- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.561
Siyah füme olanını aldım.tek elle katlanio fakat çift emniyet sistemi diye bise var önce bi kilit acioz sonra tektusla katlanıo.yanlışlıkla kapnmasin diyeymis.dedikleri gibi ağırlıkları da.evde surdumguzele benziyor.
37den sonra üstüne para versen bile çalışman yasak canımGünaydın Herkese
Biz oğlumla iyiğiz Nst ye bağlandık bir sancı çıkmadı 2380 gram olmusuk bir hafta geriliğimiz devam ediyor ..
37 haftadan sonra izne ayrılmayı istmeiyordum 38 de ayrılıp ayı tamamlayim diyorudm kızla olamuyormuş....
Bakalım evde sıkılırım gibi geliyor bana .
Kızkar bebek eşyalarını hangi sabunla yıkadınız ve oda temizliğinde temizleyici olarak ne kullandınız
Rica ederim.nette bi videosu var bi kadın anlatio aynen öyle iste..yani ben ciftyonlu travel sistem istedgmden ikisi biarada olunca 700-800 den baslio bu çok uygun geldi oyuzden inş meleğim de bizde rahat ederiZSağol canım bilgilendirmen için, sepete ekledim bakalım.
Normaldir canim bende o baskidan dokayi cok sik tuvalete giriyorum.Valla canım ilk kızımda yaşamamıştım ama bunda bugün başladı kasıklarıma vuruyor wc ihtiyacı duyuyorum gidiyorum bir şey yok.
Benimde cuma günü kontrolüm.
İnş. normaldir.
Rica ederim.nette bi videosu var bi kadın anlatio aynen öyle iste..yani ben ciftyonlu travel sistem istedgmden ikisi biarada olunca 700-800 den baslio bu çok uygun geldi oyuzden inş meleğim de bizde rahat ederiZ
Normaldir canim bende o baskidan dokayi cok sik tuvalete giriyorum.
Bide bisey sorayim sana sen ilk dogumda doguma yakin ishal imoldum demistin dimi ben oyle hatirladim da genel midir acaba bu
benim kuzum da sabah kahvaltısından sonra çıldırıyo, öğlen çok sessiz, akşamüstü çıldırıyo yineGünaydınn Kızlar..
Canım benim de nst ye her girişimde nasıl oluyorsa hareketleri çok azalıyor. Hemşire karnımı sallıyo ki hareket etsin diye .. Artık oraya girince geriliyo mu noluyosa :) yolda giderken bile kıpır kıpır olan kızım nst de çok az hareket ediyor.. Benimki de akşamları daha çok hareketli ve karnım dalga dalga aynen korkulacak bişey yok endişelenme :)
Haha aynen bende canım. Unuttum hamilelikten oncesini :))Çok sıkıldım pofuduk artik sanki hamile doğmuşum :)sabirsizlaniyorum artık kavuşmak istiyorum kızıma. Ama tabi onun için en iyisi kalmaksa kalsın günü dolara kadar
Haha aynen bende canım. Unuttum hamilelikten oncesini :))
Oluyo canim bazen deli gibi dalgalandiriyo cok hosuma gidiyo benimde :))Ve şimdi de maşallah ama korkutuyor beni karnımdan fırlayacak gibi hareket ediyor, bugün hep böyleydi sende de oluyor mu?
ağlattıı
Ders zamani::)
Geldi dun gece canım. Çıkardım dışarı onu gezdik biraz :) bende yürüyüş yapmış oldum. Kızımın kıyafetlerini yıkadık :) yarın da ütüleriz. Havanın güzel olduğu bi gün camları falan sileriz işlerimiz biter neredeyse :)Pofidikkkk annen geldi değil mi?
Neler yapıyorsunuz anneciğinle.
Gözün aydın bu arada.
Alttan muayene şart mıBenim oğlum da doğum pozisyonunda epeydir. Hatta kanala bile girmişti gecen hafta. Çatı genişliğinin annenin koyuyla ilgili olduğunu okumuştum. Boyu uzunsa çatısı geniştir. Benim 1.73 boyum ve buna güvenerek içim rahat. Doğum sancımla hastaneye gidene kadar çatı muayenesi yaptırmayı istemiyorum.
Benimki artık daha çok dalgalandırıyor, arada tekme de çakıyor
Nstye girmeden önce karnını iyi doyur, dinlenik ol. Ben gecen hafta ilk kez girdim öğleden sonra 3te. Özellikle sabah gitmiyorum çünkü ben sabahları pek enerjik olmam, bebişimde öyle olur die öğlen tercih ettim. Sen de kendinin ve bebeğin enerjik saatini belirle o zaman git.
Selam kizlarrrNasılsıniz bakalım umarım herkes iyi,keyifler yerindedir..
Bizim temizlik islerimiz bitti beklemedwyim artik:) doktorum 5 haziran sezaryen günü verdi ama bana göre çok geç yanlış mı hesapladi naptiyarın tekrar kontrolum var bakalım ne diyecek en azından 1 haziran istiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?