2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gunaydin hanimlaar.
Sabah kalktigimda bende bıçak saplanir gibi agrilar hissettim alt bölgemde. Sanirim tuvalete sıkışmışım ondan olmus.
Ama gece kızım o kadar sert hareketler yapti ki sasirdim ilk defa bu kadar sert tekmeler atti. Vurdugu yer sancilandi sanki. Biraz sirt üstü yattım durdu. ama ben neredeyse 3e kadar uyuyamadim. Ve simdi yine ayaktayim.
Dogurayim da rahatlayayim istiyorum artık.

Günaydın kizlarrrrrr

Bnde gece uyuyamayanlardanim. Midem cayir cayir yandi gece boyu..

Bi dogumumuzz daha oldu masallah bakalim 4. Talihli ben olurum diyen var miiii

Heheh ben olmam heralde, benden önde olanlar var. Hem henüz hazır değiliz kızım azcık daha beklesin

herkese günaydınnn ... doğum yapan annemiz olmuş rabbim sağlıkla evlerine gitmeyi nasip etsin inş.
biz de dün kontrolümüzü olduk herşey yolunda çok şükür. 2900 gr 49 cm olmuşuz. baş aşağı dönmüş kuzum. 5 haziran kesin doğum tarihi odanızı ayırtın dedi dr miz tuhaf bi heyecan oldu bende. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize bebeklerimizi. buarada dün son eksiklerimizi tamamladım. pijama takımımı 2 emzirme atleti ve alt üst iç çamaşırlarımı da aldım. eksik kalmadı çok şükür. sadece çantaya yerleştirmek kaldı nasip olur inş:)

Gözün aydın canım :))

Bende degisik hissediyorum bi gun ciban batar yada adet agrisi gibi arada vurup giden agrilar hissederken bi gun kendimi gayet hafif agrisiz hissediyorum sizede boyle oluyomu
bende kide öyle bir şey

ben de bi cesaret dolapları döktüm. kaldırıp fazlalar kalanları yerleştireceğiz çantamı da hazırlayacağım. fakat kendi eşyalarımı daha almadım gecelik iç çamaşırı fln ped ve bebe bezi ne kdr koymak lazım

kolay gelsin cnm. hastane anne için ped verio mu acaba. çünkü ben ilk doğumumda iki gün kaldım ilk gün vermişti ikinci gün hemşire yenidoğan bezini yan bantlarını koparıp bu şekilde koyabilirsin demişti. çokta rahat etmiştim. ilk bi kaçgün ped biraz sıkıntılı olur çünkü. eve çıktıktan sonra normal gece pedlerinden kulanmıştım. o nedenle ben bi paket yeni doğan bezi ve bi paket de normal gece pedi koycam belki lazım olur. çünkü bu seferki hastanem ped veriomu bilmiyom.

Sabırsızlanıyor Yaren kız gelmek için ama biraz daha sabretmek durumunda. Canım varlıbaş a e bebek mağazası açılmış, açılışa özel kampanyalar var. Senin evin yakındır eksiklerin varsa bak istersen.

Hehe evet canim kizim gelicem diyor, ben az daha otur oturduğun yerde diyorum. evet canim baya yakinim varlibasa. Aksam artık bizimkini kandirabilirsem bakarim sağol canim :)

K
Kontrolden sonra mutlaka yaz canim senin bebisle benimki hemen hemen ayni gidiyor merak ederim

Gözünüz aydın cnmm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. tüm hazırlıkları hızlandırmaylım çok telaşlandım şimdi

Gözün aydın cnm Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.

ben de seninki gibi yapayım o zaman. mesane pedi de konuşuluyordu markette görmüşken aldım ped gb olanından. bu ilerleyen dönemde idrar kaçırma riskine karşı mı kullanılıyor yoksa hastanede mi veya normal ped yerine mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…