- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.501
Aha geliyormu acaba:)))
canım ben ilk doğumumuda delta da yapmıştım gayet memnun ayrıldım.ücretleri sezeryan 1200 normal doğum 800 civarı sanırım.ama sezeryan keyfi olursa 1200 zorunlusu 900 gibi bir rakamdı yanlış hatırlamıyorsam.canım ben de maltepedeyim, doktorum dışardan, delta hospital'de doğum yapabilirsin demişti bana. nasıl bir hastane, ücretleri nasıl?
İnşaAllah görürüz, bi açıklama yapsaydi bari ağzının içinden konusuyor ve hemşireyle konuşuyor , süratima bile bakmadı..tövbe tövbe :))Olsun canım yarın görürsünüz inşallah. Aman benimde sürekli gittiğim doktor suratsızın biri görmek lazım. Dün annemle Gittik ilk defa, annem nefret etti kadından. Birde özel hastane güya
Gezmedim canım ya annemdeydim, yanında kaldım, o geliyor ben gidiyorum falan :)
Senin prensesin sana yeter canım, onun sesi,varlığı neşe katar eve ne güzel, ben evde tek sıkıldım diye gittim
Duurrr naptıııınn ne doğruması, hem minik prenses babası olmadan doğmak istemez merak etme
Gelirim ne demek sende buyur komşummEwet oraya gidiyorum simdi fatih univ. Hastanesi. Memnunum ama komsular orasi pahalici diyolar. Bakalim cati muayenesinden sonra belki baska doktora yine gorunurum. Gel kahweye kiiz
Guzel annleriiimm:)
Biz geldik doktordan , benim doktorum yoktu maalesef kongreye gitmiş..
Suratsiz bir doktora görünmek zorunda kaldım...nst sonucuma reaktif dedi , sancim yoktu...
Beni ultrasona almayıp genel ultrasona yarın git fetal doppler yaptir dedi( devlet hastanesine gidiyorum) ..neden niçin diyemedim bile, hemsire de rutin gibi bisey sayikladi...biz bisey anlamadık kocamla...
Yarin göreceğiz bakalim kizimi görebilecek miyim, ne olacak ne olmayacak...
Kendi doktorum melek gibi kadın ya..nerden çıktı kongre
He bide agrin var mi dedi...
Arada akşamları olabiliyor normal dedi...bu kadar :/
Ay bisey mi kaçırdım ki diyecektim iyi bisey olmamış...Sabah gidecek akşam gelecek.
Annemde dün geldi 3 gün Adana ya düğüne gitmişti.
Sen gelmeden doğması dedim durdum annem geldi şimdi de eşim gidiyor, eşiminki işe gider gibi olacak uçakla sabah git akşam gel ama kızım okulda olursa kızımı kim getirir hastaneye yanıma.
eee nezaman gelcekmiş cnm dr n. geçmiş olsun buarada yarında güzel haberler al inş.İnşaAllah görürüz, bi açıklama yapsaydi bari ağzının içinden konusuyor ve hemşireyle konuşuyor , süratima bile bakmadı..tövbe tövbe :))
Suratsizsa niye tercih ettin canim benim, cekilmiyormus valla surstsiz o ne öyle uyuz oldum ancak:))
Ay bisey mi kaçırdım ki diyecektim iyi bisey olmamış...
Merak etme annesi yalniz değilsin annen gelmiş sukur ,ufaklık da babasını bekleyecek insaAllaahh:)
Masallah cnm yaa bak bu günlere gelddik ne gzgüzel dogum tarihinde bello olmus cok sevindimm. Doktor sezeryan tavsiye etetti heralde. Kac kg.ki bebis kilosu az diosun cnm?
Bnde hala belli degil serklaj nezaman alinialinir normalmi sezeryan mi
kilosu 2500 tahmin ediliyor sezeryan olacak inşallah hazırlıklar tamam artık günün gelmesini bekliyoruz dört gözle :)Hadi hayirlisi canim. Hazirliklarin tamam mi? Bebegin kac kilo tatlim
Evet sukur yarın ama orayı ne için gönderdi beni anlamadım bile...Senin için kötü olmuş ama olsun yarına ne kaldı canım, az daha sabır.
Sancılarının olmamasına sevindim.
Haftaya insaAllaahh...eee nezaman gelcekmiş cnm dr n. geçmiş olsun buarada yarında güzel haberler al inş.
Hmmm..Karın alt bölgem ağrıyor biraz canım ama yorgunluktan da olabilir.
kilosu 2500 tahmin ediliyor sezeryan olacak inşallah hazırlıklar tamam artık günün gelmesini bekliyoruz dört gözle :)
cok şükür cok zor geçti ama bitti sayılır :) Allah bütün isteyenlere nasip etsin hepimizin kucağına almayı nasip etsin
Evet sukur yarın ama orayı ne için gönderdi beni anlamadım bile...
Zahmet edip benle konussaydi sorabilirsiniz belki ama o hemşireyle konuşmakla meşguldu...
Hmmm..
İnşaAllah yorgunluktandir canim, dinlen bakalim geçecek mi, annen ne diyor agriya?
19- 20 mayıs dedi dr.um canım benim rahmim yarım olduğundan biraz erken alacak riske girmek istemiyorCanım ben kaçırdım herhalde doğum ne zaman?
Evet canim hemde cookk. Ilk basta cok uzuluyodum esiminde kimsesi yok anne babasi yillar once wefat etmisler. Artik alistim. Bebegimiz bizim tesellimiz olucak Allah im izin werirseAhh canım, keske yakın olsaydınız böyle zamanlarda nasılda ihtiyaç duyuluyor her birine
Öyle öyle...Haklisin ben kadına Gicik olunca iyi bakamıyorum bile :)Vardır elbet bunda da bir hayır diye düşün canım.
Hee daim dualarimiz sizlerle canim benim..19- 20 mayıs dedi dr.um canım benim rahmim yarım olduğundan biraz erken alacak riske girmek istemiyor
kilosuda tek damardan beslendiği için düşük o kadar dikkat etmeme rağmen... bakalım sağlıklı hayırlıca gelsinde dua edin teyzeleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?