- 31 Aralık 2014
- 937
- 791
- 138
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.441
Evet canim sohbet ederken zaman geciverirdi ne guzel..Bu arada ne kadar az zamanın kalmış canım ya.
En fazla 31 gün.
Ayyy inş. ennn müsait olduğumuz, sağlıklı ve hayırlı zamanda gelirler.
Nasilsiniz peki dogum oldumumedical parktayiz cnm
Hoßbuldum canımAmin canım inş. Hoşgeldin aramıza
Evet canim sohbet ederken zaman geciverirdi ne guzel..
Aynen 31 gun kaldi diyo takvim bakalim oglumuz ne zaman gelecek herseyi hazir bekliyoruz artik sma boyle olunca yapacak bisey bulamiyorum gunler cok uzun geliyo
Benimde persembe kontrolum bidahakine dogum hakkinda konusuruz dedi banada canim.Beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok canım.
Dua edip bol bol da sohbet edip bekleyeceğiz artık.
Bakalım bu çarşamba kontrolde ne diyecek doktorumuz, belki daha da netleşir durumlar.
Bir aralık verir belki.
Ben yatinca nefes darligi cekiyorum canim oyuzden dogru duzgun uyuyamiyorum uzun zamandirKızlar yaa ben de nefes darlığı oluyor bu aralar ve kalbim de çarpıntı oluyor ara aranormal de 80 ' lerde oluyor.. kalp çarpıntım olduğunda nabzımı ölçüyorum 120 - 130 çıkıyor hep sizde de böyle oluyor mu acaba
Inşallah vaktinde hayırlısıyla gelir bebeğin canım.sen yine durumunu yaz geçmiş olsunarkadaslar ancak yazmayq vakit bulabildim guzel dualariniz icin hepinize tek tek tesekkurederim.biz hala hastanediyiz acilmam sabit 4 cm zatdlen bi.kere acildimi kapanmazmis.sancilarim takip ediliyo serum ve ilac veriliyo.son olara doktorum ilaclari serumu kesti yarina kadar takip etcek ilacsiz bi sekilde sanci olmazsa yarin taburcu olcaz sanci cikarsa hastanede kalcaz.kizlar kesinlikle erken dogmasini istemeyin insan basina gelince anliyo bende dogsun artik diyodm ama kuvez meselesi hic belli olmuyomus tamamen bebekle alakali bi durummus.hayirli vakte kadar kalsinlar karnimizda ins.birde cantalarini hazirlamayanlar mutlaka hazirlayin ani bise oldugunda anneyi hastaneden cikartmiyolar bile benim esim hazirladi.yollamadilar beni eve.ve bende hic dogum belirtisi yoktu sadece hareketlerinin azaldigini fark ettim.burdaki dojtor son sinirdasin dedi hastaneye gelmeseydim ve acilmam devam etseydi erken dogum durdurulamazmis.en azindan suan durdurulabilir seviyede.yinede ne olacagini Allahtan baska kimse bilemez.dua eder dualarinizi beklerim AEO
Evet hareketleri cok guzel kemiklerini seviyorum ben de elimleAynen canim benimde kasilmalarim cogaldi artik bebisin hareketleride degisti artik gobegim yerdegistirio resmen karsimda oturanlat fark edio cok komik oluyor. Evi bende supuremiyorum artik karnim cok agrio esime supurtup bende silip toz oliyorum napiyim
Insallah saglikla,hayirlisiyla,vaktinde kucagina alirsin bebegini canimarkadaslar ancak yazmayq vakit bulabildim guzel dualariniz icin hepinize tek tek tesekkurederim.biz hala hastanediyiz acilmam sabit 4 cm zatdlen bi.kere acildimi kapanmazmis.sancilarim takip ediliyo serum ve ilac veriliyo.son olara doktorum ilaclari serumu kesti yarina kadar takip etcek ilacsiz bi sekilde sanci olmazsa yarin taburcu olcaz sanci cikarsa hastanede kalcaz.kizlar kesinlikle erken dogmasini istemeyin insan basina gelince anliyo bende dogsun artik diyodm ama kuvez meselesi hic belli olmuyomus tamamen bebekle alakali bi durummus.hayirli vakte kadar kalsinlar karnimizda ins.birde cantalarini hazirlamayanlar mutlaka hazirlayin ani bise oldugunda anneyi hastaneden cikartmiyolar bile benim esim hazirladi.yollamadilar beni eve.ve bende hic dogum belirtisi yoktu sadece hareketlerinin azaldigini fark ettim.burdaki dojtor son sinirdasin dedi hastaneye gelmeseydim ve acilmam devam etseydi erken dogum durdurulamazmis.en azindan suan durdurulabilir seviyede.yinede ne olacagini Allahtan baska kimse bilemez.dua eder dualarinizi beklerim AEO
Bende rahat yuruyemiyorum evden cikip arabaya binene kadar tekrar sikisiyorum valla yanimdakiler bikio benm wc ihtiyacimdan :) birde yuruyus yapinca karnim agrio benm adet sancisi gibi kasiklarima falan agri girio korkuorum bende yurumuorum artikGönül rahatlığıyla yürüyüş yapabilen var mı?
