2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar gecen gün okumuştum. Allah korusun hepimizi ama aklımızda da bulunsun. Olursa hemen doktora gidelim:

Ani ortaya çıkan bir kilo artışı; yüzüklerin dar gelmesi; yüzde şişme; halsizlik; bilinç bulanıklığı; unutkanlık; uykuya eğilim; bebek hareketlerinin azalması; karın ağrısı, gözlerde sinek uçuşması; ani görme bozuklukları; az görme ya da ani körlük; karaciğer bölgesinde ağrı; ani başlayan bulantı ve kusma; göz aklarında veya vücutta sararma; az idrar yapma gibi belirtiler preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) habercisi olabilir.

ilk hamileliğimde başıma geldi. Tansiyona bağlı olarakta 35+6 da doğum yaptım.

Merhaba kızlar ben gittikçe kötüye gidiyorum kafanı hiç kaldıramıyorum yarın kontrol var bakalım ne olacak

Ben de hiç yatamıyorum sağa yatsam 15dk sonra kemiklerim acıyor sola yatsam aynı.gece oldu mu uyuma kabus bana.aşağı baskım çol artık ağrılar.şiddetli oluyor Kasılma vs yok ama.

Canım demek senin bebişde ters ben 2 gün önce gittiğimde makat gelişiydi benimki de ve sırtı da dönüktü kontrolüm 20 gün sonra bakalım nolucak
Evet canım en baştan beri ters, ama doktor şuam dönse bile tmm diyemeyiz, çünkü tekrardönebilir dedi, netleşmesi 37. Haftayı bulur dedi, inş hayırlısıyla kolay doğumlarımız olur hepimizin

Günaydın kızlar. Bu sabah kalktığımda hafif sancım vardı böyle ince sızı şeklinde bir kaç kez geldi gitti. Sonra geçti sanırım yalancı sancılardandı. Bana bir-iki hafta içinde doğuracakmışım gibi geliyor. Hadi bakalım hayırlısı.

Evet canım en baştan beri ters, ama doktor şuam dönse bile tmm diyemeyiz, çünkü tekrardönebilir dedi, netleşmesi 37. Haftayı bulur dedi, inş hayırlısıyla kolay doğumlarımız olur hepimizin

Evet canım benim doktorum da beklicez dedi , amin inş. Hakkımızda hayırlısı olur senin diğer kontrolün ne zaman peki

arkadaşlar bir sorum olacaktı karın yada göbek küçük olunca bebek te düşük ağırlıklı mı oluyor
görenler daha 4yada 5 aylık sanıyorlar beni..
şuana kadar 6 kilo aldım...

arkadaşlar bir sorum olacaktı karın yada göbek küçük olunca bebek te düşük ağırlıklı mı oluyor
görenler daha 4yada 5 aylık sanıyorlar beni..
şuana kadar 6 kilo aldım...
Ic karnin genistir canim ondan cok cikmamistir belki ultrasonda bebegin kilosu belli olur geride mi cikiyorki

Selam kızlar. 31+5 olduk yarın çalışabilir raporu almaya gitcem inşallah. Raporu neye göre veriyor doktor? Nst ye bağlıyormuş sanırım. Hiç nst ye girmedim nasıl olacak :)

merhaba anneler benım elıfım gelmek ıstıyor sanırım
geceden berı hareketlerınde azalma oldu cok korktum hastaneye gıttık bugun nstye bagladılar kalp atısları normal ama bnde agrı sancı cıktı pazar oldugundan doktorlar yoktu ewe yolladılar yarın tekrar gıdıcem acılmaya nst ye bakıcaklar rabbım hayırlısını versın cok meraklardayım korkuyorumda dua edın bıze bol bol ne olacagı bellı degıl

haber ver bize de merak ettim. ama sancı çıkması normal değil mi riskli olsa ztn eve yollamazlardı açılmana mutlaka biri bakardı.

Hakkinda hayirlisi olsun canim Allah yardimcin olsun insallah vaktinde gelir. Bi arkadasimda oldu sabcilarida baslamisti sancisinin gecmesi icin igne yaptilar ona simdi iyi cok sukur

Hakkinda hayirlisi olsun canim Allah yardimcin olsun insallah vaktinde gelir. Bi arkadasimda oldu sabcilarida baslamisti sancisinin gecmesi icin igne yaptilar ona simdi iyi cok sukur
ınsallah canım hıssetmıyorum sanc fln ama bebek hareketlerı azalınca korktum nasıp artık

Selam kızlar. 31+5 olduk yarın çalışabilir raporu almaya gitcem inşallah. Raporu neye göre veriyor doktor? Nst ye bağlıyormuş sanırım. Hiç nst ye girmedim nasıl olacak :)
doktor aadece nst ye bağladı sonuca baktı.ultrason kontrolü herşey normal diyerek verdi raporu.Ama hehr hafta gidiyorum nst ye.
Ama nst ye gitmeden önce iyice karnını doyur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…