2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Tunaydin

Gozun aydin cnm cok sevindim rabbim bizim icinde boyle kolay hayirli dogumlar nasip etsin insallah

Gözün aydın ccanım benim ben de bi haber var mı diye bakayım demiştim. Çok sevindim. Maaşallah sana ve meleğine. Darısı bizim başımıza inşallah. Allah sağ salim büyütmeyi de nasip etsin.

Oy masaallah...
ALLAH hayirlisiyla saglikla büyütmek nasip etsin insaallah
Anali babali büyüsün...

Canım bende de hem merak hem korku karışık duygular yaşıyorum , beni de doktorum cesaretlendirdi 2 hafta sonra kontrol de detaylı konusucaz doğumu şuan için hiçbir sorun yok herşey normal doğumu gösteriyor yalnız 1 hafta önce gittiğimde benim bebiş ters pozisyondaydı dönebilir dedi beklicez artık , dönmezse sezeryan olucak ama ben hiç istemiyorum sezeryan ne kadar normal doğumdan korksamda ..

Benim de by hafta döndü evet şuan her şey normal ama ileri ki günlerde kontrollerde ne olur bilemiyorum.

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıkla kavuşmuşsunuz çok şükür, darısı bizlere inşallah ağrısız sızısız. Topiğin bebişleri gelmeye başladı maşallah.

Ben ve kızım gece nöbetindeyiz. Kızım karnımda kıpır kıpır. Benim de gözlerim faltaşı....

Günaydın. Bugün 2 de kontrolüm var. Bir aydır görmedim oğluşu bakalım neler yapıyor
Bundan sonra 2 haftada 1 geleceğimi söylemişti dr. Günden güne heyecanım artıyorrrr

Günaydın. Bugün 2 de kontrolüm var. Bir aydır görmedim oğluşu bakalım neler yapıyor
Bundan sonra 2 haftada 1 geleceğimi söylemişti dr. Günden güne heyecanım artıyorrrr
günaydın
of o kdr ara çok ya. ben üç haftadır haftada bir gidiyorum. benim de yarın 16 da kontrolüm. nst de sanci çıkacak mı çok merak ediyorum. bu hafta değişik şeyler hissediyorum ama ne olduğunu anlamıyorum

gunaydın, bugun benımde kontrolum var :) ama ılk defa hıc gıtmek ıstemıyorum bundan oncekınde sancı cıkmıstı bugun yıne sancı cıkarsa artık tutusurum ben :)

Gunaydin kizlar
Butun gece hic uyuyamadim
Kasilmalar ve ayak agrilarim yuzunden
Dun cok yoruldum bi de avm de dolastim ahsap besigimizi begendim inşallah bu gun kurulacak
Cok sukur kasilmalarvre agrilarim durdu ama
Gozlerim yaniyor ben uyuyum bari
Optum hepinizi

Bende degisik hissediyorum bi gun ciban batar yada adet agrisi gibi arada vurup giden agrilar hissederken bi gun kendimi gayet hafif agrisiz hissediyorum sizede boyle oluyomu

Beni biara Acil muayeneye almislar hic de alttan kontrol etmezdi. Ay yanimdaki yqrdimci kiza diorum ne haldeyim of puff . Ki ohooooo dio biz neler görüyoruz bu neki falan hicc takma dedi. Sanirim bnde o an tüylerin derdinde olmam:))
hamilelikte de hormonlar dan benim guyler acayip hızlı cikiyorr basa çıkamıyorum egilip bugulemiyorum ay zaten yatiyorum oyle acayip hareketler Cok zor benim icin ama cok hizlilar anlatamam

Ay masallah xnm bnm allah anali babali buyutsun meleğiniiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…