- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.141
Senin doktor sıkıntın da vardı canım , birde onun stresini yaşıyorsun yok yereBi daha ki kontrolün ne zamandı peki az kalmıştır heralde , bu kontrolde yapar sanırım canım çatı kontrolü
Valla bilmiyorum canim.ECD75 ve ben erken dogururuz diyorduk ama 40a kadar bekleyeceğiz sanirim sende 38 de dogum yapsan senin de az kaldi canim :))
Kızımı servise bindirdim şöyle bir bakıyım da ortalığı toparlayım dedim nehir in mesajını gördüm.
Bende senin yazdığını yazacaktım.
Biz seninle 40 ları mı göreceğiz ne...
Evet canım doktor problemim var malesef. Haftaya pazartesi çağırmıştı doktor ama ben özele artık daha fazla para yedirmek istemiyorum çünkü devletten bir farkı yok malesef. O yüzden devlet hastanesinden aldım randevu herhangi bir doktora. Nasıl olsa doğum anında da herhangi bir doktor gelecek. Normal kontrole gelmişim gibi yapacağım. Aslında daha önce devlette gittiğim bir doktor vardı ama izinde sanırım randevusu çıkmıyor mhrs'de. O da çok iyi bir doktordu.
Haftaya çatı muayenesi de olursam ve sorun yoksa sanırım daha gitmem doktora. sancım gelince giderim. Kesin konuşmayayım da belki de dayanamam :)
Keşke baştan cesaret etseymişsin canım yaa , senin için de zor olur farklı doktor birine alışıyorsun bu sefer yine olmuyor .. Dediğin de doğru zaten boşver devlete git özel hastanelerin adı özel sadece , tabi istisnai durumlarda var ama zaten senin az kaldı son bir kontrolden sonra da doğumun olur inşallah hakkında hayırlısı olsun tatlım sen sıkma canını
Sağol canım benim. İnşallah dediğin gibi olur. Artık doğsun vallahi hamilelik süreci çok sıkıyor canımı.
Of en büyük sıkıntı. Lohusalıkta da çok oluyormuş annem öyle diyor.
aynen canım karnımda öyle bi toplanıyo ki derimi yırtıp çıkacak zannediyorum, ama yine de 3 ü geçsin eksik dua etmeyelimGünaydın arkadaşlar geçmişe bakıp geldimherkesin ağrısı sancısı vesaire hep artmış bende o moddayım birkaç gündür kasıklarım ve sırtım ağrıyor mide yanmalarım bulantılarım tekrar geldi bazen beklemek istemiyorum 2.5 kg'yu geçsinde gelsin diyorum kuzuuumm .. Zaman çabucak geçsin istiyorummmm offfff
Canım bende 32+4 te gitmiştim, bidahaki randevuyu taa 1 ay sonraya verdi, sabırsızlıktan çatlıciiim seninki de mi sık sık çağırmıyor?Vallahi yaa haftası çok ta önemli değil kilosu yerinde olsun doğunca solunum sıkıntısı olmasında erken de doğsa olur çok sıkıldım hamilelikten benimde mide bulantım başladı sürekli midem yanıyo ve tansiyonum düşüyo perşembeydi demi senin randevu bakalim cimcime kaç kilo olmuş benim randevuya var daha en son gittiğimde 32+1de 1800 kg boyu 42 cm di boyu
ayy çok az kalmııışSelam kizlarrrhepimiz sonlara yaklastik artık. Yarın randevum var bakalım doktor ne diyecek en son 27 Mayıs ile 2 haziran arası bi tarihte dogurursun demişti, yarın kesinleşir çok heyecanlıyım.
