2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
He kiiz kocalarimiz bizden telasliEn son on gun once gitmistim 33+1de 1900du. Doktor biraz az dedi bende bu hafta yuklendim ete baliga(sevmem hic). Bakalim insallah yaramistir oglusuma. Seninki nasil canim

Anladim canim insallah dedigin gibi sorun cikmaz yarin doktor kontrolum var bakalim ne dicek cok merak ediyorum

He kiiz kocalarimiz bizden telasliEn son on gun once gitmistim 33+1de 1900du. Doktor biraz az dedi bende bu hafta yuklendim ete baliga(sevmem hic). Bakalim insallah yaramistir oglusuma. Seninki nasil canim

bende 32+1 de gittim 1800 dü boyu 42 cm di 2 kilo olmuştur şimdi inşallah ay ben et balık ne yapmak ne de yemek istiyorum hiç canım istemiyo ya onun dışında gerekli olanları yiyip içiyorum ama özellikle etten nefret ediyorum

Canım 2 kiloyu geçmiştir. Seninle aynı zamanımız 33+2 yim salı günü kontrolümde 2400 gr dı bebişim :)

Ben hiç balık yemiyorum da kaşar çok yiyorum kaşar ve muz bebişe yarıyor. Ve şöyle bir durumum da var 2 aydır kilo almadım sadece bebişim alıyor.

Ayda bir mi gidiyosun iki haftada cok geliyo bana bu sefer gittigimde haftada bir gelimmi dicem doktor yogun telefonunada bakmiyo sinir oluyorum bu duruma hem birsuru oara aliyo hemde telefinda bi soru bile soramadim simdiye kadar. Aklimi karistiriyo son zamanlarda

Ben hiç balık yemiyorum da kaşar çok yiyorum kaşar ve muz bebişe yarıyor. Ve şöyle bir durumum da var 2 aydır kilo almadım sadece bebişim alıyor.
Ayy benimde muza alerjim war. Muz yiyemiyorum kasarda aklima gelirse sabah bi dilim yiyorum ve kilon cok dedi doktor. Ben aliyorum minnakim alamiyomus. Ekmevi falan kestim ete agirlik werdim bakalim nolcak. Buarada omega3 kullaniyomusunuz

hele ben hiç birşey yiyemiyorum balık hamilelikte 2 kere yedim o da gittihemen arkasından.et desen zoraki birazcık.ne süt içebiliyorum ne muz safra kesem deli ediyor.
işte az az bebek kilosu normal çok yüksek değil 35 haftada 2700 gr
Hamilelik başından bu yana gyno ferro demir kan -zade vital balık-vinalac vitamin kullanıyorum.
yemek işkence bana altın tabakta sunsalar tık yok.ya bir de ben ne iştahlıydım herkes Şaşırıyor biraz yedim mi eşim seviniyor.

günlerimiz de aynı sayılır seninle demekki normal, peki az mı hareketleri? Bende baya azaldı.. Bide canım otu koyduğum su soğumasın ki daha çok açılsın die termos düşünçüştüm, yanlış mı düşündüm kii
benimkide çok yoğun, bide bi ay sonra gel dedi bana, hocam herkes 15 günde bi gidiyo dedim, gerek yok herşey normal dedi, ama beni daha nst ye bile sokmadı

Ayy benimde muza alerjim war. Muz yiyemiyorum kasarda aklima gelirse sabah bi dilim yiyorum ve kilon cok dedi doktor. Ben aliyorum minnakim alamiyomus. Ekmevi falan kestim ete agirlik werdim bakalim nolcak. Buarada omega3 kullaniyomusunuz
ben omega 3 alıyorum ama haftada 1-2 kez, fazlasına gerek yok dedi doktorum, günde 2 ceviz yesen yeter dedi

Ömer buğram saat 13.30 dünyaya gözlerini açtı 3 360 gram olarak kızlar seviyoruz sizi tekaçrar yazarız öptüm sizi
Maşallah bebeğine Allah sağlıklı güzel ömürler versin inş.
İnş.bizlerde sağlıkla kucaklarz bebeklerimizi...

bu kontrole kadar ayda 1 gidiyordum bu gidişimde sıklaştırır 36 da gitmiş olacam belkide şuana kadar ters giden bişe yoktu çok şükür onun için sürekli gitmeme gerek görmedi

aynen cnm bende 2 aydır aynı kilodayım et hiç yemiyorum desem yeridir sütü yoğurdu peyniri arttırdım hergün mutlaka yumurta ceviz muz yiyorum ondan olabilir kilomun sabit kalması çok şükür bebişimin gelişimi güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…