2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gunaýdin kizlarrr nasiliz bugun benim kizim Cok şükür gayet iyiiiii

Siparislerimiz de dun geldiler cok tatlilarrrrrr toplamda 1200tl tuttu bu aldiklarimizzz

Eklentiler

• lBYP-45236_1.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 109
  • lNUN-CS01003E_1.webp
    26 KB · Görüntüleme: 88
  • lNUN-1132_1.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 67
  • lCAS-5000115_1 (1).webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 83
Gunaýdin kizlarrr nasiliz bugun benim kizim Cok şükür gayet iyiiiii

Siparislerimiz de dun geldiler cok tatlilarrrrrr toplamda 1200tl tuttu bu aldiklarimizzz

canım çook güzeller, güle güle kullan...
Kizlar neredesiniz yahu

ya bende açılması olan ve sancılar başlayan arkadaşları çook merak ediyorum ama kimseden ses seda yok

Gunaydiiiin ben de cantasini hazirlayacagim artik. Biberonlar emzigi nasil steril yaptiniz kizlar
Ben steril cihazi aldim canim mamajoo nun. Hem biberonlari hem emzikleri aliyo, kasik falanda koyabiliyosun. Kurutmasida war. Ama benim icin erken diye daha bsy yapmadim. Camasirlarini bile yikamadim oglusumun, biraz tembel miyim ne

Gunaydin kizlar bende bebisin kiyafetlerini yikadim bugun cantami hazirlicam allahim hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin sizin hazirliklar ne durumda
Ben kendime buyuk canta hazirladim bebise de daha ufak bi canta hazirladim. Tek cantaya koymadim orda aceleyle hersey birbirjne girip dagilmasin diye. Ole ayri yaptim cnm:)

Yaa ben biberon almadim lazim olacakmi kiiiii emzirecegiz ztnn. Emzik de kullanmayi dusunmuyorum gerekli mi sizceee
Canim bende hep emzirmek istiyorum Allah izin verirse, ama dunyanin binbir turlu hali var, hastalik olur ayri kalmamiz gereken zaman olur (Allah korusun) en azindan sagip bi kac poset ewde kalsin diye aldim ben. Emzik icinde ablam alistirmadi cok pisman oldu, ben bulundurdum. Artik cocu emzikler ortodontik zaten. Elinin altinda kalsin bence.

Hangi emzikten aldin peki cnm. Bebegin dis yapisini ve cene yapisini olumsuz etkiliyo die okumustum. Ondan....

Yaa ben biberon almadim lazim olacakmi kiiiii emzirecegiz ztnn. Emzik de kullanmayi dusunmuyorum gerekli mi sizceee
Bende biberon almadim canim. Cok lazim olursa her Taraf eczane dolu zaten alinir bulunmayacak birsey degil :) ama emzik gerekli bence de. Aventin cok guzel ortodontik emzikleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…