2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim benim biraz riskli oldugu icin doktor henuz o konulara girmedi. Hic antibiyotik kullanmadim. Seretide diskus kullaniyorum. Seninki galiba daha ileri boyutta. Insallah doguma kadar iyilesiriz oksijenimiz yeterli gelirde hersey normal olur. Terlemek hic yaramiyo bilgin olsun. Ben nezamn terlesem boguluyorum oksurmekten.

Canım 31+ 4 ' te 1 700 ' dü , doktorun da söylemiş yaa küçük olucak biraz annesi o da yapısından dolayıdır sağlıklı olsun da üzme kendini

internet mağazalarından gecelik sabahlık takımlarında indirimli satış yapan bir site biliyor musunuz? pijama aldım ama hala gecelik beğenemedim
kaç saattir model bakıyorum. uzun kollu ve boyu uzun gecelik veya içi kısa kollu uzun boy ve sabahlıklı takım bulamadım düzgün. sıyıracağım
en olur gibisi

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-04-21-23-13.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_2015-05-04-21-23-32.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 92
Dr bana usg tartı sonuçları çok da gerçek sonuçları yansıtmıyor sen onu çok dikkate alma dedi

Slm Kizlar herkez iyi insaallah.doğum yapan oldu mu bahadır bakamadim.bikac sorum olacK günde iki tane soda içebilir miyiz.ben bi tane içiyorum rahatsız olduğumda iki içebilir miyim.ayrıca dopleri bi sorun olmazsa da cekiyorlar mi

Ayy canım benim hoşgeldiniz durumunun iyi olduğuna sevindim dikkat et kendine

Sut içmeyi sevmeyen annelere benden bir tariiifff... :)

1adet muz,
1tatlı kaşığı kakao
Süt

Bunları blender da iyice ezin karıştırın çok güzel oluyor
Ben bi tatlı kaşığı da şeker koydum isterseniz koymayabilirsiniz de :)

LAlehan cnm bender astimdan pulmicort ventolin aksef kullandim.bisey Olmuyor.kullanali da Iki ay oldu

Kizlar en buyuk korkularimdan birisi de su... rahmetli babam 16 mayista vefat etti.. 8 yil once. Oglumun da o gun gelmesini istemem uzulurum babami kaybettigim gun kutlama yapamam icim acir.

kızlar merhaba dun sancım cıkmıstıya bugun doktora gıttım sukur bısey yok sancı gıtmıs acılma yok sadece cocugun hareketlerıne dıkkat et artık dedı azalma olursa hemen gel dedı
sıvım cok ıyıymıs toparlagımın gelısımıde cok ıyı 48 cm 2.800 de kılo cıktı dogum zamanı 27 mayısa attı dedı sukur sorun yok

Gozun aydin canim cok sevindim

G
Gozun aydin cnm her kontrolde nstye girecek miyiz artik

iyiyiz biz canım idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyodum o bitti. 2 hafta sonra gel dedi doktorum. nasıl dayanıcam kızımı görmeden bilmiyorum.

iyiyiz biz canım idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyodum o bitti. 2 hafta sonra gel dedi doktorum. nasıl dayanıcam kızımı görmeden bilmiyorum.
Seni iki haftada bir mi cagirdilar cnm beno uc haftada cagirdilar.sizden birde kan tahlilI olarak bisey istediler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…