- 20 Ağustos 2013
- 185
- 116
- 73
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.621
BEN 25 TANE ALDIMbebek için çantaya kaç tane bez koydunuz? Paketi taşımayayım dedim 20 tane koydum yeterli mi sizce?
Yoo zayif degil canim 2600 gayet iyi. Doguma kadar 3 ü gecer kesin. O da normal bir bebek demek zaten :) benim 1 ay olacak gitmeyeli o yuzden ne alemde bilmiyorumAMİN CANIM ÇOK TEŞEKKÜRLER
SENCE ÇOK MU ZAYIF BEBEĞİM
Hem kullanimi kolay hem goruntusu iyi olsun istiyorum bakalim artik. Mamas papas a baktim. Oda indirime girmiyo puffsBenimde mobilya yok daha siparis verdim gelicek arabada almadim canim bende kararsız im
sen benden öncesin ve ilk doğumun sanırım bebeğin ne zaman geleceği belli olmaz bence yavaş yavaş yıka, ütüle hazırla. zaten zaman geçmiyor bi türlü bebişin eşyalarıyla uğraşmak insanı çok rahatlatıyor ...Amin canim cumlemizin. Ben daha bisey yapmadim, yawas yawas yikasam mi acaba diye dusunuyorum
Hayirli olsun canim guzelmisBizde aldık arabamızı çok hafif ve kullanışlı ''Casual Storm".tavsiye ederim fiyatıda uygun.
Tsk cnm bnm. Evet nuna. Cok begendim. E bebek de 23 nisanda hediye ceki vardi. 250tl.ye 100tl. Bebek arabasiyla anakucagi beraber 1060tl.ydi. 4 cek verdi besik bedava geldi 400tl. Evet birbirine takılıyor. Simdide nuna da indrim var e bebektw. 900lu biseye gelio ikisi bi bak.Canim cok uyguna almissin. Hayirli olsun Nuna ni dimi araba. Anakucagida takiliyo mu.benim bi arabam kaldi. Arayistayim hala
Ewett ilk bebeim. Zamaninda gelir insallah ta ozamana kadar kirismazmi . Acaba yikayip utulesem dolabina assamda cantaya koymasammi?sen benden öncesin ve ilk doğumun sanırım bebeğin ne zaman geleceği belli olmaz bence yavaş yavaş yıka, ütüle hazırla. zaten zaman geçmiyor bi türlü bebişin eşyalarıyla uğraşmak insanı çok rahatlatıyor ...
bnmki de ayağıyla itwkleyerek dönüyor gibi.Benim kizim cok degisik vuruyor teyzeleri sizinkiler de oyle mi hala yanlara vuruyor ve taktaktak arka arkaya 3-4kez vurup duruyor sonra dönmeye başlıyor, ittiriyor :))
Ahh ah o indirimleri hep mi kaciririm ya. Ebebekte bi tane araba begendim , aradim indirim yok dediler. Hangi ara indirime giriyo bunlar. Senin arabadan gecende birinde gordum sorim dedim kadinin pesinde atli kovaliyo sanki acelesi war gibi bursadan aldim dedi gitti. Bazilarini anlamak guc. Begenmistim bide hemen suruyo manewrasi iyi, o ana kucagini takmisti.Tsk cnm bnm. Evet nuna. Cok begendim. E bebek de 23 nisanda hediye ceki vardi. 250tl.ye 100tl. Bebek arabasiyla anakucagi beraber 1060tl.ydi. 4 cek verdi besik bedava geldi 400tl. Evet birbirine takılıyor. Simdide nuna da indrim var e bebektw. 900lu biseye gelio ikisi bi bak.
Epey uyguna gelmis canim gule gule kulansin minicik kuzun :)oh hazırlıklar tam gaz devam yani. bn yıkamıştım eşyaları ütüleme kaldı. dün akvaryumla uğraşmaktan yapamadım.
ben tedi den kutu aldım 2 tane onlara koydum eşyaları. hatta çok hoşuma gitti 2 kutu daha mı alsam diye düşünüyorum :)
anne yanı beşik için yorgancıya 2 yeşil, 2 mavi nevresim takımı siparişi verdim. yazmışmıydım daha önce hatırlamıyorum. kumaşın metresini 10 tl den hesapladı, dikişiyle beraber 4 takım 60 tl.
havlu almadım daha ama gzl birşey de göremedimkardeşim almış ama o gelmeden doğarsa :)
son 5-6 hafta bakalım ne zmn gelecekler.
bnmki de ayağıyla itwkleyerek dönüyor gibi.
Canim haftalarimiz ayni. Bende on gune bir yada en gec iki haftada bir gidiyorum. Bendede risk war we zaten normalde 32 yi gecince 2 haftada bir gitmek gerekiyo. Yani geneli boyle diye biliyrum. Her gitmede nst yede baglanicazKizlarrr. Doktora gitmekten biktim. simdi her hafta mi gitmek gerekio bu haftalardn sonra? Bi yandan saglikli gebeler bile her hfta gtmeye basladi diorum. Ki benim riskli bi gebeyim. Ciger geliştirici falan igne oluyorum. Cokkkk kararsiz kaldim bugun gitsemmi gitmesemmi
Bide anakucagini arabaya takmak icin ayri bi kit mi almamiz gerekiyo.Tsk cnm bnm. Evet nuna. Cok begendim. E bebek de 23 nisanda hediye ceki vardi. 250tl.ye 100tl. Bebek arabasiyla anakucagi beraber 1060tl.ydi. 4 cek verdi besik bedava geldi 400tl. Evet birbirine takılıyor. Simdide nuna da indrim var e bebektw. 900lu biseye gelio ikisi bi bak.
Sen bi bak e bebek sitesine. Surusu cok rahat. :)Ahh ah o indirimleri hep mi kaciririm ya. Ebebekte bi tane araba begendim , aradim indirim yok dediler. Hangi ara indirime giriyo bunlar. Senin arabadan gecende birinde gordum sorim dedim kadinin pesinde atli kovaliyo sanki acelesi war gibi bursadan aldim dedi gitti. Bazilarini anlamak guc. Begenmistim bide hemen suruyo manewrasi iyi, o ana kucagini takmisti.
Canim 36. Haftadan sonra haftada bir sanirim. 2 hafta da bir gidiyor olman gerekiyor su andan sonra.Kizlarrr. Doktora gitmekten biktim. simdi her hafta mi gitmek gerekio bu haftalardn sonra? Bi yandan saglikli gebeler bile her hfta gtmeye basladi diorum. Ki benim riskli bi gebeyim. Ciger geliştirici falan igne oluyorum. Cokkkk kararsiz kaldim bugun gitsemmi gitmesemmi
Evet cnm ufak bi aparati satiliyor oda 60tl.ydi kolay takiliyor yani.Bide anakucagini arabaya takmak icin ayri bi kit mi almamiz gerekiyo.
E ben hamilelegimin baaindan beri iki haftada bir gidiyordum. Siz ayda bir. Simdi siz iki hafta bnm de haftada bir olmali heralde:)))Canim 36. Haftadan sonra haftada bir sanirim. 2 hafta da bir gidiyor olman gerekiyor su andan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?