- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.161
Ben de çok girdim strese seni çok iyi anliyorum.benim tam 36. haftada 2500 gram 47.5 cmdi.senin nasıl boy kilo?Seninki kac kiloydu cnm boyu nasildi. Insallah iyi olir yawrularimiz. Insan ister istemez strese giriyo
2200 kilosu boyu 45 cm. Kafama taktigim sey hastaneden cikarkende sislik gidiyomus 200-300 gr gidiyomus bide o giderse cok narin olur. Bi tanidigim vardi kapideliginden hasta oluyo kizim diyodu. Insallah oyle bi durum olmaz canimCanım kaç kilo ki.
Bence kilosunu hiç takma kafana.
Ultrason da yanıltabiliyor.
Hem zayıf doğanlar çok daha çabuk toparlanıyor.
benim bu hafta ayaklarım şişti ama gebelikten mi sıcaklardan mı bilmiyorumKızlar Merhaba bende 38+1günlük hamıleyım artık yavaş yavaş bel ağrılarm oluyor. Ellerim uyuşuyor ve şişiyor sizde de böyle birşey oluyor mu? Ayrıca ayaklarımda şişiyor.. Biran önce gelsin istiyorum oğluşum
Boy 45 kilo 2200Ben de çok girdim strese seni çok iyi anliyorum.benim tam 36. haftada 2500 gram 47.5 cmdi.senin nasıl boy kilo?
Ama hafta kaç ki tam olarak 35 artılardasin sanırım.benim 36+1 de bu kilodaydi.ayni yani kilolariBoy 45 kilo 2200
Bugun 35+1. 2 haftada bi cagiriyodu simdi on gun sonra gel kilosunu olcucem dedi. Zaman nasil gecer bilmiyorumAma hafta kaç ki tam olarak 35 artılardasin sanırım.benim 36+1 de bu kilodaydi.ayni yani kilolari
38 dolunca erken olmuyo benim 38+5 te alınmıştı buda öyle olucak sanırımGunaydin bayanlar az once hastaneden ciktim sezeryan gunu verdiler 1 hazirana tam 38. hafta dolacak ozaman sizce erkenmi bana biraz erken gibi geldi
Bi hafta sonra senin de 2500u bulur aynı bebeklerimizin durumları. Ben de 8 gün önce gitmiştim doktordan dönünce ilk iki gün çok stres yaptım ama bebeğime zarar diye düşündüm.simdi iyiyim sadece onu en guzel şekilde beslemeye çalıştım bu sürede sen de öyle yap ve canini sikma.ben de inşallah yarın iyi haberler alirimBugun 35+1. 2 haftada bi cagiriyodu simdi on gun sonra gel kilosunu olcucem dedi. Zaman nasil gecer bilmiyorum
SirriEyvan bi kaç gündür göremiyorum nerelerde acabaa...
@pinakolada geçenlerde çevrimiçi gördüm ama yazamadı sanırım baktı çıktı.
@tatlikedi 'yi de çok özledim.
ECD75 de eskisi kadar yazmıyor buraya.
maral26 'nın kuzusundan yeni haber var mıdır ki acaba?
Aklıma gelmeyen bir kaç isim daha olabilir. Haberdar edin bizi yahu.
Bende doğururken bile yazacağım sanırım buraya
SirriEyvan bi kaç gündür göremiyorum nerelerde acabaa...
@pinakolada geçenlerde çevrimiçi gördüm ama yazamadı sanırım baktı çıktı.
@tatlikedi 'yi de çok özledim.
ECD75 de eskisi kadar yazmıyor buraya.
maral26 'nın kuzusundan yeni haber var mıdır ki acaba?
Aklıma gelmeyen bir kaç isim daha olabilir. Haberdar edin bizi yahu.
Bende doğururken bile yazacağım sanırım buraya
Canım çok sağol yazamadim epeydir,Musabım iyiye gidiyor çok şükür halen kuvezde.Dokundum,hatta kucagima alıp tuttum gecen hafta 10 dk.hic bitmesin hic almasinlar kucagimdan istedim.Ağlıyordu kucagima geldi sustu, uyudu,konusmalarima gözünün birini açıp bakarak tepki verdi cokkkkkkk güzeldi.inşallah yakin zamanda çıkar müjde veririz size buradan canım. Dua edin bize olur mu?
Insallah iyi olurlar bebeklerimiz. Senin kilon falan nasil minyon musun yani sen eşinBi hafta sonra senin de 2500u bulur aynı bebeklerimizin durumları. Ben de 8 gün önce gitmiştim doktordan dönünce ilk iki gün çok stres yaptım ama bebeğime zarar diye düşündüm.simdi iyiyim sadece onu en guzel şekilde beslemeye çalıştım bu sürede sen de öyle yap ve canini sikma.ben de inşallah yarın iyi haberler alirim
Ay çok zor valla ellerimi bazen hissetmiyorum biran önce gelsin bebeklerimızEl ayak şişmesi bende de var. Ama ben uzun süredir yüzyüzeyim bu problemle sen geç tanıştın :) yat dinlen uzan ara ara. Bendede gelsinler minik erkeklerimiz
Sağol canım cevabın içinCanim doktor bana ellerin uyusuyor mu diye sormuştu. Neden sordugunu bilmiyorum ama bende yoktu yok dedim. Bi danis doktoruna istersen.
Esim uzun ben orta boyluyum ve kilo problemim olmuştur hep minyon değiliz ama ilgisi yok canım pek ben 2500 kilo doğmuşum 6.aya geldiğimde Tosun gibi olmuşum çok çabuk toparlamisim. Siz minyonmusunuzInsallah iyi olurlar bebeklerimiz. Senin kilon falan nasil minyon musun yani sen eşin
İnşallahhhhh canım inşallahhhhh çok sabırsızlanıyorum kucagima aldigimdan beri...Maşallah yavruna annesi, az kaldı evinize gelmesine.
aynen canım karnımda öyle bi toplanıyo ki derimi yırtıp çıkacak zannediyorum, ama yine de 3 ü geçsin eksik dua etmeyelim
Canım bende 32+4 te gitmiştim, bidahaki randevuyu taa 1 ay sonraya verdi, sabırsızlıktan çatlıciiim seninki de mi sık sık çağırmıyor?
ayy çok az kalmııışnormal mi sezeryan mı peki ?
ay benimkide tam tersi, zaten kendi daha hiç konuşmadı da bana da söyle de acele etmesin daha vakti var beklesin Dio :)) şimdiden aracı oldum baba oğul arasında)
Senle gunumuz aynı mayısı gecırelım barı cnm yanst de sancı cıhazını gobek delıgının uzerıne mı baglıyorlar ? Mıde uzerıne yanı?
Biz minyonuz ama 3.5 kilo dogmusuz. Hamilelikten once hep 50-53arasindaydim. Off cok kafa yoruyorum galiba. Kilolu zaten beklemiyorumda 3100-3200falan dogsa iyi olur. Insallah sutumuz yarar.minnak kuslara. senin kacta randewun canimEsim uzun ben orta boyluyum ve kilo problemim olmuştur hep minyon değiliz ama ilgisi yok canım pek ben 2500 kilo doğmuşum 6.aya geldiğimde Tosun gibi olmuşum çok çabuk toparlamisim. Siz minyonmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?