2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın bir hala kızımızın ismine karar veremedik
Günaydın.. Aynen bizim oğlanın da ismi belli değil. Ben isim beğenip eşime fikrini soruyordum ama hepsine mırınkırın ediyordu. Ben de sen bulucaksın o zaman dedim bundan 3 ay önce... Hala bi isim söylemedi. Gecen gün sordum dayanamayıp, doğsun hele bi dedi Çatlıycam artık

Arkadaşlar hıçkırık demişsiniz ses mi duyuyorsunuz nasıl birşey oluyor ki ben hiç yaşamadım sanırım.
Ses duymuyoruz tabiki de Kafasının olduğu yer yani kasığımda pıtpıt zıplama oluyor bikaç saniyede bir. Dakikalarca sürüyor. Hep aynı tempoda pırpıtladığı için ordan anlaşılıyor hıçkırık olduğu.

benimki de genelde günde 2-3 defa hıçkırıyor. daha ters olduğu için kasıklarımda hissediyorum hıçkırıkları

günaydın kızlar,
benim bebişte hiç hıçkırarak sanırım. akşam erkenden uykum geldi yattım aylar sonra ilk defa 10-11 gb uyudum. gece de bir defa kalktım sadece. tabi açlıktan ölüyorum. bebekte vurup duruyor yumurta haşlanmıştır karnımızı doyuralım :)

Günaydın Kızlar..
Bu hafta son çalışma haftam ne kadar zor geldi sabah işe gelmek ve şu anda oturuyor olmak anlatamam.. Hafif bi mide bulantısı var zaten.. Neyseki kızım hareketli de bana moral veriyor.
Benim bi sorum var size Eminönüne gidip lohusa pijaması falan alıcaktım ama çok ağırlaştım gidemiycem sanırım internetten almak durumundayım sizce hangi siteler iyi bu konuda önerisi olan var mı?

Canim ben bi tanesini lohusa sepeti.com dan aldim. Kapida odemede war 3gune gonderiyolar. Bi bak istersen

Evet o bende de oluyor uzun zamandır tekme olsa böyle yapamaz arka arkaya diyordum demek ki hıçkırıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…