- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.641
Hahah o da iyi bir hesaplamaymis tatlim :)) doktorun ne diyor ?E ben hamilelegimin baaindan beri iki haftada bir gidiyordum. Siz ayda bir. Simdi siz iki hafta bnm de haftada bir olmali heralde:)))
Ben walla heyecan yapmstim ve bebeimde hic sewmedi , ben ultrasona gircem diye caramio yedim, nst ye aldilar orda etkisini gosterdi bide sirtustu yatinca bebisim wurup durdu cihazin bagli oldugu yere, ultrasona girdigimde yorulmustu acmadi yuzunu36. Haftadayim hic nstye girmedim nasil bisey ki acaba :))
Inceliyim ben bunuEvet cnm ufak bi aparati satiliyor oda 60tl.ydi kolay takiliyor yani.
Heheh hareket etmesi gerekiyormus nstde simdi videoda izledim nasil olduğunu:) bu cumartesi bizde gireriz artik heralde bakalim yeni doktorumuz ne diyecek :)Ben walla heyecan yapmstim ve bebeimde hic sewmedi , ben ultrasona gircem diye caramio yedim, nst ye aldilar orda etkisini gosterdi bide sirtustu yatinca bebisim wurup durdu cihazin bagli oldugu yere, ultrasona girdigimde yorulmustu acmadi yuzunu
Hayirli haberler olur insallah tatlimHeheh hareket etmesi gerekiyormus nstde simdi videoda izledim nasil olduğunu:) bu cumartesi bizde gireriz artik heralde bakalim yeni doktorumuz ne diyecek :)
Onceki hafta diger hafta goreyim demiati. Son gttigimde bisi demedi. Of aman gitmeywcegm neyse:)Hahah o da iyi bir hesaplamaymis tatlim :)) doktorun ne diyor ?
Baska doktora gideceğim canim bütün hamilelikte cesaret edemedim doktor değiştirmeye son ayda ettinm bende bir degisigim yahu :)
Canim bende hep emzirmek istiyorum Allah izin verirse, ama dunyanin binbir turlu hali var, hastalik olur ayri kalmamiz gereken zaman olur (Allah korusun) en azindan sagip bi kac poset ewde kalsin diye aldim ben. Emzik icinde ablam alistirmadi cok pisman oldu, ben bulundurdum. Artik cocu emzikler ortodontik zaten. Elinin altinda kalsin bence.
Hangi emzikten aldin peki cnm. Bebegin dis yapisini ve cene yapisini olumsuz etkiliyo die okumustum. Ondan....
Kendi doktoruna mı aldın canım,yoksa deneyecek misin Onur beyi?Oh aldim randevumu sonunda cumartesi gününe, inşallah bu seferde bi aksilik cikmaz.
Ohh hayırlı olsun güle güle kullanın hepsini.Araba nuna galiba,sürüşü falan nasıl?Beğendin mi canımGunaýdin kizlarrr nasiliz bugun benim kizim Cok şükür gayet iyiiiii
Siparislerimiz de dun geldiler cok tatlilarrrrrr toplamda 1200tl tuttu bu aldiklarimizzz
Onur beye aldim canim bir cesaretle. Ona da cok yogun diyorlar ama bakalim :)Kendi doktoruna mı aldın canım,yoksa deneyecek misin Onur beyi?
Bu son gidecegim doktor hastalarimn dogumlarina ve operasyonlarina kendim giriyorum yazmis ama ben devlette dogum da yapabilirim belli degil dogum yapacagim yer :)canim benim hala net bir dr um yok. Gebeligin basindan beri iki ayri dr a gittim. Simdi bir baskasina daha gidecegim nasilsa dogumda basimda beklemicekler......
ben de onlem icin aliyorum memeyi alamazsa sagip vermek icin emzige gelince bebedor aldim ortodontik yapili yaziyordu uzerinde ay o kadar tatli ki minnak
Insallah canim :) cok sagol :)Hayirli haberler olur insallah tatlim
Git kiz nolur nolmaz en azindan görmüş olursun yavrunu. Ben nasil özledim anlatamam 1 ay olacakOnceki hafta diger hafta goreyim demiati. Son gttigimde bisi demedi. Of aman gitmeywcegm neyse:)
Yoğun evet ama ilgili bir doktor diye duymuştum.Bir tane hasta yakını yanımda aradı yemekteydi adam,hemen geliyorum dedi.İnşallah dedikleri gibidir de memnun kalırsın canım.Onur beye aldim canim bir cesaretle. Ona da cok yogun diyorlar ama bakalim :)
Ben daha yaptirmadim canim, cikolatayi begendim. Bide magnet tarziyada biblo gibi biseyler yaptircam ama daha begenmedim onu.Bebek şekerlerini naptınız hallettiniz mi?
Oh çok güzel hazırlıklar tamam canım,artık sağlıkla gelmesini beklemek kaldı Zülal kızımızın.İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza canım,aman bir heyecanlar bir haller.Birde çantalar hazır benim...
Bebise ve bana ayrı küçük iki tane hazırladım..
Bebisin emzigini almıştık biberonda çok kararsızdim ama önceden kaynatirim diye neyse alayım dedim, illa bir gün lazım olacak nasılsa:) dr.browns aldim onu da...
Kaynatip steril ettim koydum onları da...
Her şey hazır sukur, bu haftasonuna doğru annem gelecek bizde kalacak temizlik yapacağız insaAllaahhh...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?