- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.581
imperiale mi aldın canım?Oh aldim randevumu sonunda cumartesi gününe, inşallah bu seferde bi aksilik cikmaz.
Evet canim. Esim ertelemis diger randevuyu yarina, onu arayip iptal edicem simdi. Hih hep onlar mi iptal edecekler.imperiale mi aldın canım?
Gunaýdin kizlarrr nasiliz bugun benim kizim Cok şükür gayet iyiiiii
Siparislerimiz de dun geldiler cok tatlilarrrrrr toplamda 1200tl tuttu bu aldiklarimizzz
Kizlar neredesiniz yahu
Yaa ben biberon almadim lazim olacakmi kiiiii emzirecegiz ztnn. Emzik de kullanmayi dusunmuyorum gerekli mi sizceeeGunaydiiiin ben de cantasini hazirlayacagim artik. Biberonlar emzigi nasil steril yaptiniz kizlar
Ben steril cihazi aldim canim mamajoo nun. Hem biberonlari hem emzikleri aliyo, kasik falanda koyabiliyosun. Kurutmasida war. Ama benim icin erken diye daha bsy yapmadim. Camasirlarini bile yikamadim oglusumun, biraz tembel miyim neGunaydiiiin ben de cantasini hazirlayacagim artik. Biberonlar emzigi nasil steril yaptiniz kizlar
Ben kendime buyuk canta hazirladim bebise de daha ufak bi canta hazirladim. Tek cantaya koymadim orda aceleyle hersey birbirjne girip dagilmasin diye. Ole ayri yaptim cnm:)Gunaydin kizlar bende bebisin kiyafetlerini yikadim bugun cantami hazirlicam allahim hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin sizin hazirliklar ne durumda
Ohh sukur canim, artik haftada 1 gitmen lazim doktorunla konus bu konuyu, o yokken en azindan baska kadin dogumcu baksinOh aldim randevumu sonunda cumartesi gününe, inşallah bu seferde bi aksilik cikmaz.
Daha güzelleri senin olsun cnm:)canım çook güzeller, güle güle kullan...
ya bende açılması olan ve sancılar başlayan arkadaşları çook merak ediyorum ama kimseden ses seda yok
Baska doktora gideceğim canim bütün hamilelikte cesaret edemedim doktor değiştirmeye son ayda ettinm bende bir degisigim yahu :)Ohh sukur canim, artik haftada 1 gitmen lazim doktorunla konus bu konuyu, o yokken en azindan baska kadin dogumcu baksin
Evet canim. Insallah iyilerdir.canım çook güzeller, güle güle kullan...
ya bende açılması olan ve sancılar başlayan arkadaşları çook merak ediyorum ama kimseden ses seda yok
hepsi çok güzeller canım Allah güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin, bebek arabası ve pusetimiz aynı bu aradaGunaýdin kizlarrr nasiliz bugun benim kizim Cok şükür gayet iyiiiii
Siparislerimiz de dun geldiler cok tatlilarrrrrr toplamda 1200tl tuttu bu aldiklarimizzz
Canim bende hep emzirmek istiyorum Allah izin verirse, ama dunyanin binbir turlu hali var, hastalik olur ayri kalmamiz gereken zaman olur (Allah korusun) en azindan sagip bi kac poset ewde kalsin diye aldim ben. Emzik icinde ablam alistirmadi cok pisman oldu, ben bulundurdum. Artik cocu emzikler ortodontik zaten. Elinin altinda kalsin bence.Yaa ben biberon almadim lazim olacakmi kiiiii emzirecegiz ztnn. Emzik de kullanmayi dusunmuyorum gerekli mi sizceee
Hangi emzikten aldin peki cnm. Bebegin dis yapisini ve cene yapisini olumsuz etkiliyo die okumustum. Ondan....Canim bende hep emzirmek istiyorum Allah izin verirse, ama dunyanin binbir turlu hali var, hastalik olur ayri kalmamiz gereken zaman olur (Allah korusun) en azindan sagip bi kac poset ewde kalsin diye aldim ben. Emzik icinde ablam alistirmadi cok pisman oldu, ben bulundurdum. Artik cocu emzikler ortodontik zaten. Elinin altinda kalsin bence.
Amin canim cumlemizin. Ben daha bisey yapmadim, yawas yawas yikasam mi acaba diye dusunuyorumGunaydin kizlar bende bebisin kiyafetlerini yikadim bugun cantami hazirlicam allahim hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin sizin hazirliklar ne durumda
Begendin degilmi. Arabayi ve puset i bende cok begendm. Cok sağlam duruyor ve hafif. Allah razi olsun:)hepsi çok güzeller canım Allah güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin, bebek arabası ve pusetimiz aynı bu arada
Bende biberon almadim canim. Cok lazim olursa her Taraf eczane dolu zaten alinir bulunmayacak birsey degil :) ama emzik gerekli bence de. Aventin cok guzel ortodontik emzikleri var.Yaa ben biberon almadim lazim olacakmi kiiiii emzirecegiz ztnn. Emzik de kullanmayi dusunmuyorum gerekli mi sizceee
Bende ayri hazirlicam canim en mantiklisiBen kendime buyuk canta hazirladim bebise de daha ufak bi canta hazirladim. Tek cantaya koymadim orda aceleyle hersey birbirjne girip dagilmasin diye. Ole ayri yaptim cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?