2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
belki de yorgunluktandır canım...
çok iş yaptın , her gün azar azar yapmış olsan da bir sürü iş yaptın neticede...kızın da yorulmuştur..

Evet canım çok iş yaptım bitti hepsi ama gerçekten yoruldum.

Yürüyüş te yapamadım, yemek olarak ta şimdiye kadar tatlı hiç yemedim sayılır.

Nst den önce tatlı yemedin mi dedi dr. yok yemedim dedim 2,15 teydi randevum eşim toplantıya yetişeceği için cuma namazından hemen sonra geldi apar topar in aşağı dedi çikolata yemeden yiyemeden girdim nst ye, sonra doktora gösterip ultrasona girdim.

Bu arada bugün öğrendim mi ultrason cihanıza göre kiloların değişme sebebi önceki hamilelerle oran alıyormuş.

Makina boştu onun içinde kilosu 2400 çıktı haftamla uyumlu başka veri ile karşılaştıramadığı için.

Ona hiç takılma diğer makina ile söylediğim doğrudur dedi.

Makinaları yenilemişler son model almışlar.

olsun canım biz iyiyiz şükür , temizlik yaptık annemle , mutfak dip köşe temizlendi elhamdülillah...ondan yoruldum ,
hazır oturuyorum kk 'ya bakayım dedim , senin haberler karşılaştım...
merak etme yorgunluktandır Allahın ızniyle bişey olmaz ...

birde ben mirac75 i merak ettim..sanki yazmadı kaç gündür ?

az önce ise güzel bir haber aldım...
eşim araba almış...
bizim arabamız yoktu ama almaya niyetimiz vardı... Rabbime şükür meleğimiz gelmeden arabamız geldi..
kızımın kısmeti , nasibi elhamdülillah...

bu nasıl değişik bir şeymiş böyle ...
o zaman söylenen veriler gerçekten de ortalama veriler...
gerçekten takılmamak lazım kilolara o halde.

hmm...
ben genelde aç giriyorum nst ye , sabahları oluyor randevumuz..
şimdiye kadar problem çıkmadı ama demek çikolata yiyip girecekmişiz..
her geçen gün yeni bir şey öğreniyoruz :)

Canım çarşamba günü bende nst ye girdim bebegimin hareketleri cok az çıktı. Hemsire tatlı bişeyler yememi soyledi gitim biraz çikolata yedim 20 dk sonra tekrar nst ye girdim harekeleri gayet iyi çıktı.

Uzme kendini bebegin dogsa bile bir sorun olmaz Allah'ın izniyle yeterince buyumustur.
Hakkınida hayırlısı olsun inşallah

Oh ne güzel elin sana doğum hediyesini almış bile.

Kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim.

Araba artık lüks değil şart oldu, hele de büyük şehirde.

Şükürler olsun rabbime arabamı evlenmeden almıştım 2 kere yeniledik, ilk kızım doğdu 8 ayllıkken evimizi aldık, bakalım bu kızım ne getirecek kısmet olarak.

Rabbim herkeslere nasip etsin.

Ama önce sağlık nasip etsin, sağlık olmazsa hiç birinin anlamı yok.

bu nasıl değişik bir şeymiş böyle ...
o zaman söylenen veriler gerçekten de ortalama veriler...
gerçekten takılmamak lazım kilolara o halde.

Evet canım makinadaki verilere göre kiloların ortalaması verilirmiş.

Son model yeni makinalar almışlar, (ben doğracağım makinalar dğeişti)

Benim haftamla uyumlu bir hasta gelmemiş bugün, doğal olarak bizim kili 2800 çıkması gerekirken 2,400 çıktı. :)

Olsun vardır elbet bunda da bir hayır.

