yardimciniz olsun hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Merhaba kizlar bende araniza yeni katıldım arkadasimizdan hayirli haberler alalim insallah.bende Allahin izniyle haziranin ilk haftasi bebegimi kucagima alacagim ama hafta olarak onde gidiyor bende erken gelebilir diye tedirginim bu şekilde olanlar varmi

Benim de dunden beri kasiklarimda gecmeyen bir sanci var ne oldugunu anlamadim ilk dogumum bu haftalar da Erken dogum olmustu ama onun belirtileri boyle degildi ne yapsam bilemedim durulmuycak gibi degil ama gecmiyor

Senle gunlerimiz ayni dun gun boyu ve bu gece saat 4 leere kadar kasigimdaki sanci cok siddetliydi. Nerdeyse dogsun diye dua edecektim aglatti beni yani herhalde normaldir

Ya bende 35 bi gecsin dualara baslicam doogurayim diye :)

inş gerek kalmaz ve bizi çok bekletmezler. göbeğime sığmıyor resmen :)

geçen bir ark ın gittiğinde sancıyı kesip eve yollamışlar tekrar sıkıntı çıkmış tekrar hastaneye gidene kdr kalbi durmuş. bunu öğrenince sancı gelince doğurmayı tercih ederim.

bnm 3 hafta ileride devlet yakın doğum hastanesine gidiyorum. erken gelir demedi. fakat haftada bi gel dedi, erken saatlerde gel dedi, tok ve 15 dk yürümüş gidiliyo nst ye bağlatıyor. şeker, tansiyon yok ama sen gene şeker var gb hamur işi çok yeme dedi.

Senle gunlerimiz ayni dun gun boyu ve bu gece saat 4 leere kadar kasigimdaki sanci cok siddetliydi. Nerdeyse dogsun diye dua edecektim aglatti beni yani herhalde normaldir

Ya bende 35 bi gecsin dualara baslicam doogurayim diye :)

Ben de hic uyumadim sabaha kadar gezdim resmen bide bende erken dogum korkusu var. Hayirlisiyla gununde saglikli sihhatli bi dogum yapsaydik bu hafta kontrolum var bakalim ne diyecek doktorum

Bende seker cikmadi kilosu ne kadar bebisin

canim hayirli haberler verirsin ins.bizlere rabbim yardimcin olsun...

canım ben bulantılardan dolayı hastanede yattım ilk başlarda kaç defa. bi defasında yanımdaki yatakta 35. haftalarında falan bi bayan vardı,sancısı vardı diye serum takıp yatırmışlardı. doktor öyle olunca hastaneden çıkmasına izin vermiyodu zaten, bi de sürekli gelip odada kadına nst bağlıyolardı, tansiyonunu falan ölçüyolardı. yani herhalukarda bi sorun varsa annenin eve gönderilmesi çok doğru değil bence

Ben de hic uyumadim sabaha kadar gezdim resmen bide bende erken dogum korkusu var. Hayirlisiyla gununde saglikli sihhatli bi dogum yapsaydik bu hafta kontrolum var bakalim ne diyecek doktorum

36 37 yi bi gorsek Allahin izni ile sonra gelmelerinde bi sakinca yoktur herhalde. Hamileligi rahat gecen her insan 40 haftayi doldurmak ister tabi onlar icin en guzel yer rahmimiz su an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…