2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Belki bi dahaki gittiginde oyle der ama daha iyi olurdu iki hafta snra gel deseydi. Cunku 32 yi gectin. Doktorun daha iyi bilir ama yine demezse sorarsin canim

Bende öyle düşünüyordum yaa neyse artık ayda bir gidiyordum 20'ye düştü riskli bi durumum yok belki o yüzden canım 2 haftada bir gitsem fena olmazdı hani

Rica ederim canım Benim yaramaz da bikaç saattir coştu yine nedense hoplayıp zıplıyor. Hareket iyiye işarettir demişti doktorum bana. O yüzden beni hiç korkutmadı bu tekmeler yumruklar Ama canımı fena acıtıyor sıpa. Doğsun da totosunu ısırıp alırım hıncımı artık.
Sen içini ferah tut canım kuzucuklarımızın keyfi yerindedir eminimki

bende de çok halsizlik var bir çaresi yok mu acaba
iştahımda kapalı zorla yemek yiyorum başından beri
halsizlik derken enerjimin olmaması az iş yapınca yerlere yapışma bende var. ama iştah bşr haftadır bir açıldı sorma. sonra midem rahatsız oluyor hiçbir şey yiyemiyorum.
Aynen canim son donemec artik... siz basini poposunu anlayabiliyor musunuz elime sertlik geliyor ama bacak ki bas mi emin olamiyorum biraz dokununca cekiyor hemen

dr dönmüş diyor bana gittiğimde popo yukarıda yani. ama nasıl desem yüzü ya sağ ya sol kalçaya bakıyor. çünkü sırtını ya sağa ya sola dayıyor. yattığım yöne göre tarafı değişiyor. ama nasıl bi hareketler yapıyorda acayip yerlerden aynı anda vurup ittiriyor hala çözemedim

malesef bılmıyorum ama benımkı pek yer degıstırmedıgınden doktorun soyledıgı pozısyonuna gore sevıyorum

gunaydin kizlar,uykudan cok zor kalkiyorum benim gibi olan varmi,endikrinolog kesinlikle 8:30 da yap kahvaltini demis ama en erken 10 da yapa bliyorum.Sekerden dolayi erken yapmam gerek ama ben uyanamiyorum ki

Gunaydin guzem anneler bizdede uyku yok gibi birsey gece olsun istemiyorum gerci bu gece rahattim 5_6 kere uyandim hemen uyuya bildim cok sukur optum hepinizi...

gunaydin kizlar,uykudan cok zor kalkiyorum benim gibi olan varmi,endikrinolog kesinlikle 8:30 da yap kahvaltini demis ama en erken 10 da yapa bliyorum.Sekerden dolayi erken yapmam gerek ama ben uyanamiyorum ki

Cnm bnde 8de açıyorum gözleri ama kalkıp hazırlamak bir zor geliyor ki..iyice tembel oldum.benimde kalkıp hazırlamam 10 u buluyor.bir de benim göbeğim aşağıya indi gibi geliyor.görenlerde öyle diyor.haftalarımız hemen hemen aynı senin ne durumda?

Iste canim tam ayni agri bendede vardi sanki sag gogsumun altina bicak saplamislar nasil batio doktoruma soyledim bebek sag tarafta midene baski yapio demisti. Bikacgundur gobegim asagi indi sanki o batma hisside gitti boylece rahatladim
Benim ilk kızım da doğuma kadar karnım inmemişti inşallah bunda biraz rahatlarım ne güzel kurtulmuşsun sen Allah hepimize yardım etsin

Gunaydin kizlar uykusuzluk herkezde var vucut birazda dogumdan sonra bebeislerimizle rahat ilgilenmemiz icin surekli uyanacagimizdan son iki ay uykusuzluga alisitiriyomus

Kizlar hepinize gunaydin iki gundur kalkinca ve gun icinde gozumun onyndr siyah bir seyler uçuşuyor nedeni ne ol abilir tansiyon simdiye kadar yuksek cikmadi ama baska neden olabilir bilmiyorum fikri olan var mi

Kizlar hepinize gunaydin iki gundur kalkinca ve gun icinde gozumun onyndr siyah bir seyler uçuşuyor nedeni ne ol abilir tansiyon simdiye kadar yuksek cikmadi ama baska neden olabilir bilmiyorum fikri olan var mi
Bir iki sabah banada olmustu lavobaya çıktığımda kisa sureli ama pek ustune dusmedim

Bana da oluyor arada. Hamilelikten önce de olurdu bende. Kansızlıktan ve düşük tansiyondan dolayı olduğunu biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…