2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım kaç kilo ki.

Bence kilosunu hiç takma kafana.

Ultrason da yanıltabiliyor.

Hem zayıf doğanlar çok daha çabuk toparlanıyor.
2200 kilosu boyu 45 cm. Kafama taktigim sey hastaneden cikarkende sislik gidiyomus 200-300 gr gidiyomus bide o giderse cok narin olur. Bi tanidigim vardi kapideliginden hasta oluyo kizim diyodu. Insallah oyle bi durum olmaz canim

benim bu hafta ayaklarım şişti ama gebelikten mi sıcaklardan mı bilmiyorum

Bugun 35+1. 2 haftada bi cagiriyodu simdi on gun sonra gel kilosunu olcucem dedi. Zaman nasil gecer bilmiyorum
Bi hafta sonra senin de 2500u bulur aynı bebeklerimizin durumları. Ben de 8 gün önce gitmiştim doktordan dönünce ilk iki gün çok stres yaptım ama bebeğime zarar diye düşündüm.simdi iyiyim sadece onu en guzel şekilde beslemeye çalıştım bu sürede sen de öyle yap ve canini sikma.ben de inşallah yarın iyi haberler alirim

Canım çok sağol yazamadim epeydir,Musabım iyiye gidiyor çok şükür halen kuvezde.Dokundum,hatta kucagima alıp tuttum gecen hafta 10 dk.hic bitmesin hic almasinlar kucagimdan istedim.Ağlıyordu kucagima geldi sustu, uyudu,konusmalarima gözünün birini açıp bakarak tepki verdi cokkkkkkk güzeldi.inşallah yakin zamanda çıkar müjde veririz size buradan canım. Dua edin bize olur mu?

Canım ben buradayım haftasonu ve tatillerde eşim ve kızım evde oluyor istekleri, ihtiyaçları, gezmeleri, yemekleri içmekleri hiç bitmediği için fazla giremiyorum.

Hafta için kızım okula gidip işlerimi bitirince hep buradayım.

Akşamları kızımın ödevi vs. oluyor.

Maşallah yavruna annesi, az kaldı evinize gelmesine.

Insallah iyi olurlar bebeklerimiz. Senin kilon falan nasil minyon musun yani sen eşin

Insallah iyi olurlar bebeklerimiz. Senin kilon falan nasil minyon musun yani sen eşin
Esim uzun ben orta boyluyum ve kilo problemim olmuştur hep minyon değiliz ama ilgisi yok canım pek ben 2500 kilo doğmuşum 6.aya geldiğimde Tosun gibi olmuşum çok çabuk toparlamisim. Siz minyonmusunuz

Canım biz ne desekte boş sadece umut ediyoruz biraz erken gelse iyi olur diye fena da olmaz hani ama dediğin gibi 3 kg'yu bulsun bari kuzucuklar .. Kocişler de değişti onlar da bizim bu ruh hallerimizden etkileniyor heralde

Esim uzun ben orta boyluyum ve kilo problemim olmuştur hep minyon değiliz ama ilgisi yok canım pek ben 2500 kilo doğmuşum 6.aya geldiğimde Tosun gibi olmuşum çok çabuk toparlamisim. Siz minyonmusunuz
Biz minyonuz ama 3.5 kilo dogmusuz. Hamilelikten once hep 50-53arasindaydim. Off cok kafa yoruyorum galiba. Kilolu zaten beklemiyorumda 3100-3200falan dogsa iyi olur. Insallah sutumuz yarar.minnak kuslara. senin kacta randewun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…