2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim bende iki model begendim biri thlue markadi iswecten gelicekmis biride mamas papasin. Ablam bahsetmistim yeni dogum yapti onunla konustum dedi sakin cok para werme arabaya, bi hastaneye aşi icin gidip gelirken kullaniyoruz keske tasima seti alsaydim dedi. Bide baktigimiz yerlerde cocuk biraz buyuyunce bastonda rahat duruyolarmis yoksa inmeye calisiyolarmis cogu. Tasima seti benimde aklima yatti sonucta arabamiz war tasima setine koyar giderim istedigim yere zaten kis geliyo onumuzdeki senede kullanisli bisey alirim Allah izin werirse. Cok para wermemek gerekiomus herkes bunu soyluyo

yine de çok güzel olsa gerek. gruplaşma oluo mu ki acaba o onu çok sevio öbürünü koruyo gibi he he:)
Onu bi ben yapiyorum annem babam yanilip yanimda com sewiyosa hemen catiyorum.kaslarimi. en kucukleriyim aramdada yas farki war daha cok cocugu gibi goruolar beni. Ama simdilerde dusunuyorum benim bebegimin yasit kuzeni cok olcak simdiden 3hamile war bi tane yeni dogum yapti, diyorum ya onlari sewerlerse benimkini daha az sewerlersesonucta hepsinin gorumcesi kayni kaynana kayinbaba war Allah eksik etmesin bende oda yok uzulurum cidden cocuk gibi

Kızlar bu arada benim kilo alımım durdu, sizde de oldu mu?

Toplamda 11 kilo almıştım yaklaşık 2 haftadır 11 deyim.
canım bende 11 kilo aldım 2 haftadır almıyorum, 11 in kerameti galiba

ztn iri bebek bu kontrolde de farklı çıkmazsa. gelişimi de tamamlanmışsa. taşıyamıyorum

bir de erkek çocuğu boğa burcu olsun :)
boğa erkeği cidden çok iyi oluyo canım ya, dürüst merhametli cömert, aranan her güzel özellik onlarda mevcut

Canım benimde baştan beri çok hateketli bi bebek olmadı, hegittiğimde doktora söyledim ama hiç sorun etmedi, şu haftalarda hareketlendi ama tekme atmaktan ziyade yüzmeyi tercih ediyor hala )
ben casual cadillac air aldım canım hoşuma da gitti, nasipse 2. Çocuğuma da kullanırım die düşünerek parasını sorun etmedim.. En önemli özelliği içinde puset varken katlanabilmesi olmalı bence, o da travellerin çoğunda yok, bunda var

Üşenmedim 2 saatte tüm biriken sayfaları okudum herkes iyi maşallah, mobidic ten son haberler yok heralde, Rabbim kolay doğum nasip etsin..
Bide Mayıs annelerini paylaşmışsınız çoğu 15 i-20 gün erken doğurmuş beni de bir heyecan sardı
Kalktım listeyi hazırladım, yrn da çantamı hazırlıcam, çok erken gelir gibi hissetmiyorum hala ama nasip bakalım. Listeme bi göz atarmısınız eksik var mı? Ya da lüzumsuz dedikleriniz? İlk olunca tecrübesizlik diz boyu

Eklentiler

• image.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 115

Keşke annen buradayken çantanı bari hazırlasaydın.

Canım ne kadar kabarık bir liste o öyle, valla ben onların üçte birini koydum çantaya.

Evlilik cüzdanı vs. işe yaramıyor.

Canim olabilir ben pek sık yazamiyorum ama okuyorum dogum yapmadim ama cok az kaldi artik iyice :)

Aldım ben onu n 11den .2 gundede geldi elime.gayet uygun esdegerlrrne gore

O zaman senden duymuşumdur canım.

Şimdi cevap ver bakalım,

sürüşü nasıl, katlaması kolay mı?

Arabada çok yer kaplar mı?

güvenli mi?

:)

Hangi rengini aldın.

Doktorun tahmin yürüttü mü canım?

Seninde bebek kasıklarına vuruyor mu? benim kasıklarıma vuruyor.
Dr bu kontrolde konusacakti canim pzt gidicem ama o zamana kadar gelir diyr korkuyorum dr umuz sehir disinda da..
Kasiklarima vuruyo arada canim normal artik heralde dimi yani

geçmişi okudum yoruldum gidip birşeyler yiyeyim :)
eşyalarının neredeyse hepsini ütüleyip yerleştirdim. doğurana kadar dağınıklığın ucu kaçmazsa temizlik derdim olmaz inş.
bir şey olursa rahat olan birşeyleri de hazır askıya astım.
şu tek yumak lık kısmı kalan bambu battaniye mi de örüp bitirseydim iyiydi :)

Dr bu kontrolde konusacakti canim pzt gidicem ama o zamana kadar gelir diyr korkuyorum dr umuz sehir disinda da..
Kasiklarima vuruyo arada canim normal artik heralde dimi yani

Valla canım ilk kızımda yaşamamıştım ama bunda bugün başladı kasıklarıma vuruyor wc ihtiyacı duyuyorum gidiyorum bir şey yok.

Benimde cuma günü kontrolüm.

İnş. normaldir.

Afiyet olsun canım.

İyi bakalım senin işler de bitti.

Benimde perşembe bitecek inş.

Cuma da kontrolüm var Allah nasip ederse.

O zaman senden duymuşumdur canım.

Şimdi cevap ver bakalım,

sürüşü nasıl, katlaması kolay mı?

Arabada çok yer kaplar mı?

güvenli mi?

:)

Hangi rengini aldın.

Siyah füme olanını aldım.tek elle katlanio fakat çift emniyet sistemi diye bise var önce bi kilit acioz sonra tektusla katlanıo.yanlışlıkla kapnmasin diyeymis.dedikleri gibi ağırlıkları da.evde surdum guzele benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…