- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.501
Düşük tansiyon sikinti degil diye biliyorum onemli olan yuksek olmamasi.Kan degerlerime baktirayim canim cok teşekkürlerBana da oluyor arada. Hamilelikten önce de olurdu bende. Kansızlıktan ve düşük tansiyondan dolayı olduğunu biliyorum.
Kızlar gecen gün okumuştum. Allah korusun hepimizi ama aklımızda da bulunsun. Olursa hemen doktora gidelim:
Ani ortaya çıkan bir kilo artışı; yüzüklerin dar gelmesi; yüzde şişme; halsizlik; bilinç bulanıklığı; unutkanlık; uykuya eğilim; bebek hareketlerinin azalması; karın ağrısı, gözlerde sinek uçuşması; ani görme bozuklukları; az görme ya da ani körlük; karaciğer bölgesinde ağrı; ani başlayan bulantı ve kusma; göz aklarında veya vücutta sararma; az idrar yapma gibi belirtiler preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) habercisi olabilir.
Evet canım en baştan beri ters, ama doktor şuam dönse bile tmm diyemeyiz, çünkü tekrardönebilir dedi, netleşmesi 37. Haftayı bulur dedi, inş hayırlısıyla kolay doğumlarımız olur hepimizinCanım demek senin bebişde ters ben 2 gün önce gittiğimde makat gelişiydi benimki de ve sırtı da dönüktü kontrolüm 20 gün sonra bakalım nolucak
Küveze koydularmı o haftada doğum yapınca canım?ilk hamileliğimde başıma geldi. Tansiyona bağlı olarakta 35+6 da doğum yaptım.
Evet canım en baştan beri ters, ama doktor şuam dönse bile tmm diyemeyiz, çünkü tekrardönebilir dedi, netleşmesi 37. Haftayı bulur dedi, inş hayırlısıyla kolay doğumlarımız olur hepimizin
Canim kontrollerde doktorun kilosuyla ilgili ne soyluyor?arkadaşlar bir sorum olacaktı karın yada göbek küçük olunca bebek te düşük ağırlıklı mı oluyor
görenler daha 4yada 5 aylık sanıyorlar beni..
şuana kadar 6 kilo aldım...
Ic karnin genistir canim ondan cok cikmamistir belki ultrasonda bebegin kilosu belli olur geride mi cikiyorkiarkadaşlar bir sorum olacaktı karın yada göbek küçük olunca bebek te düşük ağırlıklı mı oluyor
görenler daha 4yada 5 aylık sanıyorlar beni..
şuana kadar 6 kilo aldım...
haber ver bize de merak ettim. ama sancı çıkması normal değil mi riskli olsa ztn eve yollamazlardı açılmana mutlaka biri bakardı.merhaba anneler benım elıfım gelmek ıstıyor sanırım
geceden berı hareketlerınde azalma oldu cok korktum hastaneye gıttık bugun nstye bagladılar kalp atısları normal ama bnde agrı sancı cıktı pazar oldugundan doktorlar yoktu ewe yolladılar yarın tekrar gıdıcem acılmaya nst ye bakıcaklar rabbım hayırlısını versın cok meraklardayım korkuyorumda dua edın bıze bol bol ne olacagı bellı degıl
Hakkinda hayirlisi olsun canim Allah yardimcin olsun insallah vaktinde gelir. Bi arkadasimda oldu sabcilarida baslamisti sancisinin gecmesi icin igne yaptilar ona simdi iyi cok sukurmerhaba anneler benım elıfım gelmek ıstıyor sanırım
geceden berı hareketlerınde azalma oldu cok korktum hastaneye gıttık bugun nstye bagladılar kalp atısları normal ama bnde agrı sancı cıktı pazar oldugundan doktorlar yoktu ewe yolladılar yarın tekrar gıdıcem acılmaya nst ye bakıcaklar rabbım hayırlısını versın cok meraklardayım korkuyorumda dua edın bıze bol bol ne olacagı bellı degıl
acılmaya bakamadılar ıste pazar oldugundan yarın gel dedıler bnde bısey hıssetmıyorum agrı flnhaber ver bize de merak ettim. ama sancı çıkması normal değil mi riskli olsa ztn eve yollamazlardı açılmana mutlaka biri bakardı.
ınsallah canım hıssetmıyorum sanc fln ama bebek hareketlerı azalınca korktum nasıp artıkHakkinda hayirlisi olsun canim Allah yardimcin olsun insallah vaktinde gelir. Bi arkadasimda oldu sabcilarida baslamisti sancisinin gecmesi icin igne yaptilar ona simdi iyi cok sukur
Bende 32. Haftamda enson kontrole gittim biray sonra tekrar gel dedi cati muayenesi de yapicakmis. Simdi tekrar 37. Haftamda gidicem ben. Herhalde riskli bir durum gormedikleri icin oyle yapiolar.Bende anlamadım valla tatlım20 gün sonrası için randevu al dedi bana
doktor aadece nst ye bağladı sonuca baktı.ultrason kontrolü herşey normal diyerek verdi raporu.Ama hehr hafta gidiyorum nst ye.Selam kızlar. 31+5 olduk yarın çalışabilir raporu almaya gitcem inşallah. Raporu neye göre veriyor doktor? Nst ye bağlıyormuş sanırım. Hiç nst ye girmedim nasıl olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?