ay benimkide tam tersi, zaten kendi daha hiç konuşmadı da bana da söyle de acele etmesin daha vakti var beklesin Dio :)) şimdiden aracı oldum baba oğul arasındaEvet vallahi hepimiz aynı durumdan muzdaribiz , bizde dün akşam kocişle birlikte kızımızı çağırmaya başladık artıkgel kızım gel diye göbüşümü seviyor adam onlarda sıkıldı
Ay aynen bizimki de duygusal durumları düşününce doğur artık diyor maddi durumları düşününce doğurma diyorEvet vallahi hepimiz aynı durumdan muzdaribiz , bizde dün akşam kocişle birlikte kızımızı çağırmaya başladık artıkgel kızım gel diye göbüşümü seviyor adam onlarda sıkıldı
En son gittiğimde az kilo almıştı canım bebek,böyle giderse karnında durmasının anlamı yok dışarda büyür dedi hala ters duruyor zaten.normali bekleme gibi bi durumum olmayacak sanırım kilo alımı hala yavaşsa.ayy çok az kalmııışnormal mi sezeryan mı peki ?
Galiba öyle olacak canım. Aklımıza gelen başımıza gelecek
Canım üzülme benim bebeğim de az kilo alıyor çok üzüldüm çok taktım ama değişen biseyyyy yok ancak bebegi strese soruyoruz.yarinki kilosunu çok merak ediyorum az almissa ya da sa bitse doğuma alacak doktorKizlar doktordan yeni geldik. Biraz canim sikkin. Nst iyi ama bebegim cokaz kilo aliyo doktr on gun sonra gel kontrik edicem dedi aglicaktim az kalsin. Sinir oldum bende hic kilo almamisim.kendimi kisitlayinca bebekte kilo almiyo biliyorm faydali seyler yesemde olmuyo.bi onceki gittigmde kilo alma dedi simdide baktiki cocukta alamiyo kendini kisitlama ye yiyebildigini dedi. Benim tabi gozlerim doludolu tamam dedim. Sonra moral werdi canini sikma doguma kadr 1 kilo alirsa dogumunda rahat olur zayif doganlr cabuk toparliyo cok sukur sagliginda bisey gorunmuyo, sakin ol elinden gelebildgince az hareket et yuruyus falan ypma ewde dur dedi. On gune insallah toparlamis olur kizlar. Doktrdan cikar cikmaz elinizin artigi iskender yedim burnumu tutarak(sevmedigim seyleri yicem) balikta aldik aksam da balik yicem. Ruseymli ekmekte aldik bakalim oglusuma yarasin insallah.
dünden beri benim baldırlarımda var. çok iş yapmadım ama nie ağrıyor bilmiyorum. tarif edebileceğim bildiğim bir ağrı değil. otururken bile ağrıyorherkese günaydın kızlar uzunnn bi geçmiş yaptım doğum yapan yok sanıyorum. herkesin şikayetleri artmış. benim de pelvis ağrılarım arttı acaip zorluo. oğlum boşa zorlama yanlış yoldasın diorum ama dinleyen kim:) malum sezaryen olcam. bi de sizlere bişey sorcam. benim böyle bi anda bacaklarım uyuşuo gibi oluo yani aslında uyuşukluk değil ama ağrı da değil. adını koyamıyorum. çok rahatsız edici ağrı gibi ama değil değişik. yaşayan var mı böyle bişy.
42. haftaya kdr beklersek nasıl geçecek günler onu çok merak ediyorumGünaydınbiz kocaman olduk ama halen gelmeye pek niyetli görünmüyoruz normal doğum beklemek hakkaten sabır işiymiş daha günüm dolmadan sabırsızlık başladı
Seninki kac kiloydu cnm boyu nasildi. Insallah iyi olir yawrularimiz. Insan ister istemez strese giriyoCanım üzülme benim bebeğim de az kilo alıyor çok üzüldüm çok taktım ama değişen biseyyyy yok ancak bebegi strese soruyoruz.yarinki kilosunu çok merak ediyorum az almissa ya da sa bitse doğuma alacak doktor
a bana da sezeryan derse son kontrolde o tarihi verir mi acaba. geçen sene 1 haziranda evlendik.Gunaydin bayanlar az once hastaneden ciktim sezeryan gunu verdiler 1 hazirana tam 38. hafta dolacak ozaman sizce erkenmi bana biraz erken gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?