2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Bende hep geziıyorum işi 32 de bıraktım izmire gittim yazlığa ayrı gıttım her gun dısarı çıkmasam evde patlıyorum ama haftalar ilerledikçe agırlık olacak gibi pek çıkamıcaz gibi hissediyorum şişliklerim başladı ayagımı uzatmazsam yere basarken çok canım acıyor artık:) en son kılısu kaçtı oğlunun? Benım oğlan 34+4 te 2.450 ydi 3 gun once. Erken bizim için de bundan sonra haftada 400 gr alıyorlarmış 3 haftada 3 ü bariz geceeck inşş saglıkla gelsinler

seninle günlerimiz aynı canım benim doktorum tahmini olarak sezeryan tarihi verdi 5-12 haziran arası dedi ama son karar duruma göre verilecekmiş

Gecen hafta 2.400dü, dünkü kontrolde 35+4 te 2.600 küsürdü. Ama ben kendim 1 kiloya yakın kilo vermişim gecen haftadan beri. İştahım yok bu aralar zaten zor yiyom. Dr bebeğin kilosu iyi diyor, sen kilo versen de sorun yok diyor.

aynen canım o ses bize eziyet kuzucuklara da ayrı eziyet sürekli tekmeledi durdu

Kızlar doktorum 3 saatlık yola gıtmeme musade etmiyor yazlığa gidecektık 3 gece 4 gunluğune ama izin vermedi yarın suyumun gelmeyeceğinin garantisi yokmuş
Aaa niyeki erken doğum riskinmi var.ben yarın adapazarına gidiyorum valla 2 saat.su falan gelirsede hastanemi yok girer doğururum biyere

Arkadaslar bende 34 haftamdaym saclarimi boyatmayi dusunuyorum boyatmayi dusunurken hamile kaldim dedim son ayimda boyatirm zararli biliyorum ama saclarim berbat
oriel ve kına dışında boyatabilirmişsin canım. bi arkadaş sormuştu doktoruna.

Ben geldim kızlar kontrolden.

Bugün çok güzel haberlerim yok maalesef.

Nst de sancı çıkmadı ama bebeğimin hareketleri az çıktı akşam 8 de tekrar nst ye gireceğim.

Duruma göre onda da bozuk çıkarsa serum takacaklarmış, oda olmazsa yatış yapacaklarmış, oda olmadı sezeryanla alacaklarmış.

Ama tatlı birşeyler yememiştim giderken.

Akşam yiyipte gideceğim, dua edin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…