2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Doğum yapan annelerimize hayırlı olsun diyorum, Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inş.. Ben dün çook yoruldum dışarda gezmelerde bgn pek iyi deilim, bebeğim sol tarafta toplandı sert iyice, Sabah'ta o bölgede elektrik çarpması gibi bişi oldu, Etim okadar acıdı ki hala da acıyo, hareketleri de okadar az ki, hatta bi ara oturdum ağladım ( sonra hıçkırdı bikaç kez, anne saçmalama der gibi bidaha da hareket etmedi.. Aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum, şu saatten sonra Allah hiçbirimizi evlat acısıyla sınamasın

Canim seninle gunlerimiz ayni yaklastikca tedirginlikler artiyo rabbim hepimize sabir versin yardimci olsun insallah bol bol dua edicez bu saaten sonra elden baska hic bisey gelmiyo arkadaslardanda duyunca suyu azaldi falan diye bende korkmaya basladim kontrole daha iki hafta var sen ne kadarda bir gidiyosun kontrole

Canim ayni ben ayni... benim karnimda cok olsu. Aktardan catlak yagi aldim alerji yapti bir de alerji oldum biraktim.

Hicbir seyi kesmedim napayim oldu bir kerw oğlum da iri ben de iriyim
napalim canim bende de var o alerji kasinti ne guzel oglusun iriymis massllsh benimki kucuk bence ::)) irilesen bir benim

Bebiş büyüdükçe yeri daralıyor.. Ondan hareketleri eskiye göre azalıyor.. Hemen kötü şeyler düşünme öyle.. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıcaz inşallah az kaldı..

Aynen benide heycan basıyo bide korkmaya başladım haziran bebekleri çok hızlı çıktı maşşallah

Sorma gözümü korkuttular, inşallah benimki zamanını bekler

Kizlaar, ewe yeni geldik. Minnak oglusuma isimli cikolatalardan yaptiriyoruz siparis werdikm, 1 haftaya hazir olcakmis. Bide bebek sekeri dusunuyorumda ona daha karar wermedim modeline. Pahali bsy almicam normal siradan olsun hastanede dagitmaya. Sizler karar werdiniz mii

Bizim oğlanın ismine karar verebilsek ben de yaptırtcam isimli çikolata da malesef...
Örnek foto var mı canım nasılmış görebilir miyim çikolar.

Ben erkek bebek bekliyorum canim Allah evkatlarimiza saglik versin... senin bayagi az kalmis normal mi dusunuyorsun

napalim canim bende de var o alerji kasinti ne guzel oglusun iriymis massllsh benimki kucuk bence ::)) irilesen bir benim

En son kac kg Dediler. Benim 4 gun once 3100 gr demişlerdi masallah. Hatta hemsire olan ablam korkuttu beni normalyapamazsin iri bebek olur son haftalarda hizli kilo alir bebek dedi

vivianne canim ebe bana da öyle dedi. Epidural normal doğum var aklimda ama bakalim yarin belli olacak doğum seklim. Bu
Bu arada adet sancisi gibi bi durumumuz var mi?

En son kac kg Dediler. Benim 4 gun once 3100 gr demişlerdi masallah. Hatta hemsire olan ablam korkuttu beni normalyapamazsin iri bebek olur son haftalarda hizli kilo alir bebek dedi

yok öyle bir şey düşünün eskinin o gürbüz çocukları nasıl doğuyormuş sezeryan diye bir şey de yokmuş üstelik

Bende az hareket edince kordon dolaşmasından felan korkuyorum.. Ben 2 hafta önce gittim, daha da 2 hafta var kontrolüme, doktor 1 ay sonra gel dedi gıcık

İnternetten mi sipariş verdin canım? Fiyatları ne civarda? Var mı elinde fotoğrafı ?

Selam bayanlar 2 3 gündür giremedim okuyamadım yazdıklarınızı acayip bir boşluk oldudoğum yapan annemiz varmı geçmişi okuyamadım.varsa hayırlı olsun diyim onlarada.seviyorum sizi

Canim foto yok cekmeyi unuttum avm de gorup begenmistik onceden bugun karar werdik en gec bi haftaya olcakmis, gelince hemen foto paylasicam. 36li paket 40lira. Ben ayrica bi paket daha soyledim. 70e geldi iki paket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…