- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.761
Canim benim biraz riskli oldugu icin doktor henuz o konulara girmedi. Hic antibiyotik kullanmadim. Seretide diskus kullaniyorum. Seninki galiba daha ileri boyutta. Insallah doguma kadar iyilesiriz oksijenimiz yeterli gelirde hersey normal olur. Terlemek hic yaramiyo bilgin olsun. Ben nezamn terlesem boguluyorum oksurmekten.dr. yazdığı ilaçlar ventolin, pulmicort buhar ve antibiyotik olarak aksef yazdı..fısfıs yazmadı..kan tahlili oldum yarın sonuca göre de belki bişeyler daha yazar...
sen hiç antibiyotik kullandın mı? astımda antibiyotik kullanılmaz diye biliyorum ama benim bronşlarım da şişlik oluşmuş onun için yazdı sanırım..kullanmak ta istemiyorum aslında antibiyotiği..
birde doğumun sezaryan mi olacak
benim ki zaten sezaryandı ama spinal anestezi genel olmak istemiyorum bu konuyu konuşmadım henüz kadım doğmcuyla...
Kizlar 32 hafta 3 gunlugum bgn doktora gittik bebegim 11 gun geri cikti ultrason olculerine gore bir tek kafa olcusu haftasiyla uyumlu cok canim sikildi doktor onemli degil dedi minyon olacak dedi sizin 32 haftalikken boyu ve kilosu kacti ben 16 kilo aldim bebeisim niye kucuk yaaa
kaç saattir model bakıyorum. uzun kollu ve boyu uzun gecelik veya içi kısa kollu uzun boy ve sabahlıklı takım bulamadım düzgün. sıyıracağıminternet mağazalarından gecelik sabahlık takımlarında indirimli satış yapan bir site biliyor musunuz? pijama aldım ama hala gecelik beğenemedim
Kızımın kalp atışı o teyzesi :) normali 120 ile 160 arasıymış :)
kizlarr mrb biz,evdeyiz oglusum iyi sukur sancilar durdu dun eve ciktik.nst ye girdim bugun oda iyi cikti.ama ayaga kalkamiyorum bebek.assagi dogru zorluyo.bide goguslerimden sut geliyo bu dogumun habercisi galiba.size sey sorcaktim hastanede yatinca fark ettim eksiklerimi bir kac takim pijama goturmek lazim.birissine.com dan alisveris yapan varmi memnun kaldinizmi penyesi falan nasil?yikaninca cekiyomu? birde begenmezsek iadesi varmi
kızlar bu gun hastaneye gttim bebegmin kilosu 2200 normal mi szce
bi tane olan mavi daha güzel bence, hangisini almaya karar verdin?kaç saattir model bakıyorum. uzun kollu ve boyu uzun gecelik veya içi kısa kollu uzun boy ve sabahlıklı takım bulamadım düzgün. sıyıracağım
en olur gibisi
Gozun aydin canim cok sevindimkızlar merhaba dun sancım cıkmıstıya bugun doktora gıttım sukur bısey yok sancı gıtmıs acılma yok sadece cocugun hareketlerıne dıkkat et artık dedı azalma olursa hemen gel dedı
sıvım cok ıyıymıs toparlagımın gelısımıde cok ıyı 48 cm 2.800 de kılo cıktı dogum zamanı 27 mayısa attı dedı sukur sorun yok
cok saol canım bnde ole bı rahatladım kıı anlatamam kaldı 23 gun ama zamanından once gelse uzulurdumGozun aydin canim cok sevindim
Gozun aydin cnm her kontrolde nstye girecek miyiz artikkızlar merhaba dun sancım cıkmıstıya bugun doktora gıttım sukur bısey yok sancı gıtmıs acılma yok sadece cocugun hareketlerıne dıkkat et artık dedı azalma olursa hemen gel dedı
sıvım cok ıyıymıs toparlagımın gelısımıde cok ıyı 48 cm 2.800 de kılo cıktı dogum zamanı 27 mayısa attı dedı sukur sorun yok
yerleri falan onunla vileda yaptım bu hafta. kokusuz olması çok güzellgece haftada bir toz alıyorsan loc la alabilirsin ve yerleri silerken de kullanabilirsin. locla temizlik yapınca daha geç tozlanıyor ev..
iyiyiz biz canım idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyodum o bitti. 2 hafta sonra gel dedi doktorum. nasıl dayanıcam kızımı görmeden bilmiyorum.Sen yeni taşındın canım herşeyin temizdir.
Cam kapı sil yeter doğumdan önce yeter sana.
Bende banyoyu eşime temizleteceğim.
Hafta sonu duvarları da eşime sildirdim sağolsun sildi.
Tansiyonum şükür iyi canım.
Doktor buda muhtemelen erken doğar dedi ama neden söylemedi.
Kızım bu haftamdan 6 gün sonra doğmuştu 35+6 da.
Bunda da 2500 olmasını bekledi. Haftada bir kontolüm var. Şükür geçen hafta salı 2470 di. Bu çarşamba bakalım neler diyecek doktorumuz.
Sen nasılsın bebek nasıl?
Seni iki haftada bir mi cagirdilar cnm beno uc haftada cagirdilar.sizden birde kan tahlilI olarak bisey istediler miiyiyiz biz canım idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyodum o bitti. 2 hafta sonra gel dedi doktorum. nasıl dayanıcam kızımı görmeden bilmiyorum.
Hzirliklarin tam mi canimcok saol canım bnde ole bı rahatladım kıı anlatamam kaldı 23 gun ama zamanından once gelse uzulurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?