2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ya ben çok üşengecim galiba daha bebeğimin kıyafetlerini yıkamadım çantam hazır değlll ev temizliği yapılcak halılar yıkamaya verilcekk off offf
halılarımız temiz diye vermedik temizleye ya, sonbahara girerken yıkatıcaz sanırım. 3 ay oldu taşınalı. o zaman yıkatmıştık.

herkese günaydınlar. doğum yapan filan olmamış sanırım tam bi geçmiş yapamadım...herkes iidir inş. benim de işyerinde son haftam tamamlamak nasip olsun inş. artık iice zorlaştı işe gelmek. dr mde arayıp çağırmadı kontrol için ben mi arasam acaba:) enson iki hafta önce gitmiştik merak ediyorum

bence git sen canım doktorlar yoğunluktan unutuyorlar. 2 hafta ideal sen 36 haftalıksın

Ben de hemen her kahvaltıda 2 yumurta yedim. İlk aylar tiksinmiştim kokusundan ama sonradan yumurta yemeden doyduğumu hissetmez oldum. Bazen öğlen, akşam da evde yemek yoksa yumurtalı bişiler yapıp yedim. İnşallah yaramıştır bebişlere.

herkese gunaydın anneler bız artık cok agırlastık ya gece donemıyoruz resmen kendım 9 kılo aldım ama bebeıkım buyuyor sanırım hala allahım bı an once kurtarsın rabbım
Ben de 9 kilo aldım. Hatta bu 2 haftada 1 kg vermişim ama oğlum kilo alımına devam ediyor şükür. Dr son ay annenin kilo almaması hatta vermesi normal dedi. Bebişin alımı da epey yavaşlıyormuş son ay.

Ben de 9 kilo aldım. Hatta bu 2 haftada 1 kg vermişim ama oğlum kilo alımına devam ediyor şükür. Dr son ay annenin kilo almaması hatta vermesi normal dedi. Bebişin alımı da epey yavaşlıyormuş son ay.
son ay bebişler azmı kilo alıyorlar fazlamı?kimsi haftada 400 gr alıyor diyordu oda abartı bence biraz ama doğrusu nedirki

günaydın herkese bizde yeni uyandık geç uyuduk kalkmak bilmedik bi türlü oğlum sanırım aç olduğumdan mıdır nedir baya hareketsiz sırf onun için kalktım yoksa yatardım daha boğazına düşkün olacak valla bizim hayta ben aç kaldığım zamanlarda tık yok karnımı doyurunca başlıyo ittirmelere vurmalara öf şükür 35 haftalık olduk bu ne arkadaş hiç zaman geçmiyo yaaa doğurmak istiyorum artık sıkıldıımmmmm

Ayenn benımkı de yemeğe başladığımda mıdeme iki lokma girdiğini hissediyo başlıyo tepiklere birazdan ona da gelıcek diye heyecan yapıyor inşallah boğazına düşkün olurlar da bizi yormazlar
Son günler zor geçer derlerdı bende keyfıme bakarım bebişi beklerim niye zor olsun diye düşünürdum ama öyle diilmiş uykusuzluk mahvediyor beni.. Sinir yapıyor huzursuzm bende çok allah yardımcımız olsun 3 haftam var benım daha öyle hissediyorum

son ay bebişler azmı kilo alıyorlar fazlamı?kimsi haftada 400 gr alıyor diyordu oda abartı bence biraz ama doğrusu nedirki
Son ay en hızlı kılı alımı olduğu aydır, doktorum bana son ay haftada 400 gr kadar alıyorlar dedi bundan sonra senınkıde hızlanacak dedi bende onun soyledığını yazdım buraya. Kimi bebek miladını 38 de dolduruyor kımısı 41 de

Son ay en hızlı kılı alımı olduğu aydır, doktorum bana son ay haftada 400 gr kadar alıyorlar dedi bundan sonra senınkıde hızlanacak dedi bende onun soyledığını yazdım buraya
Bencede son zamanlarda daha cok kilo aliyorlar. Ben son doktor kontrolumden beri 2 kg aldim. O da almistir inşallah yoksa doktorum epey kizacak

vee 20kg i tamamlamis bulunmaktayim. Vatana millete hayirli olsun

Ozaman mümkün olduğunca tutalım bebişleri içimizde

En başından beri gece uyku sorunum hiç olmadı, bazen hiç uyanmadan uyuduğum oluyor,
çünkü deli gibi tepişen kızım ben yataga girince sakinleşiyor

Tek sıkıntım sağımdan soluma dönememek, bacak aram öyle bi ağrıyorki dönerken, kalıyorum resmen, zaten göbeğimi tuta tuta dönüyorum

Artık ciddi anlamda zorlanıyorum, ellerim ayaklarımda ates gibi, hayırlısıyla bi atlatsak

Perşembe günü kontrolümüz var ve zaman geçmiyorrrrr

Bencede son zamanlarda daha cok kilo aliyorlar. Ben son doktor kontrolumden beri 2 kg aldim. O da almistir inşallah yoksa doktorum epey kizacak

vee 20kg i tamamlamis bulunmaktayim. Vatana millete hayirli olsun
Bı hafta dııl on gunde bıle 400 gr alsalar37- 38 de 3 ü geçmiş olacaklar bı sıkıntı çıkmazsa tabi. Ben ılk 5 ayda 10 kılo aldım tatlı yemekten oğlanın yüzünden) sonra şekerim çıktı tatlıyı bıraktım ılk ay 2 kılo verdım sonrasında 5 kılo aldım sadece toplam 13 aldım.. Her sefanın bir cefası vardır hesabı oldu benımki veririz cnm yeterkı sütümüz bol olsun emzırmek baya kalori yaktırıyormuş kolay verıyormuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…