2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Maşaallah ins hepsi sağlıklıdır.benim bugün karnımın yanları çökük bebek hareketleri normal.neden boyle acaba.birde günde kaç tane soda içebiliyoruz iki olur mu

Termosa koyarsanız o açılmaz ki canım , otu suya bıraktığın zaman açılıyor o açıldıkça rahmimiz de açılma oluyormuş , geniş bi kaba koy açılsın sonra onun suyunu termosa bırak derim ben

Hayırlı kandiller kızlar doktordan geldik nts de.herşey normal çıktı kızım 2900 gr 45 cm olmuş masallah normal.istediğim için alttan muayene etti biraz acı hissettim tabi.sen.normal düşündüğüne eminmisin diye.sordu sanırım acisini anladı ki acıdı yani parmaklarını sokup içeride açtı

hepinize hayırlı kandiller diliyorum Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine hepimize kolay bi doğum nasip etsin bu gün hiç girip bakamadım çünkü oğluşumun kıyafetlerini yıkadık anneannesiyle beraber hazır yıkamışken benim geceliği pijama takımlarını vs. yıkadı annem sağolsun anam o minik minik kıyafetleri asarken bi tuhaf oldum tarifsiz bi mutluluk demek doğsa ne yapıcam ben sevinçten onu düşündüm duygulandım şimdi bi tek ütüsü kaldı bide dolaba yerleştirmesi

Evet canim 35 haftalik olcam dogum da 38 de falan olursa insallah son haftalarimda ailemin yaninda yatisa gecmeyi dusunuyorum:) ama riskliyse daha benim zaman cok Bse olur mu ki
Cnm yolculuk diil riskli olan burdan uzaklaşmak benım için. Yanı doğumu orda yapcaksan doğum için gidiyosan sıkma canını git bişi demez ona kimse cnmm. Zaman konusunda süpriz yapıcak bebişler bize hiç bellı olmaz

Sat 15 eylül olup sezeryan taarihi alan var mi? Yada 15 eylüle yakın olan

Kılosu çok ii cnmm haftaya doğum yapsan 3.500 doğar maşallah. Son ay haftada 400 gr alıyormuşlar
Bişi sorucam benın oğlanında kafası 2,5 hafta onden gıdıyor senınkı ne kadar onde cnm merak ettım

Canım inşaallah düzelir hayırlı haberlerini bekliyoruz

aç gitme. bana tok musun 15 dk yürüdün mü diye soruyorlar girmeden önce. en kötü serumla düzelir inş. acilde serum u verip verip düzeltip yolluyorlar herkesi

Hayirli ugurlu olsun canim Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin. Bebis icin cook iyi olmus gonul rahatligiyla gidersiz istediginiz yere

cnm nasıl gidiyo hamilelik haftamız aynı sancı ağrı vs yaşıyomusun bebiş döndü mü sende

Canım bende de sancılar başladı artık 4-5 gündür ara ara sancım oluyor , karnımın alt tarafından vajinaya doğru.. bazen iğne batması gibi hissediyorum birden ağrıyo bazende sancı şeklinde hissediyorum ama kısa süreli oluyor bir süre sonra geçiyor yatakta döndüğüm zaman da ağrı hissediyorum artık hassaslaştık 8. ayı doldurduk canım normal heralde bu yaşadıklarımız .. 6 gün sonra kontrolümüz var ama dönmedi daha bence çünkü hissediyorum kafası yukarıda gibi bakalım doktorumuz ne diycek Sen de durumlar nasıl canım ağrın sancın var mı ? Kontrolün ne zaman

Hayirli ugurlu olsun canim Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin. Bebis icin cook iyi olmus gonul rahatligiyla gidersiz istediginiz yere

Canım 30'lu rakamlara düşmüşsün artık , küsaratı sayma 1 ay'ımız falan kaldı oyhhh heyecanlandım yaaa çok az kaldı

daha bende sancı falan yok hatta hamile olduğumu bile unutuyorum 2 hafta var kontrole

Canım 30'lu rakamlara düşmüşsün artık , küsaratı sayma 1 ay'ımız falan kaldı oyhhh heyecanlandım yaaa çok az kaldı
Ewett heyecan basiyo walla, gece dusunuyorum nasil olcak suyum geldiginde ewde tek mi olcam bi suru sorular kafamdaBugun agrim oldu adet sancisi gibi bi saat surdu gecti Allah a sukur simdi iyi hissediyorum. Son bir ayimiizz insallah zamanini doldurur minnaklarimiz sag saglim aliriz kucagimiza. Benimde muayenem sali gunu bakalim kilo almis mi

bende onu merak ediyorum acaba suyum sancım geldiğinde evde mi olacam dışardamı ay dışarda olursa daha kötü o heycan korkuyla ne yapacam eşimi de bi telaş aldı sakın telefonunu yanından ayırma diyo bende bakkala giderken bile alıyorum yanıma :):) en son kaç haftalıkken gitmiştin cnm kaç kilo gelmişti

geçmişi okudum sonunda :)
ben sabah fırına markete git gel kahvaltı 12 gb uyumuşum gene akşam 5 te kalktım.
sabah mutfağı toplamıştır çamaşır attım makinaya. bugün yürüyemedim çıkıp acep temizlik mi yapsam diyorum ama acayip tembelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…