2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

oy maş. gözün aydın. hepimizin böyle rahat doğumu olur inş. uzun uzun hikayeni bekliyoruz.

Canım yeni gördüm mesajını çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine bebiş nasıl hareketlerini hissettin mi

Çok duygulandım gözümden yaş geldi canım, Allah sizi hiç ayırmasın bebişimle inşallah. Ne kadar güzel bir doğum nasip olmuş sana, darısı başımıza. Kilosu çok güzelmiş bebeğinin maşallah. Öpüldünüz.

Gunaydin hepinize kizlar insallah guzel bir gun olur. Epidural normal dogum yapan yada yapacak olanlar varmi? Kafam cok karisti ya kimle konussam farkli bisey soyluyor. Siz ne dusunuoyorsunuz
Epidural normal doğum düşünüyorum evet herkes hepsi için bir şeyler söylüyor.Hayırlısı diyorum ben.

ne kadar duygulandım, Allahım yardımcın olmus, darısı bızlere ıns, bebısın cok ıyı kıloda masallah, daha guzel haberlerını beklıyoruz

maşallah tebrik ederim canım
Allah annalı babalı buyutsun darısı başımıza :)

çok ama çok sevindim canım.

darısı bizlerin başına.

bebeğine de maşallah

Canım benim çok sevindim gözün aydın , bebişine de maşallah kilosu boyu çok iyi canım

Ay canimm sukurler olsunn. Gozunuz aydinn, Allah anali babali buyutsun deme zamanin geldi ne guzel okuyunca cok duygulandimm. Agrisiz sizisiz darisi basimiza musait oldugunda yazarsin , merakla bekliyoruz

Maşallah canım, kilosu boyu da çok iyi, darısı başımıza sen lohusasın duaların kabul olur inş
Canım yeni gördüm mesajını çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine bebiş nasıl hareketlerini hissettin mi
çok şükür canım hissediyorum )

Oy masallah canim size
Allah anali babali buyutsun insallah

Cnm gözün aydın hayırlı ugurlu olsun maşallah kolay bi doğum nasip olmuş sana darısı bize inşallah bizde senin gibi kolayca doğum yaparız Ayy iyice sevinç telaş korku bastı bana yaa

Canim hayırlı olsun bebegin saglikla buyusun insallah.

kizlar simdi topun agzinda biz variz

Herkese slm bikaç gündür giremiyorum net yoktu bugün kontrolümüz vardı paşam 32+1 1800 gr boyu da 42 cm dedi gayet iyi dedi doktorumuz doğumu konuştuk 1 ay sonra alttan muayene yaparım çatın müsaitse en güzeli normal doğurman zaten dedi bakalım 1 ay sabredecek mi bizimki:):) göğüs ucu kremi hametan yazdı ben istedim aynı zamamda bebek icin pisik kremi olarakta kullanıcam peki bu kremi gögüs icin dogumdan sonra mı kullanıcam acaba her emzirmeden önce mi sürecem yada başlasam mı şimdiden

şimdiden başla. ztn emzirirken yıkaman gerekmeyecek lashinol kullanırsın.

Ayy gozun aydin canim rabbim bizide saglikla hayirlisiyla kavustursun yavrularimiza

Bende epidural normal doğum yapıcam inşallah canım doktorunla görüştün mü bu konu hakkında
doktorumun tavsiyesi üzerine böyle bir karar aldım aslında.Çok güzel anlattı kafama yattı.İğnesini gösterdi nasıl ne şekilde yapılacağını çok ince bir iğne.Anesteziyi acı eşiğine göre ayarlıyorlarmış yavaş yavaş.Normal doğum evet ama korkuyorsan bunun daha rahat olanı var dedi.Benim de kafama yattı bakalım artık şuan için her şey normal son dk bir değişiklik olmaz ise epidural olacağım.Fakat ben de müthiş bir korku var sanki tek ben doğum yapacağım. Arada diyorum uyutsunlar hiç bir şey hissetmeyeyim ama eşim de çok destek oluyor hayatında kaç kez yaşayacaksın gör hisset diye bakalım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…