- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.201
Evet canım oluyor. Sonuçta ultradon mantığıyla çalışan bi alet. Bebişe ses dalgası yolluyor ve buda rahatsız ediyor kuzucukları. Benim oğlum ultrasonda da nstde de çok kıpraşıyor, tekmeliyor, çekin şunu der gibi. O nstnin kalp atış sesini dışarı vermeleri de beni çook geriyor. Bebiş hareket edince hızlanıyor ya kalp ritmi off ben de bişey oldu sanıp ğanikliyorum. 20dk eziyet gibi geçiyor.Hepinize hayırlı cumalar ve kandiller güzel anneler ve anne adayları,
Kontrole gittim çok şükür kızım iyiydi hatta yalanıyordu bile34+4 te 2.600gr doktorumuz iyi olduğunu ve normal bir bebeğin 40.haftaya kadar en fazla 1 kg daha alabileceğini söyledi.
Yalnız ilk kez nst ye girdim ve sancım çıktı fakat ben sancı felan hissetmiyorum. Doktorum da sancım olup olmadığını sordu. Bende sancı hissetmediğimi söyledim. Kuzum bir tarafı ittirdiği zaman karnım sivriliyor nst de o zaman ibre yukarı çıkıyordu hatta muayene sırasında da yaptı bende gösterdim böyle oluyor diye o da o zaman sancı değil bu bebeğin hareketlerini nst sancı algılamış dedi. Sancın olduğu zaman karnın taş gibi olur ittiremezsin ve belin ağrır ve çekilir dedi. Bende böyle bişey olmuyor ama hemşire sancı çıktı diyince de korktum açıkcası 38.haftayı görmek istiyorum Allah nasip ederse bilgisi olanlardan yardım istiyorum.
Bugün 35+0 ve artık haftada bir kontrole çağırdı doktorum. Kuzumu görecek olmak gayet sevindirici ama sanki nst den rahatsız oluyor girdiğim gece çok oynadı hiç durmadı yerinde sizde de böyle oluyor mu?
Kızlar doktorum 3 saatlık yola gıtmeme musade etmiyor yazlığa gidecektık 3 gece 4 gunluğune ama izin vermedi yarın suyumun gelmeyeceğinin garantisi yokmuş[/QUOTE
Ne yapıcaksıb, doktoru dinliycek misin? Kontrol ettimi, herhangi bir doğum belirtin var mıymış?
Ben sende geriyim hafta olarak, ondan mı bilmem ama ben uçak raporunu aldım dün.bi de bi ağır iş yapma falan dedi, bebek erken gelwbilirmiş..
Bu doktorlar ağız birliği mi yapıyor nedir bu yahu hepimizin bebişi mi erken gelicek
Bu doktorlar ağız birliği mi yapıyor nedir bu yahu hepimizin bebişi mi erken gelicekTedbirli olup kendimize dikkat edelim die mi böyle söylüyorlar acaba???
Allah bağişlasın canım maşallah çok tatlı bi bebkÖmer buğram saat 13.30 dünyaya gözlerini açtı 3 360 gram olarak kızlar seviyoruz sizi tekaçrar yazarız öptüm sizi
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben cok iyiyim oğlum şuan kucağımda emzirdim cennet kokulum spinal derlerse yapın kızlar asla yazılan gibi degil cok rahat atlattım cennet kokulum beni emiyoruz ve uyuyor Rabbim hepimize tattırsın sizi cok öptük teyzelerimiz hakkınızı helal edin kızlar cok güzel günler geçirdik üzüldük sevindik
Ben iki dra da gidiyorum kızlar haftada bır e denk gelıyor randevular bu yuzden. Nst ye girdim sancım hiç çıkmadı ama ıkı drum da 36 haftanın içinde suyu anıden gelıp doğum yapan hastaları olduunu soyledı müsade yok bana yani oysakı çok heveslenmıştım.. Agzını hayıra g..tünü bayıra aç doktorr diyecektim ama diyemedim
Eyvah eyvah.. Her an tetikte olcas desene... Benim drda böyle. Oğlum 2 haftadır kanala girmiş durumda ve dr 37 ye kadar dursa iyi diyor. İyice strese soktu beni kadın. Rüyalarımda hep doğuruyomBen iki dra da gidiyorum kızlar haftada bır e denk gelıyor randevular bu yuzden. Nst ye girdim sancım hiç çıkmadı ama ıkı drum da 36 haftanın içinde suyu anıden gelıp doğum yapan hastaları olduunu soyledı müsade yok bana yani oysakı çok heveslenmıştım.. Agzını hayıra g..tünü bayıra aç doktorr diyecektim ama diyemedim
Benim hem başı 3- 4 haftadır aşağıda, hem de suyum fazlaymış canım.yürürken ağrım oluyo yürüyeyimmi dedim, şimdi yürümememi de söyledi.Bu doktorlar ağız birliği mi yapıyor nedir bu yahu hepimizin bebişi mi erken gelicekTedbirli olup kendimize dikkat edelim die mi böyle söylüyorlar acaba???
Eyvah eyvah.. Her an tetikte olcas desene... Benim drda böyle. Oğlum 2 haftadır kanala girmiş durumda ve dr 37 ye kadar dursa iyi diyor. İyice strese soktu beni kadın. Rüyalarımda hep doğuruyom
Bana da yürümek yasaklandı. Benim suyum da hep fazla, bu da erken doğuma sebep olabilirmiş. Kanala girince bebiş baskı yapıyor çok, yürürken bikaç haftadır batma oluyordu bende de o yüzdenmiş. Yatcas canım 37ye kadar yormıcas kendimizi. Ne kaldı şurda.Benim hem başı 3- 4 haftadır aşağıda, hem de suyum fazlaymış canım.yürürken ağrım oluyo yürüyeyimmi dedim, şimdi yürümememi de söyledi.
Evet teyzesi yaa girmiş kuzum beklio zamanını. Bazen diom kendi kendime acaba ben mi sebep oldum erken girmesine. Lingir lingir gezdim hep, her işimi hamile deilmiş gibi yapmaya devam ettim hiç sakınmadım kendimi.Ay yavrun kanala girmiş he, ama bebiş biliyor zaten gelecegı tarihi gelısımını tamamlayınca gelıcek ne zaman gelırse gelsın artık cnm korkma hayırlısıyla gelsın. Benım arkadas 36+5 te suyu geldı kuveze falan girmedi 3 kilo doğdu kızımız. Bende onumuzdekı hafta bitsin 36 yı tamamlasam yeter diyorum çok da beklemeyelım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?