- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.021
benimki yarın 16 da. yazarım ama öncelikle bugün giden arkadaşların haberini bekliyorum. onlar da yakın bizeK
Kontrolden sonra mutlaka yaz canim senin bebisle benimki hemen hemen ayni gidiyor merak ederim
gün belli olmuş ne gzl. dinlenme verdi mi tekrar sıkıntı olmasın diye. yatarak mı bekleyeceksin?KıZlar günaydın 3 gündürhaatadeyim canım çıktı 14.5.2015 saat : 12 de oğluma Rabb'inin iNiyle kucağıma alıcam dua edin kıZlar
mesane pedi hiç bilmiyorum cnm yanlış bilgi verme istemem. ben sezaryen oldum nomal doğumda daha mı fazla kanama oluo daha mı az onu da bilemiyorum . yani farklı bişeye gerek var mıdır bilemedim.ben de seninki gibi yapayım o zaman. mesane pedi de konuşuluyordu markette görmüşken aldım ped gb olanından. bu ilerleyen dönemde idrar kaçırma riskine karşı mı kullanılıyor yoksa hastanede mi veya normal ped yerine mi.
Haha bende gelsin hemen istiyorum ama benimde canta vs hazir degil ondan vazgeciyorum sonra az daha bekle kizim diyorumgün belli olmuş ne gzl. dinlenme verdi mi tekrar sıkıntı olmasın diye. yatarak mı bekleyeceksin?
ben de sancı gelse hop diye doğsa diye hayal kuruyorum ama daha çantam hazır değil
igne batması gb birşeyler oluyor ama o sancı değil sanırım.
olmaz olur mu ben varımKızlar Günaydın..
B Begummgull annecik doğum yapmış çok tebrik ediyorum.. Allah bütün bebek bekleyenlere öyle kolay doğumlar nasip eylesin inşallah..
Benim iştahım çok kapandı ya saatlerce bişey yemesem aklıma yemek yemek gelmiyo zorla yiyorum resmen benim gibi olan var mı aranızda? Bi de 2 canlı olucam...
Haha bende gelsin hemen istiyorum ama benimde canta vs hazir degil ondan vazgeciyorum sonra az daha bekle kizim diyorumigne batmasi gibi degil de daha cok bicak saplanir gibi keskin bi agri oluyor bende. Birden geliyor bir kac saniye sizliyor sonra geciyor biraz sonra bi daha derken iki uc kere oluyor duruyor sonra.
Ben ben ben.... Özellikle sabahlari eziyet oluyor benim icin midem bulaniyor zorla yiyorumKızlar Günaydın..
B Begummgull annecik doğum yapmış çok tebrik ediyorum.. Allah bütün bebek bekleyenlere öyle kolay doğumlar nasip eylesin inşallah..
Benim iştahım çok kapandı ya saatlerce bişey yemesem aklıma yemek yemek gelmiyo zorla yiyorum resmen benim gibi olan var mı aranızda? Bi de 2 canlı olucam...
benim pijamalar yikanacak kizimin iki hastane cikisi hazir. Bezleri hazir tam olarak neler koyacagiz?valla o mu sancı bu mu derken doğuracağızbugün çantalara olsa eşyaları koyalım bari.
Maşallah size, allah analı babalı büyütsün inşallah, darısı hepimizin başına :)Ben dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
Masallah canim Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallah ne guzel kucagina aldin bebisini hemde dogumun rahat olmus bizede dua et geride kalanlarda rahatca dogum yapsin :)Ben dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
canım gözün aydın güle güle büyüt, ilk bebeğinmiydi?ayy gerçekten her doğum haberinde insanda heyecan artıyor, darısı başımıza inşallahhhh....miniğini öpüyoruzBen dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
Az kalmış, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,haberdar et bizleride durumunuzdan.KıZlar günaydın 3 gündürhaatadeyim canım çıktı 14.5.2015 saat : 12 de oğluma Rabb'inin iNiyle kucağıma alıcam dua edin kıZlar
Kacinci dogum oldu begumgulle beraber , kacirdigim varmi acaba cnm :)Canii ne guzel haberler bunlar...
Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucagina alıp eve götürmeyi nasip etsin...demek dayanamadı Minnaklar:)
Ne tatlidir onlar... Kolay gelsin sana taze anne :)
Doğum hikayeni ilgili basliga bekliyoruz.. seni de listeye yazacağımm:)
Hayirli olsun cnm senin adina sevindim. Ne guzel dua almissin demekki tek avazda dogurmussun rabbim bizede nasip etsin :)Ben dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
benim de aynı şekilde bacaklarımı aldığım zamanı bile unuttum o kadar az çıktı ki bebeğin kıyafetlerini yıkamak için ve bu türlü temizlikler için çalışır raporumun bitmesini bekliyorum çalışırken akşama halim kalmıyorHaha.
Çok doğru dedin valla.
Erken doğum sabıkam var, 35+1 iz. 35+6 da doğmuştu prensesim.
Valla canım en son 2 ay önce almıştım hala tam çıkmadılar, hamilelikten mi neden fazla uzamıyor.
Sende de mi öyle.
çok duygulandım Darısı başımıza olsun Allah analı babalı mutlu mesut bebişinizle yaşamyı nasip etsin inşaallahBen dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
ben de oturmuş kara kara çantaya ne koyacağımı düşünüyorum.benim pijamalar yikanacak kizimin iki hastane cikisi hazir. Bezleri hazir tam olarak neler koyacagiz?
ben de resmen evlilik programına denk gelince hipnotize olmuş gibi oluyorum. komikler yawAy su iyi fikirdeki kadina giciiiik olmaya basladim fazlasiyla kimseyi konusturmuyor salak madem konuk ettin birak lafini bitirsin insanlar dan diye lafa atliyor. Izlemicem de baska bi program da yok bu saatte mecbur izliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?