2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ay çok az kalmış canım ben senin yerinde olsam 20 Mayısı tercih ederim.

19 Mayıs resmi tatil, doktorun sürekli hastanede olmayabilir. Doğumunu yaptırıp gider diye düşünüyorum.

Bende kendim adıma 19 Mayısta doğmasın istiyorum, 20 sinde keşke benim prensesim de sağlıkla doğsa.

Canım bekler küçük prensesin merak etme sen. En hayırlı zamanda gelsin inşallah.

bakalım cmt kesin karar verilecek :) yazarım buraya heyecanlıyım cok hergün rüyamda değişik değişik doğum yapıyorum :)
Allah hayırlısı neyse onu versin hepimiz için...

Ne bilim canım ilk başta gittim değiştirmek istemedim. Erkek doktordanda çekiniyorum biraz. Zaten doğru düzgün özel hastane yok iki tane var merkezde.

Kızlar lcw den çıktım simdi hala almamış olan varsa spor lohusa gecelikleri gelmiş önden düğmeli sirin bandı da var 19.90 a hbrniz olsun

kızlar birtek bebek arabamız kaldı alınmadık cok kararsızım ben casual cadillac istiyorum 899 tl pahalımı acaba sizce bebek arabası için altımızda cok şükür arabamız var bu kadar para verip bebek arabası alınırmı diye düşünüyorum gerçi 3 seneye kadar kullanacak sizler ne aldınız ne düşünüyorsunuz?

inş. canım.

sen nasılsın neler yapıyorsun bitti mi hazırlıklar.

artık resim ekleyen de yok.
Yok canım eksikler tamam aslında beşiğini aldık mobilya istiyordum gidip kraft calipso aldım. Bebek arabasına karar veremiyorum sonraya bıraktım. Evde sobam tüttü iki gün önce her yer is sim siyah. Halıları topladım boyacı gelecekti iptal etmiş, annem geldi anneler gününde sürpriz yapıp yarın gidiyor. Evde taşınıyoruz gibi bir hava var sanki,cumada dolap bakacağım oğluşun odasına inşallah.

Valla canım iki gün gidip ikişer saat baktım karar veremiyorum. Bende cadillac air istiyordum ama çok büyük kapatınca falan sıkıntı yani o yüzden daha sonra ihtiyaca göre alacağım.

Bizimde sadece bebek arabamız kaldı, doğumdan hemen sonra düşünüyorum.

O kadar pahalı birşey düşünmüyorum.

Kızıma çok pahalı ve kaliteli almıştım oda aynı zamanda eskidi.

http://www.n11.com/mcrae-mc-750-comfort-cift-yonlu-lux-bebek-arabasi-P28333819

şunun linkini ekledi bir arkadaş bizim sayfada.

Kafama yattı ama henüz araştırmadım canım.

Ay kötü olmuş canım, annen buradayken bitseydi boyan temizlenirdi de.

Allah kolaylık versin.

Ay kötü olmuş canım, annen buradayken bitseydi boyan temizlenirdi de.

Allah kolaylık versin.
Evet canım bizde öyle istedik ama olmadı Allah tan camlar falan küçük içe açılıyor kapılar ve dolaplar yoracak biraz ama temiz olsunda eşim yardım eder zaten. Korkuyorum zaten zaman yaklaştıkça çantamız hazır değil daha,ama eksik yok Allah tan yıkanıp ütelenip koyulacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…