- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.961
Ben dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
evet canım sordu nereye gitceksin kaç saat sürüyo dedi, çok uzun olması zorlar heralde
İnş canım çok saol
Önde mi? Doktor haftasıyla uyumlu 32 haftalık görünüyo dedievet kesin özlerim dayanamayıp erken gidebilirim. Yüzünü göstermedi canım kollarıyla kapatmış bu seferde :)
Kızlar az önce küçük bi kaza atlattım, arabanın sol ön tamponunun boyası gitti yani çok önemli bi kaza deil ama ben çok korktum, bebeğim de hiç hareket etmiyoacaba hemen doktora gitsem mi yoksa sağlık ocağında kalp atışlarını dinlesem yeterli olur mu? Sabah'ta arabamın aküsü bitmişti 1 saat servis bekledim, allahım bgn başımda bela mı dolanıyo ne
Çok duygulandım gözümden yaş geldi canım, Allah sizi hiç ayırmasın bebişimle inşallah. Ne kadar güzel bir doğum nasip olmuş sana, darısı başımıza. Kilosu çok güzelmiş bebeğinin maşallah. Öpüldünüz.Ben dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
Epidural normal doğum düşünüyorum evet herkes hepsi için bir şeyler söylüyor.Hayırlısı diyorum ben.Gunaydin hepinize kizlar insallah guzel bir gun olur. Epidural normal dogum yapan yada yapacak olanlar varmi? Kafam cok karisti ya kimle konussam farkli bisey soyluyor. Siz ne dusunuoyorsunuz
ne kadar duygulandım, Allahım yardımcın olmus, darısı bızlere ıns, bebısın cok ıyı kıloda masallah, daha guzel haberlerını beklıyoruzBen dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
maşallah tebrik ederim canımBen dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
Ben dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
Epidural normal doğum düşünüyorum evet herkes hepsi için bir şeyler söylüyor.Hayırlısı diyorum ben.
Ben lansinoh lanolin aldim canim. Iku hafta sonra kullanmaya baslicamKızlar hangi göğüs ucu kremini önerirsiniz?
Ay canimm sukurler olsunn. Gozunuz aydinn, Allah anali babali buyutsun deme zamanin geldi ne guzelBen dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
Maşallah canım, kilosu boyu da çok iyi, darısı başımıza sen lohusasın duaların kabul olur inşBen dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
çok şükür canım hissediyorumCanım yeni gördüm mesajını çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine bebiş nasıl hareketlerini hissettin mi
Oy masallah canim sizeBen dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
şimdiden başla. ztn emzirirken yıkaman gerekmeyecek lashinol kullanırsın.Herkese slm bikaç gündür giremiyorum net yoktu bugün kontrolümüz vardı paşam 32+1 1800 gr boyu da 42 cm dedi gayet iyi dedi doktorumuz doğumu konuştuk 1 ay sonra alttan muayene yaparım çatın müsaitse en güzeli normal doğurman zaten dedi bakalım 1 ay sabredecek mi bizimki:):) göğüs ucu kremi hametan yazdı ben istedim aynı zamamda bebek icin pisik kremi olarakta kullanıcam peki bu kremi gögüs icin dogumdan sonra mı kullanıcam acaba her emzirmeden önce mi sürecem yada başlasam mı şimdiden
doktorumun tavsiyesi üzerine böyle bir karar aldım aslında.Çok güzel anlattı kafama yattı.İğnesini gösterdi nasıl ne şekilde yapılacağını çok ince bir iğne.Anesteziyi acı eşiğine göre ayarlıyorlarmış yavaş yavaş.Normal doğum evet ama korkuyorsan bunun daha rahat olanı var dedi.Benim de kafama yattı bakalım artık şuan için her şey normal son dk bir değişiklik olmaz ise epidural olacağım.Fakat ben de müthiş bir korku var sanki tek ben doğum yapacağım. Arada diyorum uyutsunlar hiç bir şey hissetmeyeyim ama eşim de çok destek oluyor hayatında kaç kez yaşayacaksın gör hisset diye bakalım artık.Bende epidural normal doğum yapıcam inşallah canım doktorunla görüştün mü bu konu hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?