- 3 Mart 2009
- 1.923
- 700
- 373
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.041
Bende ayniyim canim...Merhaba guzel anneler geceleri berbat geciyor benim yaa uyku haram oldu uflaya puflaya zaman gecirmeye calisiyorum umarim sizler iisinizdir
önce doğarsa vermeyecek miKızlar sıkın dişinizi 15 mayısa kadar..
http://www.milliyet.com.tr/annelere-ilk-maas-bu-ay/ekonomi/detay/2054823/default.htm
önce doğarsa vermeyecek mi
gözün aydın çok sevindim.erken olmasına rağmen sağlıklı doğurmuşsun.tebrik ederim.darısı başımıza :)Ben dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
önce doğarsa vermeyecek mi
Tek seferlık diymi canım o ödeme. 15 matıstan once doğanlar da dahıl yazıyor
Oy canim benim... oğluşunu da seni de çok çok öpüyorum. Çok mutlu oldum böyle güzel haberlerinizi alınca. Allahim bizlere de nasip etsin.Oglusumun teyzeleriiii:))
Biz cok iyiyiz Allahima sukurler olsun. Saat 4 gibi cikisimiz yapilacak ins hastaneden oglumla evimize gidicez. Dun 6 da suyum geldi bugun eve gidicez ruya gibi hala inanamiyorum. Bebegim emdi karni doydu ananesinin kucaginda gazini cikariyor:)) bende o arada sizi haberdar edeyim dedim.
Bide unutmadan ne yapin edin Fatma anamizin eli otunu mutlaka bulun. Bana soylemislerdi pek inanmamistim ama annemin arkadasi getirmisti. Anneme suyum geldi deyince o telasta hemen kaynatti termosa koydu yolda giderken ictim. Hastaneye 6:15 de giris yaptik 7 de oglumu kucagima aldim hemde sancisiz sadece cok hafif bacaklarimda adet sancisi gbi kasilmalar hissettim. Benden bu kadar eve gidince detayli dogum hikayemi paylasacagim
Zamaninda hayirlisiyla dogsun ins canim benimOy canim benim... oğluşunu da seni de çok çok öpüyorum. Çok mutlu oldum böyle güzel haberlerinizi alınca. Allahim bizlere de nasip etsin.
Oy bende kizimi istiyorum artiiik gel kizim gel :)
Nekadarmis canim. Biz baktigimizda 1590di.Vuuh mamas papas ne kadar pahaliymis markafoniye gelmiş bi de indirimli yazmışlar valla böyle oldum aynen
Canim cok mutlu oldumm, masallah size. Detaylari bekliyoruzz.Bide unutmadan cantanizi hazirlayin daha zaman var diye beklemeyin. Bana kalsa bende bekleyecektim ama annemin israrlarina dayanamayip pazar gunu eksikleri tamamlayip hazirlamistik. Allahin isi iste 2 gun sonra dogurdum:)
Cok zor cnm yaaa sirt ustu yatamiyorum yan yatamiyorum kabus gibi 2 saat uyusam bayram havasindayim az kaldi ama gozlerim aciyor artik..Bende ayniyim canim...
Kiyafetler pahali canim sen bebek arabasi mi sormustun ? Sadece kiyafet var :)Nekadarmis canim. Biz baktigimizda 1590di.
Ben de dün gece tekmiklerden sanci yasadim sanki. Ama ondan degil uykusuzlugum anlamiyorum artik. Yataga girene kadar uykum var yataga giriyorum gozlerim faltasi gibi oluyor deliriyorum.Cok zor cnm yaaa sirt ustu yatamiyorum yan yatamiyorum kabus gibi 2 saat uyusam bayram havasindayim az kaldi ama gozlerim aciyor artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?