lavabo ihtiyacı yürüdükçe artıyor mu ne
bende en az bir aydır o darlık oluyor. adama eve sigara paketi sokturmuyorum. hava düzgünken cam açık yatıyorum rahat ediyorum. gündüz ztn hava soukta olsa cam mam açık yoksa nefes alamıyorum. çocuk içinde oksijen alıyoruz ondanmış.Kızlar yaa ben de nefes darlığı oluyor bu aralar ve kalbim de çarpıntı oluyor ara aranormal de 80 ' lerde oluyor.. kalp çarpıntım olduğunda nabzımı ölçüyorum 120 - 130 çıkıyor hep sizde de böyle oluyor mu acaba
Ben yatinca nefes darligi cekiyorum canim oyuzden dogru duzgun uyuyamiyorum uzun zamandir
ben de sıkıntı çekiyorum. bel destek kemeri taktığımda ancak dışarı çıkabiliyorum. mesaneye baskıyı azaltıyor. ama büyük beden alın m aldım ben daha bol olsa daha rahat olurdu. günlerdir evdeydim bugün 2 saat çıktım gece bel ağrısından uyuyamam artık.Gönül rahatlığıyla yürüyüş yapabilen var mı?
lavabo ihtiyacı yürüdükçe artıyor mu ne
Bende rahat yuruyemiyorum evden cikip arabaya binene kadar tekrar sikisiyorum valla yanimdakiler bikio benm wc ihtiyacimdan :) birde yuruyus yapinca karnim agrio benm adet sancisi gibi kasiklarima falan agri girio korkuorum bende yurumuorum artik
canım bugün kontrolün varmış, nasıl geçti? nasılsın?Masallah kizina canim. Benimde c.tesi kontrolum var. Cok merak ediyorum ne oldu diye.
canım bayadır yazmamışsın, nasılsınız, miniklerin durumları nasıl?canlarrrrrr kuzularrrrr nasılsınız :) herkesler iyidir umarım :) biz yatak istirahatine devam evin içi çok telaşlı her an doğabilirler diye hazırlıklar hızlandı :)))) odamız kağıt kaplandı mobilyalarımız kuruldu yarında cicilerimiz yıkanıp paklanacak :))))))
bende en az bir aydır o darlık oluyor. adama eve sigara paketi sokturmuyorum. hava düzgünken cam açık yatıyorum rahat ediyorum. gündüz ztn hava soukta olsa cam mam açık yoksa nefes alamıyorum. çocuk içinde oksijen alıyoruz
Aynen canım yaa bende kalkıp kapı pencere açıyorum valla , cok daralıyorumbirde benim bebis ters duruyor canım ondan da olabilir mi çok bastırıyor ittiriyor bayağı hareketli
Iste canim tam ayni agri bendede vardi sanki sag gogsumun altina bicak saplamislar nasil batio doktoruma soyledim bebek sag tarafta midene baski yapio demisti. Bikacgundur gobegim asagi indi sanki o batma hisside gitti boylece rahatladimSağ göğsümün altındaki ağrıdan uyuyamıyorum hiç sizde de var mı kaç yastık koyuyorum yine de ağrı geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?