- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.481
Selam güzel anneler,
Bu ara takip edemedim çok sık, evde değildim
Umarım herkes iyidir, çok özledik kızımla sizi
Ewet oraya gidiyorum simdi fatih univ. Hastanesi. Memnunum ama komsular orasi pahalici diyolar. Bakalim cati muayenesinden sonra belki baska doktora yine gorunurum. Gel kahweye kiizsen hangi hastaneye gidiyosun sahil tarafında bildiğim sema var.baya yakınmışız bu arada
Canim nerelerdesinnSelam güzel anneler,
Bu ara takip edemedim çok sık, evde değildim
Umarım herkes iyidir, çok özledik kızımla sizi
Aman canım durdun biraz daha dur,eşin gelsin sonra istediğin zaman doğur :)Selam canım.
Nerelerde gezdin, neler yaptın anlat bakalım.
Ben evden uzaklaşmaya çekiniyorum ne olur ne olmaz diye.
Hoş istesem de uzaklaşamam malum bir prensesim daha var ve okula gidiyor.
Babamız da perşembe görevli, sabah Van a gidip akşam gelecek.
O yokken doğurursam şaşırmam.
Aha geliyormu acaba:)))Benim bugün karın alt bölgemde ağrı var, neden acaba?
Sizlerde de var mı?
Kızım da acayip hareketli.
Selam canım.
Nerelerde gezdin, neler yaptın anlat bakalım.
Ben evden uzaklaşmaya çekiniyorum ne olur ne olmaz diye.
Hoş istesem de uzaklaşamam malum bir prensesim daha var ve okula gidiyor.
Babamız da perşembe görevli, sabah Van a gidip akşam gelecek.
O yokken doğurursam şaşırmam.
Canim nerelerdesinn
Ay ne guzell. Zaman gecirdin. Ben ewden biyere gitmiyorm 8 kardesiz ama herkeske mesafe 2saat en az. Oyuzden hep ewde pinekliyorumAnnemdeydim kuzum, azcık naz yaptım geldim
Ay ne guzell. Zaman gecirdin. Ben ewden biyere gitmiyorm 8 kardesiz ama herkeske mesafe 2saat en az. Oyuzden hep ewde pinekliyorum
Kizlar doktordan geliyoruz... Plasentanin yapisiyla dollenmeyle alakali olarak bebegin kan akisi yavaslamis, gelismiyormus boyu 48-49cm felan olmus ama kilosu 2400gr 2 haftadir. 1 hafta daha takip edelim olmadi sezeryana aliriz dedi. Bende sezeryan istemiyorum beklesek olmazmi 2 hafta felan kaldi zaten dedim. Beklersek bebegi riske atmis olurmusuz suan suyu felan normalmis ama ters bi durum olursa hayati risk tasiyormus 2 gunde 1 kontrole gel nst ye gir dedi. Evim o hastaneye uzak die yakinlardaki baska bi hastaneyede gidebilirsin dedi. Senle ya da yediklerinle alakali degil bebeginde beslenme bozuklugu var bu kdr gelisebilcekmis demekki dedi. Allahim 2 haftam kalmis nerden cikti bu sorun. Ne guzel sorunsuz normal ilerliyordu gebeligim. doktor cok kesin ve net konusuyor kizlar sizce artik kilo almazmi hicbi sekilde artik aklim mantigim durdu resmen bana da dua edin yrn baska dr.a gidicez...
Ay ne guzell. Zaman gecirdin. Ben ewden biyere gitmiyorm 8 kardesiz ama herkeske mesafe 2saat en az. Oyuzden hep ewde pinekliyorum[/QUOT
vuuuuvvv 8 kardeş mi ne güzel yaaa çok isterdim öyle kalabalık aile olmayı
Olsun canım yarın görürsünüz inşallah. Aman benimde sürekli gittiğim doktor suratsızın biri görmek lazım. Dün annemle Gittik ilk defa, annem nefret etti kadından. Birde özel hastane güyaGuzel annleriiimm:)
Biz geldik doktordan , benim doktorum yoktu maalesef kongreye gitmiş..
Suratsiz bir doktora görünmek zorunda kaldım...nst sonucuma reaktif dedi , sancim yoktu...
Beni ultrasona almayıp genel ultrasona yarın git fetal doppler yaptir dedi( devlet hastanesine gidiyorum) ..neden niçin diyemedim bile, hemsire de rutin gibi bisey sayikladi...biz bisey anlamadık kocamla...
Yarin göreceğiz bakalim kizimi görebilecek miyim, ne olacak ne olmayacak...
Kendi doktorum melek gibi kadın ya..nerden çıktı kongre
He bide agrin var mi dedi...
Arada akşamları olabiliyor normal dedi...bu kadar :/
Saglikli olsun canim minik bebekler Daha cabuk kilo aliyolar ben simdiye kadar 17kilo Aldim ama bebegimin kilosu 2 haftaya yakin geriden geliyor napalim saglikli olsunlar buyuturuz biz onlari
Aman canım durdun biraz daha dur,eşin gelsin sonra istediğin zaman doğur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?