- 1 Nisan 2015
- 134
- 335
- 18
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.641
Ay canim beniim ne guzel evindesin artik yawrunda yaninda ohh missMerhabalar arkadaşlar nasılsınız biz bugün çıkış yaptık şükür Evdeyiz oğlumu yıkadık sütünü emdi şimdi mışıl mışıl uyuyor şükürler olsun sağlığınız yerinde benim kanda enfeksiyon çıktı 1 gün fazla kaldık bira da ağrılarım vardı serum yedim şimdi yürüyorum ama biraz zorlanıyorum ama ayağa kalktım şükürler olsun bizden böyle sizler nasılsınız
biz de hevesle bekliyoruz.Merhabalar arkadaşlar nasılsınız biz bugün çıkış yaptık şükür Evdeyiz oğlumu yıkadık sütünü emdi şimdi mışıl mışıl uyuyor şükürler olsun sağlığınız yerinde benim kanda enfeksiyon çıktı 1 gün fazla kaldık bira da ağrılarım vardı serum yedim şimdi yürüyorum ama biraz zorlanıyorum ama ayağa kalktım şükürler olsun bizden böyle sizler nasılsınız
gözün aydın güzel anne sağlıkla eve getirdin oğluşunuMerhabalar arkadaşlar nasılsınız biz bugün çıkış yaptık şükür Evdeyiz oğlumu yıkadık sütünü emdi şimdi mışıl mışıl uyuyor şükürler olsun sağlığınız yerinde benim kanda enfeksiyon çıktı 1 gün fazla kaldık bira da ağrılarım vardı serum yedim şimdi yürüyorum ama biraz zorlanıyorum ama ayağa kalktım şükürler olsun bizden böyle sizler nasılsınız
aminn canım cümlemizinki inşallah. Kısmetse normal düşünüyorum bekliyoruz hanımın keyfini bu hafta gelir beliki bakalım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahBen erkek bebek bekliyorum canim Allah evkatlarimiza saglik versin... senin bayagi az kalmis normal mi dusunuyorsun
vivianne canim ebe bana da öyle dedi. Epidural normal doğum var aklimda ama bakalim yarin belli olacak doğum seklim. Bu
Bu arada adet sancisi gibi bi durumumuz var mi?
yok öyle bir şey düşünün eskinin o gürbüz çocukları nasıl doğuyormuş sezeryan diye bir şey de yokmuş üstelik
aminn canım cümlemizinki inşallah. Kısmetse normal düşünüyorum bekliyoruz hanımın keyfini bu hafta gelir beliki bakalım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Ben de bugun siparis verdim canim isme ozel cikolata. Bebek sekerimiz de hazir bakKizlaar, ewe yeni geldik. Minnak oglusuma isimli cikolatalardan yaptiriyoruz siparis werdikm, 1 haftaya hazir olcakmis. Bide bebek sekeri dusunuyorumda ona daha karar wermedim modeline. Pahali bsy almicam normal siradan olsun hastanede dagitmaya. Sizler karar werdiniz mii
Selaaam kızlaaaar :)
Haftasonu pek bakamadım size, herkes iyidir inşallah.
Bana gelince çok şükür doğurmadan dönüyoruz yoldayız :)
Hepinizi çok öpüyorum :)
Oy cok sekermiis nekadara nerden aldin canim. Bide seoet kucuk boy mu o nekadar. Bende o sepetten bakiyorum alcam sekerleri koymak icinBen de bugun netten ismine özel çikolata sipariş etti
Ben de bugun siparis verdim canim isme ozel cikolata. Bebek sekerimiz de hazir bak Eki Görüntüle 1530650 Eki Görüntüle 1530650
Bide akşamları süt içerken muz ye yanında benimde bebiş zayıftı şimdi 2 hafta öne geçti sabahları 2 yumurta ile omlet akşamlarıda süt ve muz sayesindeHe kiiz kocalarimiz bizden telasliEn son on gun once gitmistim 33+1de 1900du. Doktor biraz az dedi bende bu hafta yuklendim ete baliga(sevmem hic). Bakalim insallah yaramistir oglusuma. Seninki nasil canim
pofuduk doğurdun mu ayyyy nasıl oldu anlat
ay yanlış anlamışımpardon heyecanlandım bi an yolculuk nasıldı?
Muza alerjim war canim, bi kere zorladim kendimi sabaha kadar kustum ateslendim. Kokusu bile midemi kaldiriyo en hassas oldugum seyBide akşamları süt içerken muz ye yanında benimde bebiş zayıftı şimdi 2 hafta öne geçti sabahları 2 yumurta ile omlet akşamlarıda süt ve muz sayesinde
Gordugun gibi mi geldi, yoksa biraz daha farkli mi. Bende gittigidiyordan baktim bir iki tane begendim. Memnun kaldiysan siparis werim. Kapida odeme war miydi buaradaCanım gittigidiyor.comdan aldım. Sepet 20 liraydı, şekerler de 50 tanesi 70 liraydı sanırım.
Hadi yaaMuza alerjim war canim, bi kere zorladim kendimi sabaha kadar kustum ateslendim. Kokusu bile midemi kaldiriyo en hassas oldugum sey
Benimde geliyodu şimdi durdu gibi sanki göğüslerinize masaj yapın hatta ben şimdiden göğüs ucu kremi kullanıyorumKızlar bunu yaşayan var mı acaba?
Benim kaç gündür bir göğsümden süt geliyor ama diğerinden hiç gelmiyor. Bu normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?