Birde makina son model ve hala yanında kullamayı öğreten firma elemanları var, benim elimde daha alışmadı ablacım sakın takılma buna dedi, şuanda kilosunu eskisinden az buçuk biliyoruz suyu iyi, sağlığı iyi dedi.

hmm...
ben genelde aç giriyorum nst ye , sabahları oluyor randevumuz..
şimdiye kadar problem çıkmadı ama demek çikolata yiyip girecekmişiz..
her geçen gün yeni bir şey öğreniyoruz :)

Canım doktorum nst de sancıdan çok bebeğin iyilik haline sıkıntısının olup olmadığına bakmak için önemli dedi.

Bende hareket az çıktığı için tekrarlanacak (yanılma payı bebeğin uyku hali, annenin duruş poz. vs. %50 yanılma payı verirmiş).

Evet canım açken ve çikolata yiyince en hareketli anları olurmuş.

Bilsem bende aç giderdim.

Bakalım akşamki dr. ne diyecek.

kızlarr merhaba bn kontrolden geldım bız 3 kılo 100 gr olmusuz 50 cm ız ama basımız yıne buyuk 10 cm olmus kafası normal dogumu zorlar dedı aman yapma bagıra bagıra dogurrum bn dedım
sukur ıyyız suyumuzda ıyımıs kafasıda dogum pozısyonuna donmus yavrumun 2 hazıran dogum trıhı verdı on gun sonra bıdaha goruselım ddı

amin amiiin...
çok değişik güzel bir duyguymuş ... inşaAllah güzel günlerde kullanmak nasip olur..
ailelerden destek almadan evlendik eşimle , her şeyimiz yavaş yavaş olsa da böylesi çok güzelmiş ... insan daha bi değerini biliyor...
biz ilçedeyiz , yarım saat şehir merkezine , haliyle doğum yapcağım hastaneye de o kadar.. ben hep korkardım ya zamanında bir araba bulamazsak , ambulans görevde olursa vs vs diye...
çok şükür ki arabamız geldi ben doğumu yapmadan...:)

çocuk berekettir bunu idrak etmemiz gerekiyor toplum olarak.. baksana hep kısmetleriyle geliyorlar :)

demek bilmeden doğrusnu yapıyormuşum :)

hayırlısı Rabbimden ...akşama güzel haberler vereceksin inşaAllah...
kıpır kıpır olur bıdık Allahın izniyle...

oyyy koca kafalı tosbik , yeriz onu ,,, maaşAllah canım :)
benim doktorum hiç doğum tarihiyle ilgili bişey söylemedi henüz...
söyler umarım :)

oyyy koca kafalı tosbik , yeriz onu ,,, maaşAllah canım :)
benim doktorum hiç doğum tarihiyle ilgili bişey söylemedi henüz...
söyler umarım :)

soyler ınsallah cnım benım 3 aydır dewamlı soluyor ınsallah acılmam ıyı olurda 10 cm kafa cıkar
15 gunde kac kılo daha alırkı 3 kılo 100 gr sımdı

Maşallah yavruma kocaman olmuş annesi.

Herşeyin yolunda olmasıa çok sevindim.

sağlık ocağından çağırdılar bugün son kontrol için.Emzirme hakkında bilgi verdi ebe. C şeklinde emzireceksin dedi.Bebeğin ilk doğumunda bebek aç iken topuktan kan alıp tahlil yapılıyor dedi.Ayrıca bebek doğumundan bir hafta sonra da sağlık ocağına gidip tok karna yine topuktan kan alıp test yapılacakmış ki bu testi yaptırmak istemeyen aileler olabiliyor dedi.Ne olursa olsun gerekirse savcılık kararı ile bu test devlet tarafından yapılmak zorunda dedi.
333 diyoruz anne sütü dışarıda 3 saat,dolapta rafta 3 hafta,dondurucuda 3 ay saklanabiliyor dediler.
suyum geldiğini anlar mıyım dedim kesinlikle anlarsın uyuyor olsan bile anlarsın dedi bacaklarından akar dedi.
kızlar aklıma gelenler bunlar sizin ile paylaşayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…