2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
KıZlar günaydın 3 gündürhaatadeyim canım çıktı 14.5.2015 saat : 12 de oğluma Rabb'inin iNiyle kucağıma alıcam dua edin kıZlar
gün belli olmuş ne gzl. dinlenme verdi mi tekrar sıkıntı olmasın diye. yatarak mı bekleyeceksin?
ben de sancı gelse hop diye doğsa diye hayal kuruyorum ama daha çantam hazır değil
igne batması gb birşeyler oluyor ama o sancı değil sanırım.

mesane pedi hiç bilmiyorum cnm yanlış bilgi verme istemem. ben sezaryen oldum nomal doğumda daha mı fazla kanama oluo daha mı az onu da bilemiyorum . yani farklı bişeye gerek var mıdır bilemedim.

Haha bende gelsin hemen istiyorum ama benimde canta vs hazir degil ondan vazgeciyorum sonra az daha bekle kizim diyorum igne batmasi gibi degil de daha cok bicak saplanir gibi keskin bi agri oluyor bende. Birden geliyor bir kac saniye sizliyor sonra geciyor biraz sonra bi daha derken iki uc kere oluyor duruyor sonra.

Kızlar Günaydın..
B Begummgull annecik doğum yapmış çok tebrik ediyorum.. Allah bütün bebek bekleyenlere öyle kolay doğumlar nasip eylesin inşallah..

Benim iştahım çok kapandı ya saatlerce bişey yemesem aklıma yemek yemek gelmiyo zorla yiyorum resmen benim gibi olan var mı aranızda? Bi de 2 canlı olucam...

olmaz olur mu ben varım resmen cocugumun gunahına gırdıgımı hıssedıyorum agzıma tek lokma atasım yok

valla o mu sancı bu mu derken doğuracağız bugün çantalara olsa eşyaları koyalım bari.

Ben ben ben.... Özellikle sabahlari eziyet oluyor benim icin midem bulaniyor zorla yiyorum

Maşallah size, allah analı babalı büyütsün inşallah, darısı hepimizin başına :)

Masallah canim Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallah ne guzel kucagina aldin bebisini hemde dogumun rahat olmus bizede dua et geride kalanlarda rahatca dogum yapsin :)

canım gözün aydın güle güle büyüt, ilk bebeğinmiydi?ayy gerçekten her doğum haberinde insanda heyecan artıyor, darısı başımıza inşallahhhh....miniğini öpüyoruz

Kacinci dogum oldu begumgulle beraber , kacirdigim varmi acaba cnm :)
Hayirli olsun cnm senin adina sevindim. Ne guzel dua almissin demekki tek avazda dogurmussun rabbim bizede nasip etsin :)

benim de aynı şekilde bacaklarımı aldığım zamanı bile unuttum o kadar az çıktı ki bebeğin kıyafetlerini yıkamak için ve bu türlü temizlikler için çalışır raporumun bitmesini bekliyorum çalışırken akşama halim kalmıyor

çok duygulandım Darısı başımıza olsun Allah analı babalı mutlu mesut bebişinizle yaşamyı nasip etsin inşaallah

Ay su iyi fikirdeki kadina giciiiik olmaya basladim fazlasiyla kimseyi konusturmuyor salak madem konuk ettin birak lafini bitirsin insanlar dan diye lafa atliyor. Izlemicem de baska bi program da yok bu saatte mecbur izliyorum.

benim pijamalar yikanacak kizimin iki hastane cikisi hazir. Bezleri hazir tam olarak neler koyacagiz?
ben de oturmuş kara kara çantaya ne koyacağımı düşünüyorum.
bebeğe bir onlu takım bir de 3-5 li az olan takımdan. takımın battaniye ince bir de kendi ördüğüm battaniye. biberon kaynar suya sokam onu koyacağım.
bez i abarttım sanırım 34 lü pakedi koydum. rulo havlu, bir paket ıslak mendil. ped.
kendime rahat hamile eşortman altı üste rahat t shirt.
elimde 1 tane olan emzirme sütyen, 3-4 kilot. şimdilik bir çorap. evde olan babane geceliğim. daha çıkıp alamadım alırsam değişiceğim. el havlusu koyacağım birtane.
ay çocukta durmuyor ben doğururum bir kaç haftaya gibi geliyor. yoksa karnımı yarın çıkacak

Ay su iyi fikirdeki kadina giciiiik olmaya basladim fazlasiyla kimseyi konusturmuyor salak madem konuk ettin birak lafini bitirsin insanlar dan diye lafa atliyor. Izlemicem de baska bi program da yok bu saatte mecbur izliyorum.
ben de resmen evlilik programına denk gelince hipnotize olmuş gibi oluyorum. komikler yaw
Nursel in mutfağı var şimdi

Arkadaşlar ilk doğumunu normal yapmış biri olarak size birkaç şey söyleyebilirim.Normal doğum gerçekten de abartıldığı kadar aaa nasıl cesaret edebiliyorsun denildiği kadar zor bir süreç değil.Özellikle doğum sonrası toparlanma açısından ve kilo verme açısından çok da avantajlı ama nasip bebeğimiz ve bizim sağlığımız için sezeryan olmamız gerekiyorsa oluruz ki bu doğum benim büyük bir olasılık sezeryan olacak.Ama normal yapacak olan arkadaşlar asla korkmasın sadece sancı esnası sıkıntılı sonrası zaten kendiğinden geliyor.
Bi de ben ilkinde hasta bezi almıştım yanıma o çok işimi gördü normal doğumda biraz kanama olabiliyor sonrasında ama sezeryan da sonra ped işi görür mü bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…