2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ah be güzelim bu devirde kimseden kimseye fayda yok yeni moda olarakta evlenenler kendi düğünlerini kendileri yapıyor.

Bizde kendi düğünümüzü kendimiz yaptık.

Ben 18 yaşında devlette sözleşmeli işçi kadrosunda işe başlamıştım maaşım şartlarım çok iyiydi geçen sene günüm doldu ve ayrıldım.

Annem hemşire babam da polis emeklisi şükür paraya ihtiyaçları yoktu biriktirip bekarken araba almıştım.

Evlendim eşimin ailesi sadece 3 tane 7 gram bilezik toplamda 21 gram taktı başka birşeylerini görmedik.

Düğündeki takılarla arabayı değiştirdik.

Kızım doğdu ev aldık, sadece benim annem babam 7 yıl önce karşılıksız 10 bine ykaın para verdi o kadar eşimin ailesi ev görme hediyesi bile getirmedi, ben herşeyi beğenmezmişim diye.

Şimdi kimseye boynum eğri değil, olan malım benim. Olmayan da zamanla olur dedik hep bu günleri gösterdi rabbim.

Şimdi emekliliğimi de hak ettim yaş bekliyorum.

Eşimde emniyet personeli yetiyor şükürler olsun.

En kötü günümüz böyle olsun.

Allah darda kalana yarım eder canım bak sen neler düşünmüşsün rabbim ne çıkartmış karşına.

Tekeri eğridir kesin onun.

:)

Evet canım o tahlil çok önemli.

Bebeğin en az 48 saat anne sütü alması lazım.

İlk doğumumda sütüm hemen gelmedi ve alınan kan bozuk çıktı, fenilketonüri hastalığı çok kötü ve ciddi bir hastalık. Onun için bakanlık çok önem veriyor, ilk test bozuk çıkarsa ikinci kırmızı bültenle gidiyor.

Bizim bozuk çıkmıştı tekrarlandı.

teşekkürler tatlım bilgilerin için

Düzeltme kusura bakmayın 3 saat dışarda.

demek onca yıl önce de olsa siz şimdiki modaya uymuşsunuz :))
Rabbim sağlık sıhhat versin önemli olan o ...
ne güzel her şeyiniz olmuş zamanla..
sende emekli olacaksın ohh :)

benim eşimin ailesinin durumu yoktu düğün yapmaya... eşim harici 2 kaynım var 2 side okuyor şu an... biri ilkokulda biri lisede , kayınbabam asgari maaş alıyor... evlerini düzelttiler düğün öncesi yine de bana altın taktılar ve çok iyi insanlar , ben çok severim.. kayınvalidem her şeyde yardımcı olur elinden gelenin en iyisini yapar bana.. o yüzden alınmam onlara hiç bir zaman...
benim annem yabancı onlarda adetten değildir hiç evlenene yardım etmek , babam ise çok rahat davrandı bu konuda... bizde kendimiz yaptık her şeyi eşimle...
gelinliğinden , salona , eşyasından , altınına :)
şükür kalktık altından.. bitirdik borçlarımızı bir kaç ay önce ... şimdi araba borcu ödeyeceğiz birazcık , sonrası Allah kerim:)

ayy neden oyle dedın yahuu heycanlanırım ben aman bı yandanda gelısımı tamamlandı alıwersem kucagıma dıyorum nasıp artık ya saglıcakla gelsın de
baksana 38.hafta yazıyor takvimde...
heyecanlan heyecanlan...bir daha ne zaman yaşayacağız bu heyecanları :)) sonuna kadar kullanalım :)

amin amin öyle sağlıkla gelsinler de , zamanları onlara kalsın ne edelim :)

ben de devlette nst ye girince lastiği sıkı bağlıyorlar çocuk sinir olup bitene kdr ittiriyordu.

benimde ev işlerim tamam çok şükür eşyalar baya eskimişti yenilerini alıp eskileri attım bebek için yatak bebek arabası almadım doğumdan sonra inşallah sadece 2-3 kıyafet aldım isim konusunda kararsız kaldık berktuğ anıl yada yiğit arda olacak ama karar veremiyoruz.

bende 36 37 de doğurmak istiyorum inşallah oğlum bu isteğimi geri çeviripte beni strese sokmaz

oriel ve kına dışında boyatabilirmişsin canım. bi arkadaş sormuştu doktoruna.
canım ben kınanın sakıncalı olduğunu hiç duymadım hamilelik sürecinde de 2 kere yaktırdım :/

Allah yardımcınız olsun canım şu mübarek günde, senin yazımı olur okumaz eşimi aradım, bgn hiç hareket etmedi sadece bi kere sertleşti dedim, doktorum da izinde, sağlık Ocağı'na gittikkalp atışlarını dinledik normal dedi, eğer hareket azlığı devam ederse ptesi doktora git dedi. En son 2 hafta önce gitmiştim sorun yok die 1 ay sonraya çağırdı beni, daha hiç nst ye de sokmadı napsam bilmiyorum, ama benimki baştan beri çok hareketli deil, ama gün boyu hiç hareket etmediği de olmazdı. Kalp atışları iyiyse hareketi az die endişelenmelimiyim??

aynı kaderi paylaşmışız canım, benim ailem üstüne düşeni fazlasıyla yaptı, ama erkek tarafına ait herşeyi eşimle ikimiz yaptık, koluma takılan bilezikleri bile ikimiz aldık, sonra onlara verip düğünde onlar takmış gibi davrandık.. Amaan olsun sonuçta mutluyum, seviyorum seviliyorum, borçları da ödüyoruz iki elden, paşamız da bereketiyle gelir inş

Canım bende dün gece aynı durumdaydım kızım çok hareketliydi adet sancısı gibi bir agrı karnımın alt tarafından vajinaya doğru .. Bende çok panik oldum uyuyamadım ama şükür geçti , dediğin gibi belki de dönmüştür bizim minikler

cnm önemli olan bebeğin sağlığı eğerki sezeryanlık bi durum olursa elbette olacaksın hayırlısı olsun o yönden sıkma canını

yaramazların hiçbiri gününü beklemeden gelmiş dur bakalım benimki ne zaman gelecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…