2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhabalar arkadaşlar nasılsınız biz bugün çıkış yaptık şükür Evdeyiz oğlumu yıkadık sütünü emdi şimdi mışıl mışıl uyuyor şükürler olsun sağlığınız yerinde benim kanda enfeksiyon çıktı 1 gün fazla kaldık bira da ağrılarım vardı serum yedim şimdi yürüyorum ama biraz zorlanıyorum ama ayağa kalktım şükürler olsun bizden böyle sizler nasılsınız

Ay canim beniim ne guzel evindesin artik yawrunda yaninda ohh miss Sana yardim eden kimse war mi ewde, zorlaniomusun.

biz de hevesle bekliyoruz.
ben çok sabırsızlanıyorum. hareketim o kdr ağırlaştı ki kanala mı girdi ne
randevu da 27 sinde. Son kontrol yapılacak. Dr normal doğum düşünüyorum dedi. sezeryan demezse 27 sinde böyle doğsun diye bekleyip duracağım.
bitmedi gitti lu dokuz ay

gözün aydın güzel anne sağlıkla eve getirdin oğluşunu darısı başımıza

Ben erkek bebek bekliyorum canim Allah evkatlarimiza saglik versin... senin bayagi az kalmis normal mi dusunuyorsun
aminn canım cümlemizinki inşallah. Kısmetse normal düşünüyorum bekliyoruz hanımın keyfini bu hafta gelir beliki bakalım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

Kizlar merhaba hepinize internetten kordon dolanmasina baktim da 32 haftadan sonra bebegin kordondan cikmasi zorlasir diyor ya risk olur mu ki bebek icin doktor suyun normal sikinti olmaz simdilik dedi ama haftaya mutlaka gel dedi korkutmak istemedi Sanirim ama ben korktum bile bu haftalarda bebege kordon dolanan var mi

vivianne canim ebe bana da öyle dedi. Epidural normal doğum var aklimda ama bakalim yarin belli olacak doğum seklim. Bu
Bu arada adet sancisi gibi bi durumumuz var mi?

Canım alttan muayeneleri sakın ihmal etme. Açılmalar kontrol ediliyor muhakkak yaptır. bende son 3 -4 gündür altta doğru bir itme var. normalde soluma yaslamıştı başını duruyordu öyle. alta doğru sanki itiyor kendini öyle bir baskı hissediyorum kasıklarımda. bilmiyorum nedir ne değildir. dr um 40 haftayı doldurur gibi seninki tembel biraz dedi, çatıya inmesine 10 cm varmış daha.

yok öyle bir şey düşünün eskinin o gürbüz çocukları nasıl doğuyormuş sezeryan diye bir şey de yokmuş üstelik

evet canım ben de normal istiyorum hatta gittiğim ebe sezeryan yaptır dedi bana direkt. ama normal istiyorum ben neden sezeryan yaptırayım ki her şey iyi gidiyorken dedim. cevabı şu oldu: iri bebek seni çok zorlar her tarafın yırtılır ya da kesilir memnun kalmazsın dedi. ben fikrimi değiştirmedim hala normal istiyorum, inşallah Rabbim nasip eder.

aminn canım cümlemizinki inşallah. Kısmetse normal düşünüyorum bekliyoruz hanımın keyfini bu hafta gelir beliki bakalım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

İnşallah canım gün yaklaştıkça insan gitgide sabırsızlanıyor.. ben artık aynada karnımı görmekten aynalara bakmıyorum. kendimi inanılmaz iri ve çirkin hissediyorum

Ben de bugun netten ismine özel çikolata sipariş etti
Ben de bugun siparis verdim canim isme ozel cikolata. Bebek sekerimiz de hazir bak

Selaaam kızlaaaar :)

Haftasonu pek bakamadım size, herkes iyidir inşallah.
Bana gelince çok şükür doğurmadan dönüyoruz yoldayız :)
Hepinizi çok öpüyorum :)

pofuduk doğurdun mu ayyyy nasıl oldu anlat

ay yanlış anlamışım pardon heyecanlandım bi an yolculuk nasıldı?

He kiiz kocalarimiz bizden telasliEn son on gun once gitmistim 33+1de 1900du. Doktor biraz az dedi bende bu hafta yuklendim ete baliga(sevmem hic). Bakalim insallah yaramistir oglusuma. Seninki nasil canim
Bide akşamları süt içerken muz ye yanında benimde bebiş zayıftı şimdi 2 hafta öne geçti sabahları 2 yumurta ile omlet akşamlarıda süt ve muz sayesinde

Canım gittigidiyor.comdan aldım. Sepet 20 liraydı, şekerler de 50 tanesi 70 liraydı sanırım.

Bide akşamları süt içerken muz ye yanında benimde bebiş zayıftı şimdi 2 hafta öne geçti sabahları 2 yumurta ile omlet akşamlarıda süt ve muz sayesinde
Muza alerjim war canim, bi kere zorladim kendimi sabaha kadar kustum ateslendim. Kokusu bile midemi kaldiriyo en hassas oldugum sey

Kızlar bunu yaşayan var mı acaba?

Benim kaç gündür bir göğsümden süt geliyor ama diğerinden hiç gelmiyor. Bu normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…