2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam güzel anneler,
Bu ara takip edemedim çok sık, evde değildim
Umarım herkes iyidir, çok özledik kızımla sizi

Selam canım.

Nerelerde gezdin, neler yaptın anlat bakalım.

Ben evden uzaklaşmaya çekiniyorum ne olur ne olmaz diye.

Hoş istesem de uzaklaşamam malum bir prensesim daha var ve okula gidiyor.

Babamız da perşembe görevli, sabah Van a gidip akşam gelecek.

O yokken doğurursam şaşırmam.

sen hangi hastaneye gidiyosun sahil tarafında bildiğim sema var.baya yakınmışız bu arada
Ewet oraya gidiyorum simdi fatih univ. Hastanesi. Memnunum ama komsular orasi pahalici diyolar. Bakalim cati muayenesinden sonra belki baska doktora yine gorunurum. Gel kahweye kiiz

Aman canım durdun biraz daha dur,eşin gelsin sonra istediğin zaman doğur :)

Gezmedim canım ya annemdeydim, yanında kaldım, o geliyor ben gidiyorum falan :)
Senin prensesin sana yeter canım, onun sesi,varlığı neşe katar eve ne güzel, ben evde tek sıkıldım diye gittim

Duurrr naptıııınn ne doğruması, hem minik prenses babası olmadan doğmak istemez merak etme

canım doktorunu dinle bence kuzunun kilosu da iyi bence stres yapma kendine. Ayrıca şartlandırma kendini normal yada sezeryan diye önemli olan bebeklerimize sağlıklı kavuşmamız nasıl olduğu önemli değil. Ben 2kg doğmuşum hemde zamanında gayet de sağlıklıyım Allah a şükür senin kuzun da sağlıklıdır merak etme doktorun sezeryan diyorsa yaptır vaktinde pişman olma

@denizkizi_esra tatlim bence Hicccc uzulme doktoruna guven. Gelisimi duran bebekleri aliyolar evet. Bi tanidik vardi 30 haftada durmustuda almislardi. Demek oyle gerekiyorki yapiyolar. Seninkinin kilosuda iyiymiş masallah bence bebisine kavusacagin icin sevinmelisin cnmmmm

Guzel annleriiimm:)
Biz geldik doktordan , benim doktorum yoktu maalesef kongreye gitmiş..
Suratsiz bir doktora görünmek zorunda kaldım...nst sonucuma reaktif dedi , sancim yoktu...
Beni ultrasona almayıp genel ultrasona yarın git fetal doppler yaptir dedi( devlet hastanesine gidiyorum) ..neden niçin diyemedim bile, hemsire de rutin gibi bisey sayikladi...biz bisey anlamadık kocamla...
Yarin göreceğiz bakalim kizimi görebilecek miyim, ne olacak ne olmayacak...
Kendi doktorum melek gibi kadın ya..nerden çıktı kongre
He bide agrin var mi dedi...
Arada akşamları olabiliyor normal dedi...bu kadar :/

Olsun canım yarın görürsünüz inşallah. Aman benimde sürekli gittiğim doktor suratsızın biri görmek lazım. Dün annemle Gittik ilk defa, annem nefret etti kadından. Birde özel hastane güya

Aman canım durdun biraz daha dur,eşin gelsin sonra istediğin zaman doğur :)

Sabah gidecek akşam gelecek.

Annemde dün geldi 3 gün Adana ya düğüne gitmişti.

Sen gelmeden doğması dedim durdum annem geldi şimdi de eşim gidiyor, eşiminki işe gider gibi olacak uçakla sabah git akşam gel ama kızım okulda olursa kızımı kim getirir hastaneye yanıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…