2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım ben de maltepedeyim, doktorum dışardan, delta hospital'de doğum yapabilirsin demişti bana. nasıl bir hastane, ücretleri nasıl?
canım ben ilk doğumumuda delta da yapmıştım gayet memnun ayrıldım.ücretleri sezeryan 1200 normal doğum 800 civarı sanırım.ama sezeryan keyfi olursa 1200 zorunlusu 900 gibi bir rakamdı yanlış hatırlamıyorsam.

Olsun canım yarın görürsünüz inşallah. Aman benimde sürekli gittiğim doktor suratsızın biri görmek lazım. Dün annemle Gittik ilk defa, annem nefret etti kadından. Birde özel hastane güya
İnşaAllah görürüz, bi açıklama yapsaydi bari ağzının içinden konusuyor ve hemşireyle konuşuyor , süratima bile bakmadı..tövbe tövbe :))
Suratsizsa niye tercih ettin canim benim, cekilmiyormus valla surstsiz o ne öyle uyuz oldum ancak:))

Çok sağol canım moralin için, Gerçekten te benim prensesim bana yetiyor, yetmese eşim hakkari deyken 2 sene zorlanırdım ama kızım benim en büyük dostum arkadaşım desteğim.

Allah sizlere de o günleri göstersin.

Biraz ateşi vardı dün akşam, öğretmenine annem beni merak ediyor arayabilirmisiniz dedi, şimdi öğretmeni aradı Allah razı olsun konuşturdu sesini duydum da rahat ettim.

Doğum konusunda da eşim illaki yanımda olsun isterim ama annem nedense bana daha fazla güç veriyor, belki de hemşire emeklisi olduğu için.

Senin için kötü olmuş ama olsun yarına ne kaldı canım, az daha sabır.

Sancılarının olmamasına sevindim.

Ay bisey mi kaçırdım ki diyecektim iyi bisey olmamış...
Merak etme annesi yalniz değilsin annen gelmiş sukur ,ufaklık da babasını bekleyecek insaAllaahh:)

eee nezaman gelcekmiş cnm dr n. geçmiş olsun buarada yarında güzel haberler al inş.

Hadi hayirlisi canim. Hazirliklarin tamam mi? Bebegin kac kilo tatlim
kilosu 2500 tahmin ediliyor sezeryan olacak inşallah hazırlıklar tamam artık günün gelmesini bekliyoruz dört gözle :)
cok şükür cok zor geçti ama bitti sayılır :) Allah bütün isteyenlere nasip etsin hepimizin kucağına almayı nasip etsin

Senin için kötü olmuş ama olsun yarına ne kaldı canım, az daha sabır.

Sancılarının olmamasına sevindim.
Evet sukur yarın ama orayı ne için gönderdi beni anlamadım bile...
Zahmet edip benle konussaydi sorabilirsiniz belki ama o hemşireyle konuşmakla meşguldu...

Canım ben kaçırdım herhalde doğum ne zaman?

Hmmm..
İnşaAllah yorgunluktandir canim, dinlen bakalim geçecek mi, annen ne diyor agriya?

Annem dün Adana dan geldi, sabahta bizdeydi kızımı servise bindirip gitti, normal diyor ama ilk kızımda olmamıştı.

Acaba idrar yolu enfeksiyonu mu var dedi ama idrar yaparken yanma yok.

Neyse bakalım cuma kontrolüm var az kaldı.

Canım ben kaçırdım herhalde doğum ne zaman?
19- 20 mayıs dedi dr.um canım benim rahmim yarım olduğundan biraz erken alacak riske girmek istemiyor
kilosuda tek damardan beslendiği için düşük o kadar dikkat etmeme rağmen... bakalım sağlıklı hayırlıca gelsinde dua edin teyzeleri :)

Vardır elbet bunda da bir hayır diye düşün canım.
Öyle öyle...Haklisin ben kadına Gicik olunca iyi bakamıyorum bile :)

Hayırlısı bakalim inşaAllah..
Hmm oyle dedi demek... Bütün doğumlar farklı olabiliyormus biliyorsundur zaten ama iyi düşün iyi olsun inşaAllah...
Hepimizde az buçuk ağrılar oluyor artık ..sona az kaldı inşaAllah..

Hee daim dualarimiz sizlerle canim benim..
Sağ salim gelecek oglusun kollarına...tatli tatli emerek büyüyecek annesii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…