2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allahım hayr etsin inşaAllah...
telaş yapma annesi , miskinlik etmiştir ufaklık , en kötü ihtimal alınsa bile artık gelişimi tamamlandı elhamdülillah biliyorsun :)
sakın üzme kendini

ah canım senin sakin olman çok önemliymiş nst de , aman gerilme sakın :)

Allahım hayr etsin inşaAllah...
telaş yapma annesi , miskinlik etmiştir ufaklık , en kötü ihtimal alınsa bile artık gelişimi tamamlandı elhamdülillah biliyorsun :)
sakın üzme kendini

Valla çok canım sıkıldı, ne yalan söyleyim.

Şimdi hiç yapmadığımı yaptım hamileliğimden beri tatlı yemezdim 2 tane halka tatlı yedim akşam 8 de tekrarlanacak nst.

Dua edin bana.

cnm hareket edesi yoktur belki kuzunun. telaşlanma sen . güzelce karnını doyur tatlını da ye sıkıntı olmaz inş. hem artık doğsalar da sıkıntı yok inş. belki annesini görmek istiyodur kuzun. rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin sağlıkla inş.

Geçmişi de okuyamadım kusura bakmayın benden verim yok akşama kadar.

İnş. herkes iyidir.

Sağol canım desteğin için, ama 2-3 gündür eskisi kadar sık hareket etmiyordu.

Nst bugün önemliydi bizim için çünkü ultrason aletleri de değişmiş, bugün ilk günüymüş makina boş olduğu için kiloları da hep düşük veriyormuş.

Geçen hafta 2600 dü bu hafta 2400 çıktı doktorum makina boş bugünkü hastalara göre ortalama alıyor onu kafaya takma geçen haftaki söylediğim önemli dedi.

Ama bu gece mutlaka tatlı yiyip nst yi tekrarlamamız lazım dedi.

Kendisi de tahmin ettiğim gibi 20 sine kadar izine ayrılıyor.

Hafta sonu da yok.

Nöbetçi doktora not yazdı akşam gideceğim.

dua et cnm hayırlısı olsun inş. önemli olan sağlık. rabbim sağlıkla kucağımıza versin inş. yavrularımzı. sen stres yapmamaya çalış diycem de kendimden biliyorum mümkün değil. ama şöyle düşün bu haftadan önce doğum yapan o kadar çok kişi var ki şimdi bebişleri koyunlarında:) en kötü ihtimalle kucağına alıverirsin yavrunu o da annesinin sütüyle büyüyüverir hemencik:)

bak 37 . haftadaymışsın benim kızım 36+5 de doğmuştu maşallah gayet de sağlıklı şükürler olsun rabbime 2 buçuk yaşına geldi:)

Sinir stres yorgunluk ta yapabilir dedi.

Bol su iç tatlı ye soluna yat dedi.
Cnmm stres yapma bence seninkisi uyusuklik yapti bugün aksama ins guzel haberlerle gelirsin. Ama bebis gelse bile şuan cok saglikli masallah kilosu da iyi senin diger kiz kadar sabırsız cikmadi en azindan oyle düşün. :)

Kızım zaten 35+6 günlük doğdu onu sıkıntı yapmıyorum ya bişey olursa karnımda diye ve sezeryandan çok korkuyorum.

İlk kızım 2,310 gram 35+6 da normal doğdu.

Allah büyük bakalım derdi veren dermanını da verir.

Bakalım akşam çikolata yeyip tekrar gideceğim.

Valla çok canım sıkıldı, ne yalan söyleyim.

Şimdi hiç yapmadığımı yaptım hamileliğimden beri tatlı yemezdim 2 tane halka tatlı yedim akşam 8 de tekrarlanacak nst.

Dua edin bana.
dualarımdasın canım....
ne olur sıkma canını ama , sen rahatla ki kızın da rahat olsun ... her şey güzel olacak inşaAllah canım benim..

Cnmm stres yapma bence seninkisi uyusuklik yapti bugün aksama ins guzel haberlerle gelirsin. Ama bebis gelse bile şuan cok saglikli masallah kilosu da iyi senin diger kiz kadar sabırsız cikmadi en azindan oyle düşün. :)

Çok sağol moralin için canım, bu ara iş yapıyorum diye de yoruldum herhalde.

Evet kızım bu günümde 4 günlüktü, bakalım bu yaramaz neler yaşatacak bana.

Doğsa önemli değil ama hareketlerinin az olması sıkıntıda olduğunu gösterirmiş onun içinde suni sancı ile normal doğul başlatılmaz direk sezeryana alınırmış.

Sezeryandan çok korkuyorum.

Baş aşağı posizyonda duruyordu kanala doğru ilerlemiş ama normal doğum için yeterli değilmiş.

dualarımdasın canım....
ne olur sıkma canını ama , sen rahatla ki kızın da rahat olsun ... her şey güzel olacak inşaAllah canım benim..

İnş. hayatım Allah razı olsun.

Sizler iyisiniz değil mi sen ne yaptın dün kontrolün vardı soramadım da.

Şimdi tatlının etkisi ile kıpır kıpır maşallah.

Ama yinede korktum bir kere.

Taa sonucu göstermeden hemşire yukarıda söyledi hareketleri az nst tekrarlanabilir bilgin olsun diye dediği gibi de oldu.

İnş. sorunsuz bir şekilde 20 sinde kendisi normal yolla gelir diye dua etmeye başladım.

Demekki çok durması da sakıncalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…