2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Sağol canım bilgilendirmen için, sepete ekledim bakalım.

37den sonra üstüne para versen bile çalışman yasak canım

Sağol canım bilgilendirmen için, sepete ekledim bakalım.
Rica ederim.nette bi videosu var bi kadın anlatio aynen öyle iste..yani ben ciftyonlu travel sistem istedgmden ikisi biarada olunca 700-800 den baslio bu çok uygun geldi oyuzden inş meleğim de bizde rahat ederiZ

Valla canım ilk kızımda yaşamamıştım ama bunda bugün başladı kasıklarıma vuruyor wc ihtiyacı duyuyorum gidiyorum bir şey yok.

Benimde cuma günü kontrolüm.

İnş. normaldir.
Normaldir canim bende o baskidan dokayi cok sik tuvalete giriyorum.
Bide bisey sorayim sana sen ilk dogumda doguma yakin ishal imoldum demistin dimi ben oyle hatirladim da genel midir acaba bu

Rica ederim.nette bi videosu var bi kadın anlatio aynen öyle iste..yani ben ciftyonlu travel sistem istedgmden ikisi biarada olunca 700-800 den baslio bu çok uygun geldi oyuzden inş meleğim de bizde rahat ederiZ

İnş. canım bende doğduğu hafta alırım Allah nasip ederse.

Normaldir canim bende o baskidan dokayi cok sik tuvalete giriyorum.
Bide bisey sorayim sana sen ilk dogumda doguma yakin ishal imoldum demistin dimi ben oyle hatirladim da genel midir acaba bu

Evet canım doğum yaptığım gün ishal oluyormuşum gibi karnım ağrıdı. İlk belirtisi oydu 4-5 saat sonrada doğum yaptım.

Ama yaklaşık 5-6 gündür kabızlık problemim bitti, mide yanlamalarım yok sayılacak kadar azaldı.

Ve şimdi de maşallah ama korkutuyor beni karnımdan fırlayacak gibi hareket ediyor, bugün hep böyleydi sende de oluyor mu?

benim kuzum da sabah kahvaltısından sonra çıldırıyo, öğlen çok sessiz, akşamüstü çıldırıyo yine o yüzden nst ye sabah girmem iyi olmuş anlaşılan

Pofidikkkk annen geldi değil mi?

Neler yapıyorsunuz anneciğinle.

Gözün aydın bu arada.

Pofidikkkk annen geldi değil mi?

Neler yapıyorsunuz anneciğinle.

Gözün aydın bu arada.
Geldi dun gece canım. Çıkardım dışarı onu gezdik biraz :) bende yürüyüş yapmış oldum. Kızımın kıyafetlerini yıkadık :) yarın da ütüleriz. Havanın güzel olduğu bi gün camları falan sileriz işlerimiz biter neredeyse :)
Bu arada karın alt bölgesi agrısı demişsin canım bende de oluyor neredeyse her gün. Hayır olsun inşallah :) bağırsaklarım da bozulmuştu biraz ama meyvedendir diye düşünüyorum adını yazmayayım da. :)

cnm benimde boyum 173 bende bu yönden rahatım doktorum bu hafta yapacak çatı muayenesini ama bende yaptırmicam sonuçta sadece doğumda belli olur çatının geniş yada dar olması öncesinde bakmanın bi anlamı yok bence

kalan işleri de kalkıp yapasım var ama doğum kitabında doğumdan 24 saat önce kişiye doğum için enerji gelir. bayanlar genelde bu enerjiyle temizlik yapar. tabi yorulunca doğum başlayınca güçsüz kalabilir, dinlenmesi enerjisini boşa harcamaması lazım yazıyordu. acep bu bendeki temizlik gazı mı doğum öncesi enerji mi
balıklarımdan bazısı beyaz benek oldu onları ilaçlayayım :)

37 haftadaysan o zamana 40 haftalık oluyo evet sezeryan için geç o zamana normal bile doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…