- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.421
Bende oyleyim canim. Heleki gece uyanip tuwalete gidiyorum, yataga geldigimde uyku girmiyo gozume. En az iki saat saga sola donuyorum. Buda halsizlik yapiyo gece cunku bi kac kere wc ye kalkiyorum. Sersem gibi oluyorumMeraba arkadaşlar bende ara ara çok halsizlik oluyo yatınca uyuyamiyorum da nedense ama ruh gibiyim siz Nasılsıniz bide bayginlik hissi yadiyomusunuz
benimde esim nöbetçi sıkıntıdan patlamak uzereyim evde canım..
ne güzel vakıt geciriyosun eşinle kızınla :)
Oyy ne iyi olurdu canimm cay icerdik beraber :)))5 te gittiler canım bende vestiyeri temizledim şimdi dinleniyorum.
Babası ile birlikte yüzmeye gittiler.
Gel bende yalnızım birlikte oturalım.
Oyy ne iyi olurdu canimm cay icerdik beraber :)))
Kızlarrr selam herkese
Umarim herkes iyidir.
Biz iyiydi bu güne kadar ama acayip bacak agrim var öyle böyle değil.
Bugün biraz da ayakta kaldım belimde de feci ağrı başladı suan,akintim da var
Saol canım. Ben dün baya yürüdüm ondan mi oldu acaba diyodum.Geçmiş olsun canım.
Akıntı bende salıdan beri var.
Bacak ağrıma da yürüyüş iyi geliyor.
Saol canım. Ben dün baya yürüdüm ondan mi oldu acaba diyodum.
Günlerimiz aynı seninle,hayirlisiyla gelsinler inşallah içimde erken gelecek gibi bir his var ama
Ayyy canim gercekten keske ayni yerde olsaymisiz ne iyi olurdu laflardik :)Valla elimde de çay var.
Hadi çabuk gel,
1 saate gelecekler.
sen gene sağa sola dönebiliyorsun ben uykusuz ve yattığım taraf uyuşmuş şekilde takılıyorum. nedense ne internet ne de tv oyalayamıyor beni. elime bişi alıp okuyamıyorum..Bende oyleyim canim. Heleki gece uyanip tuwalete gidiyorum, yataga geldigimde uyku girmiyo gozume. En az iki saat saga sola donuyorum. Buda halsizlik yapiyo gece cunku bi kac kere wc ye kalkiyorum. Sersem gibi oluyorum
Ayyy canim gercekten keske ayni yerde olsaymisiz ne iyi olurdu laflardik :)
Ayyy canim gercekten keske ayni yerde olsaymisiz ne iyi olurdu laflardik :)
Aynen bende oyleyim tv diziler sariyo bisioy kızlar iki saat dışarı çıktım günler sonra pert şekilde eve döndüm. tedi den hurç kutu fln aldım. hurma ceviz çiğ badem vb kuruyemişlerimi aldım. çağrı market e de uğrayıp eksik birşeyleri aldım. kinder süpris aldım kendime. kutularına karışık şeyler koycam misal birine pirinç diğerine nohut vs. farklı renkte amigurumi top veya kuş vs yapıp içine elyafın arasına koycam. ses çıkarır değişik değişik
bebe kıyafetlerini yıkayıp kurutmaya atmıştım ama bu halde ütü fln yapamam. özellikle alt bacağım iptal.
çaykur un organik çayı çıkmış denemek için aldım. çayımda bitmişti iki gündür öyle gzl geliyorki şimdi tadı :)
birde anne yanı beşiğe göre nevresim yok kendş chicco next2me nevresimide 100 tl olunca :) yorgancıya gittim yeşil ve mavi kumaş seçtim. 2 şer tane dikecek. 4 nevresim takımı 60 tl vereceğim. kumaşın metresine 10 tl aldı taç ınmış. nevresim başında 3 tl terziye veriyormuş.
haftaya fln hazır olacak alacağım. ona göre pamuk örtü de diktirecektim dikişi para dedi. ben de a101 den aldığımı götüreceğim bölüp nevresime göre kenarlarını düzeltecek.
sen gene sağa sola dönebiliyorsun ben uykusuz ve yattığım taraf uyuşmuş şekilde takılıyorum. nedense ne internet ne de tv oyalayamıyor beni. elime bişi alıp okuyamıyorum..
medical parktayiz cnmCanım hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle. uşakta hangi hastanedesin?
Sarmiyo yazcaktim
Meraba arkadaşlar bende ara ara çok halsizlik oluyo yatınca uyuyamiyorum da nedense ama ruh gibiyim siz Nasılsıniz bide bayginlik hissi yadiyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?