2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Durdu canım çok şükür. :) iyi geçti 2gun :) bende acıktım ama tırsıyorum yataktan kalkmaya. telin de şarjı bitiyor mecbur uyuyacağım

bizim evde ayna yok. Alt kattan üste taşındık ayna kaldı. sade dışarı çıkarken apt daki aynada görüyorum ki pek te dışarı çıkmıyorum. ama kıyafet denerken kabinlerde kendimi görüp o gün bi şok yaşıyorum. iyiki evde ayna yok olsa bunalıma girmiştim diyorum

canım burdan Monga arkadaşımızın da dolanmıştı. sonra gittiğinde açılmış olduğunu söylemişti doktoru. değişebiliyo yani üzülme hiç

Benim bebisim daha dönmemiş kafama takılıyor Benim durumumda olan var mı?
benimki de ters hala canım. hiç söylenenleri dinleme daha erken kesin konuşmak için. çoğu 37 haftada dönmüş oluyor. bazısı doğum sancısıyla bile dönüyor. o yüzden "bebeğin ters, sezaryen olcan " diyenlere kulağını kapat. doum anında bebeklerin sadece %4 ü ters kalıyomuş

Günaydın canlarim. Nasilsiniz bakalim?

Ben uykusuzluktan biraz baş ağrısı cekmekteyim ama onun dışında çok şükür iyiyim.

Bugün doktor kontrolümüz var. Kızım ve anneannesiyle gidicez inşallah saat 14.15 te.

Ee şurda doğuma birşey kalmadı. Bacaklarimi epilatorle alacagim birde malum temizlik yapacagim.
Sonra banyo, kahvaltı. Bir de bugün Pazartesi, pazarimiz var oraya gideceğiz.
Yoğun bir gün olacak bizim için. :))

Herkese mutlu günler

En son kac kg Dediler. Benim 4 gun once 3100 gr demişlerdi masallah. Hatta hemsire olan ablam korkuttu beni normalyapamazsin iri bebek olur son haftalarda hizli kilo alir bebek dedi
ohh masallah tosun pasama canim once bebekler iride olsa hep normal dogururlarmis ama hatta annem abimi 5.5 kilo dogurmus en kolayi oyfu yuvarlandi cikti der ::)) BIZE EN SON 1421 gr dendi bugun gidecegiz bakalim kac olmjs u

uyanmış anneler.
ben rv işi yapıp yorulunca koltukta uyumaya başladım. gece ben de dönemiyorum döneceğim bedenim hareket ediyor göbek olduğu yerde kalıyor. tutarak falan anca dönüyorum. tabi böyle zor olunca gece bir kere falan ancak dönüyorum heryerim ağrıyor.
kahvaltımı edeyim. acıkınca midem kazanıyor resmen.

yeni değil canım hep söylüyodu bunu. 3 taneyi sabah ye, 2 taneyi öğlen menemen yap, 3 taneyi de akşam ye falan diyo hatta valla ben yumurta her sabah hiç aksatmadan 2 tane yiyorum. öğlen akşam yiyemem ya yemek mi yiyeyim onu mu töbe töbe ya. bunak karı

Günaydın bugün aynı saatte benimde kontrolum var hayırlı haberlerle döneriz inşalla

Ya ben çok üşengecim galiba daha bebeğimin kıyafetlerini yıkamadım çantam hazır değlll ev temizliği yapılcak halılar yıkamaya verilcekk off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…