2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam bayanlar bizde kuzumla 35 haftadayız az kaldı.çantamız hrrşeyimiz hazır birtek beşik aldık o gelmedi henüz bu hafta içi beşiğimizde gelirse bize sadece beklemek kalacak:)şimdilik bir şikayetim yok miğde yanması falanda olmadı hiç ama tek sıkıntım var oda alt bölgedeki sol kemiğim ağrıyor sadece yürürken ve ayağa kalkarken.benim gibi alt kısmında ağrı olan varmı.

36. Haftadayim hic nstye girmedim nasil bisey ki acaba :))
Ben walla heyecan yapmstim ve bebeimde hic sewmedi , ben ultrasona gircem diye caramio yedim, nst ye aldilar orda etkisini gosterdi bide sirtustu yatinca bebisim wurup durdu cihazin bagli oldugu yere, ultrasona girdigimde yorulmustu acmadi yuzunu

Ben walla heyecan yapmstim ve bebeimde hic sewmedi , ben ultrasona gircem diye caramio yedim, nst ye aldilar orda etkisini gosterdi bide sirtustu yatinca bebisim wurup durdu cihazin bagli oldugu yere, ultrasona girdigimde yorulmustu acmadi yuzunu
Heheh hareket etmesi gerekiyormus nstde simdi videoda izledim nasil olduğunu:) bu cumartesi bizde gireriz artik heralde bakalim yeni doktorumuz ne diyecek :)

Baska doktora gideceğim canim bütün hamilelikte cesaret edemedim doktor değiştirmeye son ayda ettinm bende bir degisigim yahu :)

canim benim hala net bir dr um yok. Gebeligin basindan beri iki ayri dr a gittim. Simdi bir baskasina daha gidecegim nasilsa dogumda basimda beklemicekler......

ben de onlem icin aliyorum memeyi alamazsa sagip vermek icin emzige gelince bebedor aldim ortodontik yapili yaziyordu uzerinde ay o kadar tatli ki minnak

Hangi emzikten aldin peki cnm. Bebegin dis yapisini ve cene yapisini olumsuz etkiliyo die okumustum. Ondan....

Bu son gidecegim doktor hastalarimn dogumlarina ve operasyonlarina kendim giriyorum yazmis ama ben devlette dogum da yapabilirim belli degil dogum yapacagim yer :)

Selamlar annisler...
Geçmişi okudum herkes iyi şükürler olsun...

Dün gün vardı benim...bir dahaki gün üst komşumda oraya gelmişken sana geçmiş olsuna gelir miyiz ki dediler çok heyecanlandim..belli olmaz son aydayiz malum dedim:))
Bugun de sağlık ocağı son rutin kontrol vardı..hemsire çıkarken odadan bir dahaki kontrol bebis 4 günlükken dedi.. Allah yardımcin olsun dedi...
Yine heyecanlandim

Ciddi ciddi az kaldı...
Çok mutluyumm, sağlıkla alsak kucağımiza inşaAllah , pitir pitir doguralim zamanı gelince :)))

Birde çantalar hazır benim...
Bebise ve bana ayrı küçük iki tane hazırladım..
Bebisin emzigini almıştık biberonda çok kararsızdim ama önceden kaynatirim diye neyse alayım dedim, illa bir gün lazım olacak nasılsa:) dr.browns aldim onu da...
Kaynatip steril ettim koydum onları da...

Her şey hazır sukur, bu haftasonuna doğru annem gelecek bizde kalacak temizlik yapacağız insaAllaahhh...:)

Oh çok güzel hazırlıklar tamam canım,artık sağlıkla gelmesini beklemek kaldı Zülal kızımızın.İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza canım,aman bir heyecanlar bir haller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…