2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
karar veremedim
enerjim olunca çarşıya çıkıp magaza aramayı düşünüyorum. zeytinburnu nu hiç bilmiyorum bakalım bulabilecek miyim
Zeytinburnunda tam emin degilim ama olivium karsisinda bayagi biseyler war diye duymustum. Yengem orda oyle soyluyodu onceden. Bi bakinirsin cikarsan canim.

Kızlar..ilk dogumu olup dogumda ve sonrasında yalnız olacaklar var mı..? Kv kızında..çağırmak istemiyorum sonra gitmiyo, o olunca sülale eve doluşuyo..benim annem yaşlı 8 saat mesafede istanbulda..gelsede bi faydası olmaz hadi manevi destek olsun desem annem 66 yaşında belinden rahatsız bide ona hizmet etmem lazım..sizce yapabilir miyim tek başıma..? Ablam yakın hemde ebe hemşire ama çalışıyo acil durumlarda yanımda olur ama evde yine tek olurum..bu durumu tecrübe eden var mı aramızda..?

Canim esin biraz yardim etse iyi olur. Benimde kaynanam ve gorumcem yok. Annemde uzak ama gelmeye calisacak bakalim. Benim dogumumla ablamin dogumu cakisirsa kotu olcak. Onun iki kucuk cocugu war bide ikizlere hamile. Ama annem senin ilk sana gelirim dedi hastalik cikmazsa. Ama kimse olmasada yapariz Allah izin werirse. Zor durumda komsuyu cagircaz artik. Normal dogummu olcaksin yani istegin oylemi

canım kaç yaşındasın? daha önce hiç küçük bebeklerle ilgilendinmi, biraz tecrübe ve cesaret istiyo sanki, ya da eşinin izni yokmu o kalsa yanında ikiniz birlikte idare edemez misiniz?

zaten hep normal istedim bebegim için kendim için cesaretim de var çok şükür ama yalnız olacagım için çabuk ayaklanmam lazım bu yüzden normal olmalı

canım kaç yaşındasın? daha önce hiç küçük bebeklerle ilgilendinmi, biraz tecrübe ve cesaret istiyo sanki, ya da eşinin izni yokmu o kalsa yanında ikiniz birlikte idare edemez misiniz?
29 a giricem canım..eşim iyi çocuk bakar ama evde en fazla iki gün durur iş sebebiyle izni yok..bi durum olursa hemen gelir sıkıntı olmazda ne bilim bi korku sardı beni...

canım yaşın çok küçük değil, ben 19 yaşımda kırkım çıktıktan sonra kızıma bakabildiysem, sen doğardoğmaz bakarsın inşallah.. korkmana gerek yok, zaten bebeğin doğunca o kadar hassaslaşıyosun ki. top patlasa uyanmıyan insan ufacık bi ıhh sesinde ayağa dikilebiliyosun. Allah hepimize yardım eder inşallah...

aminnn canım..tecrübeli birinden bunları duymak çok rahatlattı beni.. :)

canım emın ol ılk bebegınde olsa hayatında hıc bebek gormemıste olsa senın bebegıne senden ıyı kımse bakamaz zaten, benım annem genc ama malesef cok az kalabılır, kv yası var ama ben ıstemem yardım etmesını, ama malesef geldımı 2 ay kalır en az, keske tek basıma kalabılsem de mınıgımle doya doya buyusek

canım emın ol ılk bebegınde olsa hayatında hıc bebek gormemıste olsa senın bebegıne senden ıyı kımse bakamaz zaten, benım annem genc ama malesef cok az kalabılır, kv yası var ama ben ıstemem yardım etmesını, ama malesef geldımı 2 ay kalır en az, keske tek basıma kalabılsem de mınıgımle doya doya buyusek

Ben de yalbiz olucam buyuk ihtimalle. Annem biraz problemli surekli sorun cikariyor beni cok yoruyor. Kv 20sinde gelecek ayin. Fazla insan fazla soeun esim yardim eder herhalde

Alsam iyi olacak unutup kalicam yoksa. Tesekkur ederim
sanki onun yorumlarda kanama yapıyor diye okudum. klasik bi burun aspiratör mü diyorlar ondan almayı düşünüyorum.

Zeytinburnunda tam emin degilim ama olivium karsisinda bayagi biseyler war diye duymustum. Yengem orda oyle soyluyodu onceden. Bi bakinirsin cikarsan canim.

o zmn selimiye hast. ne prş randevum var bakayım o gün.

bnm ilk doğum annem yalnız bırakmayacak ama yalnız olmak isterdim. ztn yanında olanın yapacağı çocuğa bakmak değil snn işlerini yapmak. yemek bulaşık çamaşır temizlik çocuğu başkasına verip ki en önemli anları bn misafir mi ağırlayacağım. inş. normal doğum yapabiliriz ve çabuk ayaklanırız.

Ben de yalbiz olucam buyuk ihtimalle. Annem biraz problemli surekli sorun cikariyor beni cok yoruyor. Kv 20sinde gelecek ayin. Fazla insan fazla soeun esim yardim eder herhalde

inş Kızlar üstesinden geliriz..iş güç yemek umrumda degil ama dikiş falan olur bebegime yetersiz kalırım diye tedirginim ama rabbim büyük..

bugün de adet olacağım gb ağrı var. kasılma dediğiniz şey bu mu? vajinamda ordan yakar yumurtalıkların ora.

LAlehan cnm bender astimdan pulmicort ventolin aksef kullandim.bisey Olmuyor.kullanali da Iki ay oldu
Benim oğlumdada da alerjik astım var 6 yaşına kadar koruma altında olacak dedi dr.
bende ilk kez oldu..acaba yeni doğacak kardeşindede olur mu çok zor bu hastalık özelikle çocuklar için
senin ilk doğumun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…