- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.301
Maşaallah ins hepsi sağlıklıdır.benim bugün karnımın yanları çökük bebek hareketleri normal.neden boyle acaba.birde günde kaç tane soda içebiliyoruz iki olur muDoğum yapan annelerimiz
No Annemiz BDT Haftası DT Bebeğimiz 1 @maral26 05.06.2015 30 25.03.2015 Musab Hamza 2 @ElaBilge16 12.06.2015 34 28.04.2015 ikiz erkek 3 @Begummgull 01.06.2015 37 05.05.2015 Erkek 4 @Mya34 06.06.2015 37 14.05.2015 Ömer Buğra No Annemiz BDT Haftası DT Bebeğimiz
Allah razı olsun canım yaa :)) ölçüden daha açıklayıcı oldu bu resim :)) bu termosa anca sığar bende küçük alayım bari. Ama ben çok inanıyorum ya, çok kolay doğum yapcaz inş Allah'ın izniyle
Cnm yolculuk diil riskli olan burdan uzaklaşmak benım için. Yanı doğumu orda yapcaksan doğum için gidiyosan sıkma canını git bişi demez ona kimse cnmm. Zaman konusunda süpriz yapıcak bebişler bize hiç bellı olmazEvet canim 35 haftalik olcam dogum da 38 de falan olursa insallah son haftalarimda ailemin yaninda yatisa gecmeyi dusunuyorum:) ama riskliyse daha benim zaman cok Bse olur mu ki
Kılosu çok ii cnmm haftaya doğum yapsan 3.500 doğar maşallah. Son ay haftada 400 gr alıyormuşlarkızlarr merhaba bn kontrolden geldım bız 3 kılo 100 gr olmusuz 50 cm ız ama basımız yıne buyuk 10 cm olmus kafası normal dogumu zorlar dedı aman yapma bagıra bagıra dogurrum bn dedım
sukur ıyyız suyumuzda ıyımıs kafasıda dogum pozısyonuna donmus yavrumun 2 hazıran dogum trıhı verdı on gun sonra bıdaha goruselım ddı
Ben geldim kızlar kontrolden.
Bugün çok güzel haberlerim yok maalesef.
Nst de sancı çıkmadı ama bebeğimin hareketleri az çıktı akşam 8 de tekrar nst ye gireceğim.
Duruma göre onda da bozuk çıkarsa serum takacaklarmış, oda olmazsa yatış yapacaklarmış, oda olmadı sezeryanla alacaklarmış.
Ama tatlı birşeyler yememiştim giderken.
Akşam yiyipte gideceğim, dua edin bize.
aç gitme. bana tok musun 15 dk yürüdün mü diye soruyorlar girmeden önce. en kötü serumla düzelir inş. acilde serum u verip verip düzeltip yolluyorlar herkesiBen geldim kızlar kontrolden.
Bugün çok güzel haberlerim yok maalesef.
Nst de sancı çıkmadı ama bebeğimin hareketleri az çıktı akşam 8 de tekrar nst ye gireceğim.
Duruma göre onda da bozuk çıkarsa serum takacaklarmış, oda olmazsa yatış yapacaklarmış, oda olmadı sezeryanla alacaklarmış.
Ama tatlı birşeyler yememiştim giderken.
Akşam yiyipte gideceğim, dua edin bize.
gitmeden önce ye 30-45 dk önce.Valla çok canım sıkıldı, ne yalan söyleyim.
Şimdi hiç yapmadığımı yaptım hamileliğimden beri tatlı yemezdim 2 tane halka tatlı yedim akşam 8 de tekrarlanacak nst.
Dua edin bana.
Canım inşaallah düzelir hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hayirli ugurlu olsun canim Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin. Bebis icin cook iyi olmus gonul rahatligiyla gidersiz istediginiz yereamin amiiin...
çok değişik güzel bir duyguymuş ... inşaAllah güzel günlerde kullanmak nasip olur..
ailelerden destek almadan evlendik eşimle , her şeyimiz yavaş yavaş olsa da böylesi çok güzelmiş ... insan daha bi değerini biliyor...
biz ilçedeyiz , yarım saat şehir merkezine , haliyle doğum yapcağım hastaneye de o kadar.. ben hep korkardım ya zamanında bir araba bulamazsak , ambulans görevde olursa vs vs diye...
çok şükür ki arabamız geldi ben doğumu yapmadan...:)
çocuk berekettir bunu idrak etmemiz gerekiyor toplum olarak.. baksana hep kısmetleriyle geliyorlar :)
cnm nasıl gidiyo hamilelik haftamız aynı sancı ağrı vs yaşıyomusun bebiş döndü mü sende
Hayirli ugurlu olsun canim Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin. Bebis icin cook iyi olmus gonul rahatligiyla gidersiz istediginiz yere
Canım bende de sancılar başladı artık 4-5 gündür ara ara sancım oluyor , karnımın alt tarafından vajinaya doğru.. bazen iğne batması gibi hissediyorum birden ağrıyo bazende sancı şeklinde hissediyorum ama kısa süreli oluyor bir süre sonra geçiyoryatakta döndüğüm zaman da ağrı hissediyorum artık hassaslaştık 8. ayı doldurduk canım normal heralde bu yaşadıklarımız .. 6 gün sonra kontrolümüz var ama dönmedi daha bence çünkü hissediyorum kafası yukarıda gibi bakalım doktorumuz ne diycek Sen de durumlar nasıl canım ağrın sancın var mı ? Kontrolün ne zaman
Ewett heyecan basiyo walla, gece dusunuyorum nasil olcak suyum geldiginde ewde tek mi olcam bi suru sorular kafamdaCanım 30'lu rakamlara düşmüşsün artık , küsaratı sayma 1 ay'ımız falan kaldıoyhhh heyecanlandım yaaa çok az kaldı
Canım 30'lu rakamlara düşmüşsün artık , küsaratı sayma 1 ay'ımız falan kaldıoyhhh heyecanlandım yaaa çok az kaldı
Ewett heyecan basiyo walla, gece dusunuyorum nasil olcak suyum geldiginde ewde tek mi olcam bi suru sorular kafamdaBugun agrim oldu adet sancisi gibi bi saat surdu gecti Allah a sukur simdi iyi hissediyorum. Son bir ayimiizz insallah zamanini doldurur minnaklarimiz sag saglim aliriz kucagimiza. Benimde muayenem sali gunu bakalim kilo almis mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?