- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.221
Evet teyzesi yaa girmiş kuzum beklio zamanını. Bazen diom kendi kendime acaba ben mi sebep oldum erken girmesine. Lingir lingir gezdim hep, her işimi hamile deilmiş gibi yapmaya devam ettim hiç sakınmadım kendimi.Şimdi korkumdan evin içinde bile tospa gibi milim milim yürüyom. Yavrumla konuşuyom biraz daha dur iyice güçlenipte gel oğlum diom.
Maşalahh subanallah çok tatlı allahım bziede nasıp etsin saglıkla butut bebişiniÖmer buğram saat 13.30 dünyaya gözlerini açtı 3 360 gram olarak kızlar seviyoruz sizi tekaçrar yazarız öptüm sizi
Benım doktorum sezeryan olursa 39 dolunca alıyorum dedı. Misal benım gunum 19 hazıranda doluyor 10 hazıranda falanmı dedım erken dedı 10 hazıran için bebek gelmek isterse o zamana kadar kafamız da 2,5 hafta onde nasıl doğum yaparım bilmiyorum
Gecen hafta 2.400dü, dünkü kontrolde 35+4 te 2.600 küsürdü. Ama ben kendim 1 kiloya yakın kilo vermişim gecen haftadan beri. İştahım yok bu aralar zaten zor yiyom. Dr bebeğin kilosu iyi diyor, sen kilo versen de sorun yok diyor.Bende hep geziıyorum işi 32 de bıraktım izmire gittim yazlığa ayrı gıttım her gun dısarı çıkmasam evde patlıyorum ama haftalar ilerledikçe agırlık olacak gibi pek çıkamıcaz gibi hissediyorum şişliklerim başladı ayagımı uzatmazsam yere basarken çok canım acıyor artık:) en son kılısu kaçtı oğlunun? Benım oğlan 34+4 te 2.450 ydi 3 gun once. Erken bizim için de bundan sonra haftada 400 gr alıyorlarmış 3 haftada 3 ü bariz geceeck inşş saglıkla gelsinler
Evet canım oluyor. Sonuçta ultradon mantığıyla çalışan bi alet. Bebişe ses dalgası yolluyor ve buda rahatsız ediyor kuzucukları. Benim oğlum ultrasonda da nstde de çok kıpraşıyor, tekmeliyor, çekin şunu der gibi. O nstnin kalp atış sesini dışarı vermeleri de beni çook geriyor. Bebiş hareket edince hızlanıyor ya kalp ritmi off ben de bişey oldu sanıp ğanikliyorum. 20dk eziyet gibi geçiyor.
Bencede gitme doktor gibi bende izin vermiyorum allah korusun kiz::Kızlar doktorum 3 saatlık yola gıtmeme musade etmiyor yazlığa gidecektık 3 gece 4 gunluğune ama izin vermedi yarın suyumun gelmeyeceğinin garantisi yokmuş
Benım içine 10 haziran doğuyor ayenn bu ay çıksın beklemeye başlarız inşseninle günlerimiz aynı canım benim doktorum tahmini olarak sezeryan tarihi verdi 5-12 haziran arası dedi ama son karar duruma göre verilecekmiş
Gitmiuorum zaten cnmm saolBencede gitme doktor gibi bende izin vermiyorum allah korusun kiz::
Aaa niyeki erken doğum riskinmi var.ben yarın adapazarına gidiyorum valla 2 saat.su falan gelirsede hastanemi yok girer doğururum biyereKızlar doktorum 3 saatlık yola gıtmeme musade etmiyor yazlığa gidecektık 3 gece 4 gunluğune ama izin vermedi yarın suyumun gelmeyeceğinin garantisi yokmuş
Yaa 3 saatlik yola izin vermediyse benim yol 4 bucuk saat bana hic izin vermezler haftaya cuma konyadan adanaya gidecem dogum adanada olacak Allah korusun ne diyelimGitmiuorum zaten cnmm saolzaten gidersem stresten başıma gelır allah korusun
Aynen yaa geçmiyo daha bir sürü zaman varbu aralar günler yavaş geçmeye başladı sanki
oriel ve kına dışında boyatabilirmişsin canım. bi arkadaş sormuştu doktoruna.Arkadaslar bende 34 haftamdaym saclarimi boyatmayi dusunuyorum boyatmayi dusunurken hamile kaldim dedim son ayimda boyatirm zararli biliyorum ama saclarim berbat
Canım doğum için mi gidiceksin, o zaman problem olmaz ki eger doğjm için gidiceksenYaa 3 saatlik yola izin vermediyse benim yol 4 bucuk saat bana hic izin vermezler haftaya cuma konyadan adanaya gidecem dogum adanada olacak Allah korusun ne diyelim
evet canım arkadaş yazdı geçen gün.kına yasak mıymış kiii ilk kez duydummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?