- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.541
Canim bende iki model begendim biri thlue markadi iswecten gelicekmis biride mamas papasin. Ablam bahsetmistim yeni dogum yapti onunla konustum dedi sakin cok para werme arabaya, bi hastaneye aşi icin gidip gelirken kullaniyoruz keske tasima seti alsaydim dedi. Bide baktigimiz yerlerde cocuk biraz buyuyunce bastonda rahat duruyolarmis yoksa inmeye calisiyolarmis cogu. Tasima seti benimde aklima yatti sonucta arabamiz war tasima setine koyar giderim istedigim yere zaten kis geliyo onumuzdeki senede kullanisli bisey alirim Allah izin werirse. Cok para wermemek gerekiomus herkes bunu soyluyokızlar birtek bebek arabamız kaldı alınmadık cok kararsızım ben casual cadillac istiyorum 899 tl pahalımı acaba sizce bebek arabası için altımızda cok şükür arabamız var bu kadar para verip bebek arabası alınırmı diye düşünüyorum gerçi 3 seneye kadar kullanacak sizler ne aldınız ne düşünüyorsunuz?
Onu bi ben yapiyorum annem babam yanilip yanimda com sewiyosa hemen catiyorum.kaslarimi. en kucukleriyim aramdada yas farki war daha cok cocugu gibi goruolar beni. Ama simdilerde dusunuyorum benim bebegimin yasit kuzeni cok olcak simdiden 3hamile war bi tane yeni dogum yapti, diyorum ya onlari sewerlerse benimkini daha az sewerlerseyine de çok güzel olsa gerek. gruplaşma oluo mu ki acaba o onu çok sevio öbürünü koruyo gibi he he:)
canım bende 11 kilo aldım 2 haftadır almıyorum, 11 in kerameti galibaKızlar bu arada benim kilo alımım durdu, sizde de oldu mu?
Toplamda 11 kilo almıştım yaklaşık 2 haftadır 11 deyim.
boğa erkeği cidden çok iyi oluyo canım ya, dürüst merhametli cömert, aranan her güzel özellik onlarda mevcutztn iri bebek bu kontrolde de farklı çıkmazsa. gelişimi de tamamlanmışsa. taşıyamıyorum
bir de erkek çocuğu boğa burcu olsun :)
Canım benimde baştan beri çok hateketli bi bebek olmadı, hegittiğimde doktora söyledim ama hiç sorun etmedi, şu haftalarda hareketlendi ama tekme atmaktan ziyade yüzmeyi tercih ediyor halaKızlar bide bişey sormk istiyorum doktorum hareketleri cok az nst de dedi sabahları gidiyoruz dikkat ettim sabahları zaten kızım cok oynamiyor.aksamlari daha hareketli. Ve oldum olasi tekme cok atmiyo.gerinio cok sag tarafimdan dizi yada dirsek bilmiyorum yada ayak cikio yumruk kadar nerdeyse canimi acitio cok defasında da.doktor hareketlerinden cok gucude önemli dedi.ama defigim gibi acitio bile.sormk istedigim sürekli tekme gibimi hissediyosunuz yoksa bnm gibi karninizi dalgalandiriyomu bebisiniz?
ben casual cadillac air aldım canım hoşuma da gitti, nasipse 2. Çocuğuma da kullanırım die düşünerek parasını sorun etmedim.. En önemli özelliği içinde puset varken katlanabilmesi olmalı bence, o da travellerin çoğunda yok, bunda varkızlar birtek bebek arabamız kaldı alınmadık cok kararsızım ben casual cadillac istiyorum 899 tl pahalımı acaba sizce bebek arabası için altımızda cok şükür arabamız var bu kadar para verip bebek arabası alınırmı diye düşünüyorum gerçi 3 seneye kadar kullanacak sizler ne aldınız ne düşünüyorsunuz?
Maşşalh canım baya güzelmiş kilosu34+2 de 2900 dü cnm maşallah ama ondan sonra gitmedim henüz çağırsınlar diye dört gözle bekliyorummm:)
Cnm inss istedigin vakitte gelir bebişin hayrli bi zamanda.Karın alt bölgem ağrıyor biraz canım ama yorgunluktan da olabilir.
