- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.481
Belki bi dahaki gittiginde oyle der ama daha iyi olurdu iki hafta snra gel deseydi. Cunku 32 yi gectin. Doktorun daha iyi bilir ama yine demezse sorarsin canimBende anlamadım valla tatlım20 gün sonrası için randevu al dedi bana
İyi olun canlarım. İnşallah daha da iyi olacaksınız :)Oğlum iyi oldukça bende iyiyim canım. Musab ufak ufak iyiye gidiyor inşallah teyzesi Rabbime hamdolsun...
Belki bi dahaki gittiginde oyle der ama daha iyi olurdu iki hafta snra gel deseydi. Cunku 32 yi gectin. Doktorun daha iyi bilir ama yine demezse sorarsin canim
Rica ederim canımPtesi kontrolüm var , sabırsızlanıyorum inş dönmüştür
ayy canım çoook saol, cidden okadar rahatladım kinormalde çok hareketli de deil, oyüzden panik oldum, ilk kez böyle oldu çünkü.. Ve senden başka hiiiç cvp yazan olmamış, beni rahatlatmak isteyen de olmamış. Oyüzden tüüüüm teşekkürlerim sana
halsizlik derken enerjimin olmaması az iş yapınca yerlere yapışma bende var. ama iştah bşr haftadır bir açıldı sorma. sonra midem rahatsız oluyor hiçbir şey yiyemiyorum.bende de çok halsizlik var bir çaresi yok mu acaba
iştahımda kapalı zorla yemek yiyorum başından beri
Aynen canim son donemec artik... siz basini poposunu anlayabiliyor musunuz elime sertlik geliyor ama bacak ki bas mi emin olamiyorum biraz dokununca cekiyor hemen
malesef bılmıyorum ama benımkı pek yer degıstırmedıgınden doktorun soyledıgı pozısyonuna gore sevıyorum
Herkese iyi geceler uyuyan güzeller.
Bende uyku muyku yok bu gece ...
gunaydin kizlar,uykudan cok zor kalkiyorum benim gibi olan varmi,endikrinolog kesinlikle 8:30 da yap kahvaltini demis ama en erken 10 da yapa bliyorum.Sekerden dolayi erken yapmam gerek ama ben uyanamiyorum ki
Benim ilk kızım da doğuma kadar karnım inmemişti inşallah bunda biraz rahatlarım ne güzel kurtulmuşsun sen Allah hepimize yardım etsinIste canim tam ayni agri bendede vardi sanki sag gogsumun altina bicak saplamislar nasil batio doktoruma soyledim bebek sag tarafta midene baski yapio demisti. Bikacgundur gobegim asagi indi sanki o batma hisside gitti boylece rahatladim
Bir iki sabah banada olmustu lavobaya çıktığımda kisa sureli ama pek ustune dusmedimKizlar hepinize gunaydin iki gundur kalkinca ve gun icinde gozumun onyndr siyah bir seyler uçuşuyor nedeni ne ol abilir tansiyon simdiye kadar yuksek cikmadi ama baska neden olabilir bilmiyorum fikri olan var mi
Benim gun icinde de oluyor canim ya yüksek tansiyon falan mi diye korktum neyse ki yarin doktor kontrolum var sorarim artikBir iki sabah banada olmustu lavobaya çıktığımda kisa sureli ama pek ustune dusmedim
Bana da oluyor arada. Hamilelikten önce de olurdu bende. Kansızlıktan ve düşük tansiyondan dolayı olduğunu biliyorum.Kizlar hepinize gunaydin iki gundur kalkinca ve gun icinde gozumun onyndr siyah bir seyler uçuşuyor nedeni ne ol abilir tansiyon simdiye kadar yuksek cikmadi ama baska neden olabilir bilmiyorum fikri olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?