- 25 Şubat 2013
- 1.158
- 298
- 113
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.621
Zaman daralıyor, doğum haberleri gelmeye başladıkça heyecanlanıyorum :)
Canim seninle gunlerimiz ayni yaklastikca tedirginlikler artiyo rabbim hepimize sabir versin yardimci olsun insallah bol bol dua edicez bu saaten sonra elden baska hic bisey gelmiyo arkadaslardanda duyunca suyu azaldi falan diye bende korkmaya basladim kontrole daha iki hafta var sen ne kadarda bir gidiyosun kontroleDoğum yapan annelerimize hayırlı olsun diyorum, Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inş.. Ben dün çook yoruldum dışarda gezmelerdebgn pek iyi deilim, bebeğim sol tarafta toplandı sert iyice, Sabah'ta o bölgede elektrik çarpması gibi bişi oldu, Etim okadar acıdı ki hala da acıyo, hareketleri de okadar az ki, hatta bi ara oturdum ağladım ( sonra hıçkırdı bikaç kez, anne saçmalama der gibi bidaha da hareket etmedi.. Aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum, şu saatten sonra Allah hiçbirimizi evlat acısıyla sınamasın
napalim canim bende de var o alerji kasinti ne guzel oglusun iriymis massllsh benimki kucuk bence ::)) irilesen bir benimCanim ayni ben ayni... benim karnimda cok olsu. Aktardan catlak yagi aldim alerji yapti bir de alerji oldum biraktim.
Hicbir seyi kesmedim napayim oldu bir kerw oğlum da iri ben de iriyim
Doğum yapan annelerimize hayırlı olsun diyorum, Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inş.. Ben dün çook yoruldum dışarda gezmelerdebgn pek iyi deilim, bebeğim sol tarafta toplandı sert iyice, Sabah'ta o bölgede elektrik çarpması gibi bişi oldu, Etim okadar acıdı ki hala da acıyo, hareketleri de okadar az ki, hatta bi ara oturdum ağladım ( sonra hıçkırdı bikaç kez, anne saçmalama der gibi bidaha da hareket etmedi.. Aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum, şu saatten sonra Allah hiçbirimizi evlat acısıyla sınamasın
Aynen benide heycan basıyo bide korkmaya başladım haziran bebekleri çok hızlı çıktı maşşallah
Bizimkiler insallah zamanini bekler. Bende kildan nem kapar oldumAynen benide heycan basıyo bide korkmaya başladım haziran bebekleri çok hızlı çıktı maşşallah
Bizim oğlanın ismine karar verebilsek ben de yaptırtcam isimli çikolata da malesef...Kizlaar, ewe yeni geldik. Minnak oglusuma isimli cikolatalardan yaptiriyoruz siparis werdikm, 1 haftaya hazir olcakmis. Bide bebek sekeri dusunuyorumda ona daha karar wermedim modeline. Pahali bsy almicam normal siradan olsun hastanede dagitmaya. Sizler karar werdiniz mii
Canim ya inanki aklimdaydi ama cekmeyi unuttuk, geldiginde ceker paylasirim. Isme ozel kutusunuda yapiolar.Bizim oğlanın ismine karar verebilsek ben de yaptırtcam isimli çikolata da malesef...
Örnek foto var mı canım nasılmış görebilir miyim çikolar.
Eminim çok güzeldirlerCanim ya inanki aklimdaydi ama cekmeyi unuttuk, geldiginde ceker paylasirim. Isme ozel kutusunuda yapiolar.
bende iyiyim canım son günleri bekliyorum az kaldı evet bitirdik çok şükür. bende tatildeyken sipariş verecektim dönüşte veirrim dedim iyiki almamışım bebiş bizimleymiş zaten :) sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah. neyin olacak canım benim ki kız :)
napalim canim bende de var o alerji kasinti ne guzel oglusun iriymis massllsh benimki kucuk bence ::)) irilesen bir benim
En son kac kg Dediler. Benim 4 gun once 3100 gr demişlerdi masallah. Hatta hemsire olan ablam korkuttu beni normalyapamazsin iri bebek olur son haftalarda hizli kilo alir bebek dedi
Bende az hareket edince kordon dolaşmasından felan korkuyorum.. Ben 2 hafta önce gittim, daha da 2 hafta var kontrolüme, doktor 1 ay sonra gel dedi gıcıkCanim seninle gunlerimiz ayni yaklastikca tedirginlikler artiyo rabbim hepimize sabir versin yardimci olsun insallah bol bol dua edicez bu saaten sonra elden baska hic bisey gelmiyo arkadaslardanda duyunca suyu azaldi falan diye bende korkmaya basladim kontrole daha iki hafta var sen ne kadarda bir gidiyosun kontrole
Bebiş büyüdükçe yeri daralıyor.. Ondan hareketleri eskiye göre azalıyor.. Hemen kötü şeyler düşünme öyle.. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıcaz inşallah az kaldı..
İnşallah canım yaa, iyice pimpirikli oldum
Sorma gözümü korkuttular, inşallah benimki zamanını bekler
İnternetten mi sipariş verdin canım? Fiyatları ne civarda? Var mı elinde fotoğrafı ?Kizlaar, ewe yeni geldik. Minnak oglusuma isimli cikolatalardan yaptiriyoruz siparis werdikm, 1 haftaya hazir olcakmis. Bide bebek sekeri dusunuyorumda ona daha karar wermedim modeline. Pahali bsy almicam normal siradan olsun hastanede dagitmaya. Sizler karar werdiniz mii
Bende az hareket edince kordon dolaşmasından felan korkuyorum.. Ben 2 hafta önce gittim, daha da 2 hafta var kontrolüme, doktor 1 ay sonra gel dedi gıcık
Beninde aklima her ihtimal geliyor fazla evham yapiyoruz sanirim rabbim korusun yavrularimizi
İnternetten mi sipariş verdin canım? Fiyatları ne civarda? Var mı elinde fotoğrafı ?
Canim foto yok cekmeyi unuttumBende az hareket edince kordon dolaşmasından felan korkuyorum.. Ben 2 hafta önce gittim, daha da 2 hafta var kontrolüme, doktor 1 ay sonra gel dedi gıcık
İnternetten mi sipariş verdin canım? Fiyatları ne civarda? Var mı elinde fotoğrafı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?