- 3 Mart 2009
- 1.923
- 700
- 373
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.981
Ben dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
Gözün aydın ccanım benim ben de bi haber var mı diye bakayım demiştim. Çok sevindim. Maaşallah sana ve meleğine. Darısı bizim başımıza inşallah. Allah sağ salim büyütmeyi de nasip etsin.Ben dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
Kızlar hangi göğüs ucu kremini önerirsiniz?
Oy masaallah...Ben dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
doktorumun tavsiyesi üzerine böyle bir karar aldım aslında.Çok güzel anlattı kafama yattı.İğnesini gösterdi nasıl ne şekilde yapılacağını çok ince bir iğne.Anesteziyi acı eşiğine göre ayarlıyorlarmış yavaş yavaş.Normal doğum evet ama korkuyorsan bunun daha rahat olanı var dedi.Benim de kafama yattı bakalım artık şuan için her şey normal son dk bir değişiklik olmaz ise epidural olacağım.Fakat ben de müthiş bir korku var sanki tek ben doğum yapacağım. Arada diyorum uyutsunlar hiç bir şey hissetmeyeyim ama eşim de çok destek oluyor hayatında kaç kez yaşayacaksın gör hisset diye bakalım artık.
Ben mustela ürünleri kullandım hamilelikte göğüs ucu kremi olarakta küçük boy mustela dan aldım.belki işe yaramaz başka markalar denerim.Kızlar hangi göğüs ucu kremini önerirsiniz?
Benim de by hafta döndü evet şuan her şey normal ama ileri ki günlerde kontrollerde ne olur bilemiyorum.Canım bende de hem merak hem korku karışık duygular yaşıyorum , beni de doktorum cesaretlendirdi 2 hafta sonra kontrol de detaylı konusucaz doğumu şuan için hiçbir sorun yok herşey normal doğumu gösteriyor yalnız 1 hafta önce gittiğimde benim bebiş ters pozisyondaydı dönebilir dedi beklicez artık , dönmezse sezeryan olucak ama ben hiç istemiyorum sezeryan ne kadar normal doğumdan korksamda ..
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıkla kavuşmuşsunuz çok şükür, darısı bizlere inşallah ağrısız sızısız. Topiğin bebişleri gelmeye başladı maşallah.Ben dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
günaydınGünaydın. Bugün 2 de kontrolüm var. Bir aydır görmedim oğluşu bakalım neler yapıyor
Bundan sonra 2 haftada 1 geleceğimi söylemişti dr. Günden güne heyecanım artıyorrrr
Günaydın. Bugün 2 de kontrolüm var. Bir aydır görmedim oğluşu bakalım neler yapıyor
Bundan sonra 2 haftada 1 geleceğimi söylemişti dr. Günden güne heyecanım artıyorrrr
ikinizle de günlerim yakın gidin de bende fikir edineyim :)gunaydın, bugun benımde kontrolum var :) ama ılk defa hıc gıtmek ıstemıyorum bundan oncekınde sancı cıkmıstı bugun yıne sancı cıkarsa artık tutusurum ben :)
Bende degisik hissediyorum bi gun ciban batar yada adet agrisi gibi arada vurup giden agrilar hissederken bi gun kendimi gayet hafif agrisiz hissediyorum sizede boyle oluyomugünaydın
of o kdr ara çok ya. ben üç haftadır haftada bir gidiyorum. benim de yarın 16 da kontrolüm. nst de sanci çıkacak mı çok merak ediyorum. bu hafta değişik şeyler hissediyorum ama ne olduğunu anlamıyorum
Beni biara Acil muayeneye almislar hic de alttan kontrol etmezdi. Ay yanimdaki yqrdimci kiza diorum ne haldeyim of puff . Ki ohooooo dio biz neler görüyoruz bu neki falan hicc takma dedi. Sanirim bnde o an tüylerin derdinde olmam:))oh mis. ben de evi süpürüp sildim. tabi temiz olsun diye uzun uzun pert bir şekilde oturuyorum
sanırım tarif ettiğin şey varis. ayaklarını yükseğe kaldır uzan, sola yat uzan. kan dolaşımını alakalı dinlenirsen azalır. ben evde geçirdiğim için olmadı daha birşey.
kol altı ve bikini bölgesi için muayene eldiveni tavsiye ederim. en acısız en seri. bacaklar ztn nedense uzanıyor müsaitsen makinaya alınsa uzun süre idare eder gibi. ama yani doğum gibi ciddi bir olay var önümüzde en büyük korkumuz beden temizliği olmamalı. ztn en fazla ne kdr olacak ki rezil olacağız.
ben süpürme silme işini yaptım salona taştayımda bütün elbiseleri ekleyeyim
Ay masallah xnm bnm allah anali babali buyutsun meleğiniiiiiiBen dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?