Evet canım bizde öyle istedik ama olmadı Allah tan camlar falan küçük içe açılıyor kapılar ve dolaplar yoracak biraz ama temiz olsunda eşim yardım eder zaten. Korkuyorum zaten zaman yaklaştıkça çantamız hazır değil daha,ama eksik yok Allah tan yıkanıp ütelenip koyulacak.
canım bende 11 kilo aldım 2 haftadır almıyorum, 11 in kerameti galiba
boğa erkeği cidden çok iyi oluyo canım ya, dürüst merhametli cömert, aranan her güzel özellik onlarda mevcut
Canım benimde baştan beri çok hateketli bi bebek olmadı, hegittiğimde doktora söyledim ama hiç sorun etmedi, şu haftalarda hareketlendi ama tekme atmaktan ziyade yüzmeyi tercih ediyor hala)
ben casual cadillac air aldım canım hoşuma da gitti, nasipse 2. Çocuğuma da kullanırım die düşünerek parasını sorun etmedim.. En önemli özelliği içinde puset varken katlanabilmesi olmalı bence, o da travellerin çoğunda yok, bunda var
Üşenmedim 2 saatte tüm biriken sayfaları okudumherkes iyi maşallah, mobidic ten son haberler yok heralde, Rabbim kolay doğum nasip etsin..
Bide Mayıs annelerini paylaşmışsınız çoğu 15 i-20 gün erken doğurmuş beni de bir heyecan sardı
Kalktım listeyi hazırladım, yrn da çantamı hazırlıcam, çok erken gelir gibi hissetmiyorum hala ama nasip bakalım. Listeme bi göz atarmısınız eksik var mı? Ya da lüzumsuz dedikleriniz? İlk olunca tecrübesizlik diz boyu
Canim olabilir ben pek sık yazamiyorum ama okuyorum dogum yapmadim ama cok az kaldi artik iyice :)Birkaç gündür görememiştim seni.
İyi olmana sevindim.
Aslında müsait olmuyoruz, işlerimiz oluyor bazen giremediğimiz zamanlar oluyor ve kendi adıma girmeyenleri merak ediyorum acaba nasıl? doğum yaptı mı diye?
Keşke telefon zinciri falan olsa.
Herkes birbirinin numarasını değil ama mesela sen benim, ben senin, (atıyorum ek olarak gecce nin, pofidiğin yada sirrieyvanın) numarasını alsam. böyle böyle herkes 2 kişiye numara vererek zincir oluşturulsa herkesin her zaman herşeyden haberi olur.
kızlar doktordan geldim az önce oğluşum 2400 gr olmuş :)
Bizimde sadece bebek arabamız kaldı, doğumdan hemen sonra düşünüyorum.
O kadar pahalı birşey düşünmüyorum.
Kızıma çok pahalı ve kaliteli almıştım oda aynı zamanda eskidi.
http://www.n11.com/mcrae-mc-750-comfort-cift-yonlu-lux-bebek-arabasi-P28333819
şunun linkini ekledi bir arkadaş bizim sayfada.
Kafama yattı ama henüz araştırmadım canım.
Canim olabilir ben pek sık yazamiyorum ama okuyorum dogum yapmadim ama cok az kaldi artik iyice :)
Aldım ben onu n 11den .2 gundede geldi elime.gayet uygun esdegerlrrne gore
Dr bu kontrolde konusacakti canim pzt gidicem ama o zamana kadar gelir diyr korkuyorum dr umuz sehir disinda da..Doktorun tahmin yürüttü mü canım?
Seninde bebek kasıklarına vuruyor mu? benim kasıklarıma vuruyor.
Dr bu kontrolde konusacakti canim pzt gidicem ama o zamana kadar gelir diyr korkuyorum dr umuz sehir disinda da..
Kasiklarima vuruyo arada canim normal artik heralde dimi yani
geçmişi okudum yoruldum gidip birşeyler yiyeyim :)
eşyalarının neredeyse hepsini ütüleyip yerleştirdim. doğurana kadar dağınıklığın ucu kaçmazsa temizlik derdim olmaz inş.
bir şey olursa rahat olan birşeyleri de hazır askıya astım.
şu tek yumak lık kısmı kalan bambu battaniye mi de örüp bitirseydim iyiydi :)
O zaman senden duymuşumdur canım.
Şimdi cevap ver bakalım,
sürüşü nasıl, katlaması kolay mı?
Arabada çok yer kaplar mı?
güvenli mi?
:)
Hangi rengini aldın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?