- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.601
Bak gec kaliyorsun:)Amin canim cumlemizin. Ben daha bisey yapmadim, yawas yawas yikasam mi acaba diye dusunuyorum
Yapma yahu bende yapmadim bisey kizimin iki tane h.ccikisi hazir da onun disinda hic bisey hazir degil annemi bekliyoruzBak gec kaliyorsun:)
Günaydın Kızlar..
Bu hafta son çalışma haftam ne kadar zor geldi sabah işe gelmek ve şu anda oturuyor olmak anlatamam.. Hafif bi mide bulantısı var zaten.. Neyseki kızım hareketli de bana moral veriyor.
Benim bi sorum var size Eminönüne gidip lohusa pijaması falan alıcaktım ama çok ağırlaştım gidemiycem sanırım internetten almak durumundayım sizce hangi siteler iyi bu konuda önerisi olan var mı?
Bende iki gundur hazirliniyorum gibi bisey iste kontrole gidicez bu hafta ne okur ne olmaz diye hazırlıyim dedim besiktir odadir onlari ne yaptin canimAmin canim cumlemizin. Ben daha bisey yapmadim, yawas yawas yikasam mi acaba diye dusunuyorum
eve t canım çok beğendim hafif ve katladığında da çok az yer kaplıyor, inşallah yavrularımızı gezdirdiğimiz günleri de görürüz hayırlısıylaBegendin degilmi. Arabayi ve puset i bende cok begendm. Cok sağlam duruyor ve hafif. Allah razi olsun:)
Bi de senin cok yakin. Neyse annen gelene kadar dogurma aikica tut icinde):)Yapma yahu bende yapmadim bisey kizimin iki tane h.ccikisi hazir da onun disinda hic bisey hazir degil annemi bekliyoruz
Canim cok uyguna almissin. Hayirli olsun Nuna ni dimi araba. Anakucagida takiliyo mu.benim bi arabam kaldi. Arayistayim halaGunaýdin kizlarrr nasiliz bugun benim kizim Cok şükür gayet iyiiiii
Siparislerimiz de dun geldiler cok tatlilarrrrrr toplamda 1200tl tuttu bu aldiklarimizzz
Biberon, emzik, steril cihazi, gogus pompasi hepsi mamajoo nun, iki tanede nuk un aldim sevmezse digerini veririm diyeHangi emzikten aldin peki cnm. Bebegin dis yapisini ve cene yapisini olumsuz etkiliyo die okumustum. Ondan....
Wardir bundada bi hayir canim. Bende carsamba gidicem bakalim nasilmis zaman gecmek bilmiyoBaska doktora gideceğim canim bütün hamilelikte cesaret edemedim doktor değiştirmeye son ayda ettinm bende bir degisigim yahu :)
Besik odasi falan hazirda, temizlikti yikamaydi cantaydi onlari yapmadim. Bide araba kaldi, ondada kararsizim. Sen ne aldin canim arabaBende iki gundur hazirliniyorum gibi bisey iste kontrole gidicez bu hafta ne okur ne olmaz diye hazırlıyim dedim besiktir odadir onlari ne yaptin canim
Maasallah canim kocaman olmus melegin :)Kızlar merhaba
cumartesi gittim ben de kontrole 2.660 gram ve 50 cm imiş bebeğim
bu ay doğum var he an tetikte ol ama 20-25 mayıs arası alırız dedi
ve ben hala çalışıyorum :)
Canim cok bile bence, ablam gecen hafta normal dogum yapti, 8 tane kullanmis. Sezaryen olursa tabi 20 gider.bebek için çantaya kaç tane bez koydunuz? Paketi taşımayayım dedim 20 tane koydum yeterli mi sizce?
Yeter herhalde cnm bende 15 tane koydum gerci hastane eve yakin 10 dk mesafem ya var ya yok...bebek için çantaya kaç tane bez koydunuz? Paketi taşımayayım dedim 20 tane koydum yeterli mi sizce?
Benimde mobilya yok daha siparis verdim gelicek arabada almadim canim bende kararsız imBesik odasi falan hazirda, temizlikti yikamaydi cantaydi onlari yapmadim. Bide araba kaldi, ondada kararsizim. Sen ne aldin canim araba
Ben kendime buyuk canta hazirladim bebise de daha ufak bi canta hazirladim. Tek cantaya koymadim orda aceleyle hersey birbirjne girip dagilmasin diye. Ole ayri yaptim cnm:)
Yaa ben biberon almadim lazim olacakmi kiiiii emzirecegiz ztnn. Emzik de kullanmayi dusunmuyorum gerekli mi sizceee
Maasallah canim kocaman olmus melegin :)
Allah kolaylik versin canim, dikkatli ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?