2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bende de oluyor canım bu durum... normalde 90 nabzım.. 125 e kadar çıkıyor...
doktoruma söyledim.. özellikle de geçen hafta bayılınca...
doktorum tansiyonun düşüyordur o esnada o yüzden nabız yüksek atar dedi..
her gün tuzlu ayran ve maden suyu iç dengelesin magnezyumu da kullanma dedi.. o da tansiyonu düşürüyormuş ...

geçmiş olsun tatlımmm...

Gönül rahatlığıyla yürüyüş yapabilen var mı?
lavabo ihtiyacı yürüdükçe artıyor mu ne
benim de ikidebir tuvaletim geliyor yuruyunce...
kocişim de sıkıldı bu durumdan ama ne yapayım yani, dışarıda habire tuvalet arıyoruz
eğer çok dışarıda durmayacaksam eve kadar tutuyorum çünkü dışarıda girmekten de hiç hoşlanmam..

Kizlarrr bugun kioldumda islaklik hissettim. Aklim kaldi doktorumu aradm once pazt. Kontrol edelm snra aradi hastaneye git konstol etsinler acil bir durumsa gelicem dedi. Neyse ben gttim beni dogumhane bolume aldilar. Ay ne stres oldum. Alttan bakti iki ebe. Ama ne bakis bagirdm artik sonra akinti bu dediler. Nst ye soktular. Ordada uc tane kasilmam cikti. Zaten kasilma icin ilac iciyor bir haftadir. Sorun yok simdilik dediler ama yine icim pir pir. 36. Hfatayim 38 goruursm rahtalicm. Pzt. Doktorum tekrar bakick suyuma insalh azalma yoktur dua edin

37 haftadan once bakmiyolar diye biliyorum

Sagol canim benim. Ben yine de tüm temizligi yaptom alt bolgede.. insallah hersey iyi gider kizlar. Bazen cekiniyorumdusundukce olacaklari. Ama sonra diyorum ki yapacak bir sey yok o bebek oyle ya da böyle cikacak doganin kanunu bu...

Ptesi kontrolüm var , sabırsızlanıyorum inş dönmüştür
ayy canım çoook saol, cidden okadar rahatladım ki normalde çok hareketli de deil, oyüzden panik oldum, ilk kez böyle oldu çünkü.. Ve senden başka hiiiç cvp yazan olmamış, beni rahatlatmak isteyen de olmamış. Oyüzden tüüüüm teşekkürlerim sana

Canım demek senin bebişde ters ben 2 gün önce gittiğimde makat gelişiydi benimki de ve sırtı da dönüktü kontrolüm 20 gün sonra bakalım nolucak

Teşekkür ederim canım magnezyum kullanmıyorum zaten , önerilerin içinde Sağol normalde maden suyu içemem ama kocişe söyliyim de alsın

Size dr mu sezeryan dedi acaba bende igne kullaniyorum da dr normal dogum yapabilirsin dedi
ilk çocuğum sezaryandı..ikincisi de öyle olacak
aslında sezaryan sonrası da normal olabiliyor bazı riskleri de olabilir ama hastane şartları tam donanımlı değil diye sezaryan ikinciside ...yoksa dr. normal da olabilir dedi..iğne vurulupta normal yapanlarda var ama genelde sezaryan oluyor iğneyle ilgisi olmasada başka sebeplerde tevafuk...

Sagol canim benim. Ben yine de tüm temizligi yaptom alt bolgede.. insallah hersey iyi gider kizlar. Bazen cekiniyorumdusundukce olacaklari. Ama sonra diyorum ki yapacak bir sey yok o bebek oyle ya da böyle cikacak doganin kanunu bu...
hazırlıklı gıtmekte fayda var, benım nst de sancı cıktı doktorum hemen acılmaya ve baskıya bakmak ıstedı, dedım allahın sevgılı kuluymusum :) en buyuk duam hazırlıksız yakalanmamak :)

Evet canim relax olmamiz lazim ama yinede heyecan yapiyoruz. Ben nst ye firdigimde bile heyecandan nefesim daralmisti. Zaten astimim var bide oanik yaptimmki

hazırlıklı gıtmekte fayda var, benım nst de sancı cıktı doktorum hemen acılmaya ve
baskıya bakmak ıstedı, dedım allahın sevgılı kuluymusum :) en buyuk duam hazırlıksız yakalanmamak :)

Aynen canim son donemec artik... siz basini poposunu anlayabiliyor musunuz elime sertlik geliyor ama bacak ki bas mi emin olamiyorum biraz dokununca cekiyor hemen

Aynen canim son donemec artik... siz basini poposunu anlayabiliyor musunuz elime sertlik geliyor ama bacak ki bas mi emin olamiyorum biraz dokununca cekiyor hemen
malesef bılmıyorum ama benımkı pek yer degıstırmedıgınden doktorun soyledıgı pozısyonuna gore sevıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…