- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.241
oy annesi oyyyÖmer buğram saat 13.30 dünyaya gözlerini açtı 3 360 gram olarak kızlar seviyoruz sizi tekaçrar yazarız öptüm sizi
Allahım hayr etsin inşaAllah...Ben geldim kızlar kontrolden.
Bugün çok güzel haberlerim yok maalesef.
Nst de sancı çıkmadı ama bebeğimin hareketleri az çıktı akşam 8 de tekrar nst ye gireceğim.
Duruma göre onda da bozuk çıkarsa serum takacaklarmış, oda olmazsa yatış yapacaklarmış, oda olmadı sezeryanla alacaklarmış.
Ama tatlı birşeyler yememiştim giderken.
Akşam yiyipte gideceğim, dua edin bize.
ah canım senin sakin olman çok önemliymiş nst de , aman gerilme sakın :)Evet canım oluyor. Sonuçta ultradon mantığıyla çalışan bi alet. Bebişe ses dalgası yolluyor ve buda rahatsız ediyor kuzucukları. Benim oğlum ultrasonda da nstde de çok kıpraşıyor, tekmeliyor, çekin şunu der gibi. O nstnin kalp atış sesini dışarı vermeleri de beni çook geriyor. Bebiş hareket edince hızlanıyor ya kalp ritmi off ben de bişey oldu sanıp ğanikliyorum. 20dk eziyet gibi geçiyor.
Allahım hayr etsin inşaAllah...
telaş yapma annesi , miskinlik etmiştir ufaklık , en kötü ihtimal alınsa bile artık gelişimi tamamlandı elhamdülillah biliyorsun :)
sakın üzme kendini
cnm hareket edesi yoktur belki kuzunun. telaşlanma sen . güzelce karnını doyur tatlını da ye sıkıntı olmaz inş. hem artık doğsalar da sıkıntı yok inş. belki annesini görmek istiyodur kuzun. rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin sağlıkla inş.Ben geldim kızlar kontrolden.
Bugün çok güzel haberlerim yok maalesef.
Nst de sancı çıkmadı ama bebeğimin hareketleri az çıktı akşam 8 de tekrar nst ye gireceğim.
Duruma göre onda da bozuk çıkarsa serum takacaklarmış, oda olmazsa yatış yapacaklarmış, oda olmadı sezeryanla alacaklarmış.
Ama tatlı birşeyler yememiştim giderken.
Akşam yiyipte gideceğim, dua edin bize.
ay benim iyice uykum gelio nst de kuzum da annesine ayak uyduruyor hep hareket halinde olan paşa nst ye girince uyuyo sanırım annesi gibi:)ah canım senin sakin olman çok önemliymiş nst de , aman gerilme sakın :)
ben yaptım çabuk da yolladılar ama bir keçe almıştım it's a boy yazan t si yok :) göndereceğiz dediler ama hala gelmediBirmax tan alışveriş yapan var mı?havale ile alışveriş yapılıyorda:/
bebek şekeri yapayımda vakit geçsin:)
cnm hareket edesi yoktur belki kuzunun. telaşlanma sen . güzelce karnını doyur tatlını da ye sıkıntı olmaz inş. hem artık doğsalar da sıkıntı yok inş. belki annesini görmek istiyodur kuzun. rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin sağlıkla inş.
Ömer buğram saat 13.30 dünyaya gözlerini açtı 3 360 gram olarak kızlar seviyoruz sizi tekaçrar yazarız öptüm sizi
Cnmm stres yapma bence seninkisi uyusuklik yapti bugün aksama ins guzel haberlerle gelirsin. Ama bebis gelse bile şuan cok saglikli masallah kilosu da iyi senin diger kiz kadar sabırsız cikmadi en azindan oyle düşün. :)Sinir stres yorgunluk ta yapabilir dedi.
Bol su iç tatlı ye soluna yat dedi.
dua et cnm hayırlısı olsun inş. önemli olan sağlık. rabbim sağlıkla kucağımıza versin inş. yavrularımzı. sen stres yapmamaya çalış diycem de kendimden biliyorum mümkün değil. ama şöyle düşün bu haftadan önce doğum yapan o kadar çok kişi var ki şimdi bebişleri koyunlarında:) en kötü ihtimalle kucağına alıverirsin yavrunu o da annesinin sütüyle büyüyüverir hemencik:)
bak 37 . haftadaymışsın benim kızım 36+5 de doğmuştu maşallah gayet de sağlıklı şükürler olsun rabbime 2 buçuk yaşına geldi:)
dualarımdasın canım....Valla çok canım sıkıldı, ne yalan söyleyim.
Şimdi hiç yapmadığımı yaptım hamileliğimden beri tatlı yemezdim 2 tane halka tatlı yedim akşam 8 de tekrarlanacak nst.
Dua edin bana.
Cnmm stres yapma bence seninkisi uyusuklik yapti bugün aksama ins guzel haberlerle gelirsin. Ama bebis gelse bile şuan cok saglikli masallah kilosu da iyi senin diger kiz kadar sabırsız cikmadi en azindan oyle düşün. :)
belki de yorgunluktandır canım...Sinir stres yorgunluk ta yapabilir dedi.
Bol su iç tatlı ye soluna yat dedi.
dualarımdasın canım....
ne olur sıkma canını ama , sen rahatla ki kızın da rahat olsun ... her şey güzel olacak inşaAllah canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?