- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.521
34+2 de 2900 dü cnm maşallah ama ondan sonra gitmedim henüz çağırsınlar diye dört gözle bekliyorummm:)Kızlar 35.haftalarda bebişleriniz kaç kiloydu
yine de çok güzel olsa gerek. gruplaşma oluo mu ki acaba o onu çok sevio öbürünü koruyo gibi he he:)Kalabaligiz kucukken guzeldi simdi ayda yilda bi topla iyoruz canim, hem mesafeler cok hemde hepsinin colugu cocugu hayat telasi pek goremiyoruz birbirimizi
2300 grKızlar 35.haftalarda bebişleriniz kaç kiloydu
Allah razı olsun canım benim.. inşallah bakalım gün sayıyoruz heyecan doruktaHee daim dualarimiz sizlerle canim benim..
Sağ salim gelecek oglusun kollarına...tatli tatli emerek büyüyecek annesii:)
19- 20 mayıs dedi dr.um canım benim rahmim yarım olduğundan biraz erken alacak riske girmek istemiyor
kilosuda tek damardan beslendiği için düşük o kadar dikkat etmeme rağmen... bakalım sağlıklı hayırlıca gelsinde dua edin teyzeleri :)
Canım bekler küçük prensesin merak etme sen. En hayırlı zamanda gelsin inşallah.Sabah gidecek akşam gelecek.
Annemde dün geldi 3 gün Adana ya düğüne gitmişti.
Sen gelmeden doğması dedim durdum annem geldi şimdi de eşim gidiyor, eşiminki işe gider gibi olacak uçakla sabah git akşam gel ama kızım okulda olursa kızımı kim getirir hastaneye yanıma.
bakalım cmt kesin karar verilecek :) yazarım buraya heyecanlıyım cok hergün rüyamda değişik değişik doğum yapıyorum :)Ay çok az kalmış canım ben senin yerinde olsam 20 Mayısı tercih ederim.
19 Mayıs resmi tatil, doktorun sürekli hastanede olmayabilir. Doğumunu yaptırıp gider diye düşünüyorum.
Bende kendim adıma 19 Mayısta doğmasın istiyorum, 20 sinde keşke benim prensesim de sağlıkla doğsa.
Canım bekler küçük prensesin merak etme sen. En hayırlı zamanda gelsin inşallah.
Ne bilim canım ilk başta gittim değiştirmek istemedim. Erkek doktordanda çekiniyorum biraz. Zaten doğru düzgün özel hastane yok iki tane var merkezde.İnşaAllah görürüz, bi açıklama yapsaydi bari ağzının içinden konusuyor ve hemşireyle konuşuyor , süratima bile bakmadı..tövbe tövbe :))
Suratsizsa niye tercih ettin canim benim, cekilmiyormus valla surstsiz o ne öyle uyuz oldum ancak:))
Yok canım eksikler tamam aslında beşiğini aldık mobilya istiyordum gidip kraft calipso aldım. Bebek arabasına karar veremiyorum sonraya bıraktım. Evde sobam tüttü iki gün önce her yer is sim siyah. Halıları topladım boyacı gelecekti iptal etmiş, annem geldi anneler gününde sürpriz yapıp yarın gidiyor. Evde taşınıyoruz gibi bir hava var sanki,cumada dolap bakacağım oğluşun odasına inşallah.inş. canım.
sen nasılsın neler yapıyorsun bitti mi hazırlıklar.
artık resim ekleyen de yok.
Valla canım iki gün gidip ikişer saat baktım karar veremiyorum. Bende cadillac air istiyordum ama çok büyük kapatınca falan sıkıntı yani o yüzden daha sonra ihtiyaca göre alacağım.kızlar birtek bebek arabamız kaldı alınmadık cok kararsızım ben casual cadillac istiyorum 899 tl pahalımı acaba sizce bebek arabası için altımızda cok şükür arabamız var bu kadar para verip bebek arabası alınırmı diye düşünüyorum gerçi 3 seneye kadar kullanacak sizler ne aldınız ne düşünüyorsunuz?
kızlar birtek bebek arabamız kaldı alınmadık cok kararsızım ben casual cadillac istiyorum 899 tl pahalımı acaba sizce bebek arabası için altımızda cok şükür arabamız var bu kadar para verip bebek arabası alınırmı diye düşünüyorum gerçi 3 seneye kadar kullanacak sizler ne aldınız ne düşünüyorsunuz?
Yok canım eksikler tamam aslında beşiğini aldık mobilya istiyordum gidip kraft calipso aldım. Bebek arabasına karar veremiyorum sonraya bıraktım. Evde sobam tüttü iki gün önce her yer is sim siyah. Halıları topladım boyacı gelecekti iptal etmiş, annem geldi anneler gününde sürpriz yapıp yarın gidiyor. Evde taşınıyoruz gibi bir hava var sanki,cumada dolap bakacağım oğluşun odasına inşallah.
Pembeyi diosun galiba onun mawisi olsaydi alcaktim cok guzelKızlar lcw den çıktım simdi hala almamış olan varsa spor lohusa gecelikleri gelmiş önden düğmeli sirin bandı da var 19.90 a hbrniz olsun
Evet canım bizde öyle istedik ama olmadı Allah tan camlar falan küçük içe açılıyor kapılar ve dolaplar yoracak biraz ama temiz olsunda eşim yardım eder zaten. Korkuyorum zaten zaman yaklaştıkça çantamız hazır değil daha,ama eksik yok Allah tan yıkanıp ütelenip koyulacak.Ay kötü olmuş canım, annen buradayken bitseydi boyan temizlenirdi de.
Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?