- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.461
bende de oluyor canım bu durum... normalde 90 nabzım.. 125 e kadar çıkıyor...Kızlar yaa ben de nefes darlığı oluyor bu aralar ve kalbim de çarpıntı oluyor ara aranormal de 80 ' lerde oluyor.. kalp çarpıntım olduğunda nabzımı ölçüyorum 120 - 130 çıkıyor hep sizde de böyle oluyor mu acaba
benim de ikidebir tuvaletim geliyor yuruyunce...Gönül rahatlığıyla yürüyüş yapabilen var mı?
lavabo ihtiyacı yürüdükçe artıyor mu ne
Oğlum iyi oldukça bende iyiyim canım. Musab ufak ufak iyiye gidiyor inşallah teyzesi Rabbime hamdolsun...evet canim, insallah az kaldi :) Nasılsın? Musab'tan yeni bir haber var mi canım?
37 haftadan once bakmiyolar diye biliyorum5 mayista kontrolum var 35+5 olacagim sizce catiya bakar mi
Rabbim yardimciniz olsun canim insallah saglikla buyusun kocaman olsun.Oğlum iyi oldukça bende iyiyim canım. Musab ufak ufak iyiye gidiyor inşallah teyzesi Rabbime hamdolsun...
37 haftadan once bakmiyolar diye biliyorum
Ptesi kontrolüm var , sabırsızlanıyorum inş dönmüştürBenim de 4 haftadır sol kasığımda hıçkırıyor. En son o zaman ultrasonda başı aşağıdaydı ve hiç değişmedi yeri biliom hıçkırınca hep orda hissediom çünkü. Seninki de baş aşağı demekki.
ayy canım çoook saol, cidden okadar rahatladım ki32-33 haftalar bebeğin suyunun en fazla olduğu dönem olduğundan en hareketli zamanı da oluyormuş canım korkma. Benim de taklalar atıyor gibiydi, özellikle gece yatınca coşuyordu, sivrilip iniyordu, canım yanıyordu, bikaç gündür azaldı artık yeri daraldıkça yavaşlıyorlar
Ptesi kontrolüm var , sabırsızlanıyorum inş dönmüştür
ayy canım çoook saol, cidden okadar rahatladım kinormalde çok hareketli de deil, oyüzden panik oldum, ilk kez böyle oldu çünkü.. Ve senden başka hiiiç cvp yazan olmamış, beni rahatlatmak isteyen de olmamış. Oyüzden tüüüüm teşekkürlerim sana
bende de oluyor canım bu durum... normalde 90 nabzım.. 125 e kadar çıkıyor...
doktoruma söyledim.. özellikle de geçen hafta bayılınca...
doktorum tansiyonun düşüyordur o esnada o yüzden nabız yüksek atar dedi..
her gün tuzlu ayran ve maden suyu iç dengelesin magnezyumu da kullanma dedi.. o da tansiyonu düşürüyormuş ...
geçmiş olsun tatlımmm...
ilk çocuğum sezaryandı..ikincisi de öyle olacakSize dr mu sezeryan dedi acaba bende igne kullaniyorum da dr normal dogum yapabilirsin dedi
bende de çok halsizlik var bir çaresi yok mu acabaMeraba arkadaşlar bende ara ara çok halsizlik oluyo yatınca uyuyamiyorum da nedense ama ruh gibiyim siz Nasılsıniz bide bayginlik hissi yadiyomusunuz
hazırlıklı gıtmekte fayda var, benım nst de sancı cıktı doktorum hemen acılmaya ve baskıya bakmak ıstedı, dedım allahın sevgılı kuluymusum :) en buyuk duam hazırlıksız yakalanmamak :)Sagol canim benim. Ben yine de tüm temizligi yaptom alt bolgede.. insallah hersey iyi gider kizlar. Bazen cekiniyorumdusundukce olacaklari. Ama sonra diyorum ki yapacak bir sey yok o bebek oyle ya da böyle cikacak doganin kanunu bu...
Evet canim relax olmamiz lazim ama yinede heyecan yapiyoruz. Ben nst ye firdigimde bile heyecandan nefesim daralmisti. Zaten astimim var bide oanik yaptimmkiSagol canim benim. Ben yine de tüm temizligi yaptom alt bolgede.. insallah hersey iyi gider kizlar. Bazen cekiniyorumdusundukce olacaklari. Ama sonra diyorum ki yapacak bir sey yok o bebek oyle ya da böyle cikacak doganin kanunu bu...
hazırlıklı gıtmekte fayda var, benım nst de sancı cıktı doktorum hemen acılmaya ve
baskıya bakmak ıstedı, dedım allahın sevgılı kuluymusum :) en buyuk duam hazırlıksız yakalanmamak :)
Canim bsy sorcam neden 20 gun, en fazla 2 hafta sonra gitmen geterekmiyo mu, Yani artik 2 haftada 1?Canım demek senin bebişde ters ben 2 gün önce gittiğimde makat gelişiydi benimki de ve sırtı da dönüktü kontrolüm 20 gün sonra bakalım nolucak
Evet canim relax olmamiz lazim ama yinede heyecan yapiyoruz. Ben nst ye firdigimde bile heyecandan nefesim daralmisti. Zaten astimim var bide oanik yaptimmki
Canim bsy sorcam neden 20 gun, en fazla 2 hafta sonra gitmen geterekmiyo mu, Yani artik 2 haftada 1?
malesef bılmıyorum ama benımkı pek yer degıstırmedıgınden doktorun soyledıgı pozısyonuna gore sevıyorumAynen canim son donemec artik... siz basini poposunu anlayabiliyor musunuz elime sertlik geliyor ama bacak ki bas mi emin olamiyorum biraz dokununca cekiyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?