2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar haftasonları burası ölü gibi oluyor yahuuu yazın arada bir çok sıkıcı oluyor yoksa buralar

vivianne canim o bende 2 haftafir oluyor. Özelliklegece ddönerken. Bi gün sabah yatagin içinde bulacahim çocuğu diye korkuyorum bildiğin hafif ikinma oluyor.seninki de mi öyle?
tubiser canim çok güzelmiş şekerler. Uzantisi var mi aldigin yerin. Memnun kaldiysan bende oradan bakayim.

Canim foto yok cekmeyi unuttum avm de gorup begenmistik onceden bugun karar werdik en gec bi haftaya olcakmis, gelince hemen foto paylasicam. 36li paket 40lira. Ben ayrica bi paket daha soyledim. 70e geldi iki paket
çok uygunmuş canım Allah ağız tadıyla yedirsin inş

oyy maşallah canım yaa :) Allah size bağışlasın oğlunuzu, darısı hayırlısıyla başımıza inş

Benim bebisim daha dönmemiş kafama takılıyor Benim durumumda olan var mı?
benim de son gidişimde dönmemişti canım, yalnız deilsin

Benimde geliyodu şimdi durdu gibi sanki göğüslerinize masaj yapın hatta ben şimdiden göğüs ucu kremi kullanıyorum

birinden gelip birinden gelmemesi beni şaşırttı mümkün mü acaba böyle bir şey?

Kızlar iyi akşamlar bacaklarında şişme yaşıyan varmı dün gece farkettim parmağımla bastırınca içe gömülüyo neden olabiliki

vivianne canim ben 2 haftada 1 gidiyorum.
Benim dr bin muayene etmediği hatun yok :) burada her hamile en az 1 kez ona gider.tuhaf bi ünü var adamin. İşinin ehli.
Ama elinde poğaça varken bana hamur isini yeme dedi çok kizdim :) toplamda 22 kilo çokmu ya

Kızlar iyi akşamlar bacaklarında şişme yaşıyan varmı dün gece farkettim parmağımla bastırınca içe gömülüyo neden olabiliki

canım ödem olabilir tuz kullanıyor musun? tuz alımını kesmek gerekiyor vücutta su tutup ödemi arttırıyormuş.

Evet zaten öyle oluyormuş birinden daha fazla geliyormuş doğumdan sonrada öyle olanlar var

sağol canım çok teşekkür ederim. gün yaklaştıkça insan en ufak şeyi büyütüyor bazen..

ben de öyleyim canım ya hala daha yiyorum da yani... napayım tek başıma olsam yeşil çaya abanıp keseceğim çoğu şeyi. ama oğlum süte bayılıyor habire süt içiyorum. ondan da irileşti sanırım bu çocuk eh bu yediklerim içtiklerim de bana yol su elektrik olarak geri döndü

Canan Karatay HAMİLELER için yeni bir açıklama yapmış kızlar , vee diyor ki günde 10 tane yumurta yesinler anne karnında ki bebeğe en çok faydası olan şey YUMURTA'ymış , sonra neden zayıf benim çocuğum demeyin diyor delirmiş sanırım günde 10 yumurta diyor , nası yenir kiiii

10 muu o kadar yersem kuluçkuya yatar ben çıkarrım yumurta 1hadi bilemedin 2 tane yeter günde herşeyin fazlası zarar

O kadının bir doktor kontrolünden geçmesi gerek. Akıl sağlığını yitirmiş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…