2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

canım ben hays tan aldım internetten ve 2 tk lohusa pijama 1 adette gecelik aldım kalitesi mükemmel
fiyatlarda bazı bedenlerde de indirim var.Boyun kilon nasıl

Hangi emzikten aldin peki cnm. Bebegin dis yapisini ve cene yapisini olumsuz etkiliyo die okumustum. Ondan....
Biberon, emzik, steril cihazi, gogus pompasi hepsi mamajoo nun, iki tanede nuk un aldim sevmezse digerini veririm diye biz bu kadar ozen gosteriyoruz bi tanidigim war cocugu durmuyomus gece wakti, ozamanlarda bakkal emzikleri warmis. On tane emzik denemisler bakkal emzigini sewmis en sagliksiz olani. Insallah bizimkiler zor olmaz

Bende iki gundur hazirliniyorum gibi bisey iste kontrole gidicez bu hafta ne okur ne olmaz diye hazırlıyim dedim besiktir odadir onlari ne yaptin canim
Besik odasi falan hazirda, temizlikti yikamaydi cantaydi onlari yapmadim. Bide araba kaldi, ondada kararsizim. Sen ne aldin canim araba

Kızlar merhaba
cumartesi gittim ben de kontrole 2.660 gram ve 50 cm imiş bebeğim
bu ay doğum var he an tetikte ol ama 20-25 mayıs arası alırız dedi
ve ben hala çalışıyorum :)
Maasallah canim kocaman olmus melegin :)
Allah kolaylik versin canim, dikkatli ol :)

bebek için çantaya kaç tane bez koydunuz? Paketi taşımayayım dedim 20 tane koydum yeterli mi sizce?

Bizde aldık arabamızı çok hafif ve kullanışlı ''Casual Storm".tavsiye ederim fiyatıda uygun.

Eklentiler

• image.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 61
  • image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 68
Ben kendime buyuk canta hazirladim bebise de daha ufak bi canta hazirladim. Tek cantaya koymadim orda aceleyle hersey birbirjne girip dagilmasin diye. Ole ayri yaptim cnm:)
Yaa ben biberon almadim lazim olacakmi kiiiii emzirecegiz ztnn. Emzik de kullanmayi dusunmuyorum gerekli mi sizceee

ben ilk bebeğimde emzikle, cam biberon almıştım birer tane. küvezde kaldığı için biberonu kullandı, ama bitane yetmedi süt sağıp gönderdiğimiz için, bi tane daha aldık. bence bitane biberon olmalı canım acil gerekebilir diye, evde kaynatıp hazırlaman için şimdiden alsan iyi olur. bi de bebeğe gaz giderici bitki çayı için kullanmıştık, daha sonra 6 aylık falan olunca su için de kullanabilirsin biberonu. ama emzik tercihe bağlı, birinci çocukta annemin zoruyla almıştım çok şükür tutmadı kızım, şimdi bende almayı düşünmüyorum...

çanta işinide ben bebeğin ve kendi eşyalarımı bir valizde hazırladım. ama bebeğin eşyalarını şeffaf paketler koydum, kendi eşyalarımı da poşet çantalara koyarak valize yerleştirdim..böylece karışmamasını ümid ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…