- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.701
halılarımız temiz diye vermedik temizleye ya, sonbahara girerken yıkatıcaz sanırım. 3 ay oldu taşınalı. o zaman yıkatmıştık.Ya ben çok üşengecim galiba daha bebeğimin kıyafetlerini yıkamadım çantam hazır değlll ev temizliği yapılcak halılar yıkamaya verilcekk off offf
bence git sen canım doktorlar yoğunluktan unutuyorlar. 2 hafta ideal sen 36 haftalıksınherkese günaydınlar. doğum yapan filan olmamış sanırım tam bi geçmiş yapamadım...herkes iidir inş. benim de işyerinde son haftam tamamlamak nasip olsun inş. artık iice zorlaştı işe gelmek. dr mde arayıp çağırmadı kontrol için ben mi arasam acaba:) enson iki hafta önce gitmiştik merak ediyorum
bence de cnm gitmek hakkım di mi özledim yahu:) dur bakim bugün de aramazlarsa çarşambaya randevu alayım benbence git sen canım doktorlar yoğunluktan unutuyorlar. 2 hafta ideal sen 36 haftalıksın
Ben de hemen her kahvaltıda 2 yumurta yedim. İlk aylar tiksinmiştim kokusundan ama sonradan yumurta yemeden doyduğumu hissetmez oldum. Bazen öğlen, akşam da evde yemek yoksa yumurtalı bişiler yapıp yedim. İnşallah yaramıştır bebişlere.yeni değil canım hep söylüyodu bunu. 3 taneyi sabah ye, 2 taneyi öğlen menemen yap, 3 taneyi de akşam ye falan diyo hattavalla ben yumurta her sabah hiç aksatmadan 2 tane yiyorum. öğlen akşam yiyemem ya yemek mi yiyeyim onu mu töbe töbe ya. bunak karı
Ben de 9 kilo aldım. Hatta bu 2 haftada 1 kg vermişim ama oğlum kilo alımına devam ediyor şükür. Dr son ay annenin kilo almaması hatta vermesi normal dedi. Bebişin alımı da epey yavaşlıyormuş son ay.herkese gunaydın anneler bız artık cok agırlastık ya gece donemıyoruz resmen kendım 9 kılo aldım ama bebeıkım buyuyor sanırım hala allahım bı an once kurtarsın rabbım
son ay bebişler azmı kilo alıyorlar fazlamı?kimsi haftada 400 gr alıyor diyorduBen de 9 kilo aldım. Hatta bu 2 haftada 1 kg vermişim ama oğlum kilo alımına devam ediyor şükür. Dr son ay annenin kilo almaması hatta vermesi normal dedi. Bebişin alımı da epey yavaşlıyormuş son ay.
Hayırlı olsun canım ..kizlar ben dogum yaptim carsamba gunu 9.45 oglumuzu kucagimiza aldik.necburi sezeryan oldu.ancak firaat bulup yazabildim oglusumda bende iyiyim emziriyorum.kuveze girmedik.36+2 de dogdu.bi sikintisi oldagindan sukur gdrek kalmadi.
günaydın herkese bizde yeni uyandık geç uyuduk kalkmak bilmedik bi türlü oğlum sanırım aç olduğumdan mıdır nedir baya hareketsiz sırf onun için kalktım yoksa yatardım daha boğazına düşkün olacak valla bizim hayta ben aç kaldığım zamanlarda tık yok karnımı doyurunca başlıyo ittirmelere vurmalara öf şükür 35 haftalık olduk bu ne arkadaş hiç zaman geçmiyo yaaa doğurmak istiyorum artık sıkıldıımmmmm
Son ay en hızlı kılı alımı olduğu aydır, doktorum bana son ay haftada 400 gr kadar alıyorlar dedi bundan sonra senınkıde hızlanacak dedi bende onun soyledığını yazdım buraya. Kimi bebek miladını 38 de dolduruyor kımısı 41 deson ay bebişler azmı kilo alıyorlar fazlamı?kimsi haftada 400 gr alıyor diyorduoda abartı bence biraz ama doğrusu nedirki
Bencede son zamanlarda daha cok kilo aliyorlar. Ben son doktor kontrolumden beri 2 kg aldim. O da almistir inşallahSon ay en hızlı kılı alımı olduğu aydır, doktorum bana son ay haftada 400 gr kadar alıyorlar dedi bundan sonra senınkıde hızlanacak dedi bende onun soyledığını yazdım buraya
Ozaman mümkün olduğunca tutalım bebişleri içimizdeSon ay en hızlı kılı alımı olduğu aydır, doktorum bana son ay haftada 400 gr kadar alıyorlar dedi bundan sonra senınkıde hızlanacak dedi bende onun soyledığını yazdım buraya. Kimi bebek miladını 38 de dolduruyor kımısı 41 de
Çok tuz tuketmen ve magnezyum eksikligi canim..ben dee de ayni problemKızlar iyi akşamlar bacaklarında şişme yaşıyan varmı dün gece farkettim parmağımla bastırınca içe gömülüyo neden olabiliki
evet bende dün gece doğurdum, bebek memeye yapısıyordu direkGunaydin kizlar hergece dogurur halde geldim ya eminimki sizlerde de bu tarz ruyalar siklasmistir.
Rabbim hepimizi hayirlisiyla kolayliklarla dogularimizi nasip etsin insallah
Bı hafta dııl on gunde bıle 400 gr alsalar37- 38 de 3 ü geçmiş olacaklar bı sıkıntı çıkmazsa tabi. Ben ılk 5 ayda 10 kılo aldım tatlı yemekten oğlanın yüzündenBencede son zamanlarda daha cok kilo aliyorlar. Ben son doktor kontrolumden beri 2 kg aldim. O da almistir inşallahyoksa doktorum epey kizacak
vee 20kg i tamamlamis bulunmaktayim. Vatana millete hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?