2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Senin doktor sıkıntın da vardı canım , birde onun stresini yaşıyorsun yok yere Bi daha ki kontrolün ne zamandı peki az kalmıştır heralde , bu kontrolde yapar sanırım canım çatı kontrolü

Evet canım doktor problemim var malesef. Haftaya pazartesi çağırmıştı doktor ama ben özele artık daha fazla para yedirmek istemiyorum çünkü devletten bir farkı yok malesef. O yüzden devlet hastanesinden aldım randevu herhangi bir doktora. Nasıl olsa doğum anında da herhangi bir doktor gelecek. Normal kontrole gelmişim gibi yapacağım. Aslında daha önce devlette gittiğim bir doktor vardı ama izinde sanırım randevusu çıkmıyor mhrs'de. O da çok iyi bir doktordu.
Haftaya çatı muayenesi de olursam ve sorun yoksa sanırım daha gitmem doktora. sancım gelince giderim. Kesin konuşmayayım da belki de dayanamam :)

Valla bilmiyorum canim. ECD75 ve ben erken dogururuz diyorduk ama 40a kadar bekleyeceğiz sanirim sende 38 de dogum yapsan senin de az kaldi canim :))

Kızımı servise bindirdim şöyle bir bakıyım da ortalığı toparlayım dedim nehir in mesajını gördüm.

Bende senin yazdığını yazacaktım.

Biz seninle 40 ları mı göreceğiz ne...

Kızımı servise bindirdim şöyle bir bakıyım da ortalığı toparlayım dedim nehir in mesajını gördüm.

Bende senin yazdığını yazacaktım.

Biz seninle 40 ları mı göreceğiz ne...

Galiba öyle olacak canım. Aklımıza gelen başımıza gelecek

Keşke baştan cesaret etseymişsin canım yaa , senin için de zor olur farklı doktor birine alışıyorsun bu sefer yine olmuyor .. Dediğin de doğru zaten boşver devlete git özel hastanelerin adı özel sadece , tabi istisnai durumlarda var ama zaten senin az kaldı son bir kontrolden sonra da doğumun olur inşallah hakkında hayırlısı olsun tatlım sen sıkma canını

Selam kizlarrr hepimiz sonlara yaklastik artık. Yarın randevum var bakalım doktor ne diyecek en son 27 Mayıs ile 2 haziran arası bi tarihte dogurursun demişti, yarın kesinleşir çok heyecanlıyım.

Sağol canım benim. İnşallah dediğin gibi olur. Artık doğsun vallahi hamilelik süreci çok sıkıyor canımı.

Sağol canım benim. İnşallah dediğin gibi olur. Artık doğsun vallahi hamilelik süreci çok sıkıyor canımı.

Evet vallahi hepimiz aynı durumdan muzdaribiz , bizde dün akşam kocişle birlikte kızımızı çağırmaya başladık artık gel kızım gel diye göbüşümü seviyor adam onlarda sıkıldı

aynen canım karnımda öyle bi toplanıyo ki derimi yırtıp çıkacak zannediyorum, ama yine de 3 ü geçsin eksik dua etmeyelim

Canım bende 32+4 te gitmiştim, bidahaki randevuyu taa 1 ay sonraya verdi, sabırsızlıktan çatlıciiim seninki de mi sık sık çağırmıyor?
Selam kizlarrr hepimiz sonlara yaklastik artık. Yarın randevum var bakalım doktor ne diyecek en son 27 Mayıs ile 2 haziran arası bi tarihte dogurursun demişti, yarın kesinleşir çok heyecanlıyım.
ayy çok az kalmııış normal mi sezeryan mı peki ?

Evet vallahi hepimiz aynı durumdan muzdaribiz , bizde dün akşam kocişle birlikte kızımızı çağırmaya başladık artık gel kızım gel diye göbüşümü seviyor adam onlarda sıkıldı
ay benimkide tam tersi, zaten kendi daha hiç konuşmadı da bana da söyle de acele etmesin daha vakti var beklesin Dio :)) şimdiden aracı oldum baba oğul arasında )

Ay aynen bizimki de duygusal durumları düşününce doğur artık diyor maddi durumları düşününce doğurma diyor çocukcağız ne yapacağını şaşırdı haliyle onlar da haklı yani ne diyebilirim

ayy çok az kalmııış normal mi sezeryan mı peki ?
En son gittiğimde az kilo almıştı canım bebek,böyle giderse karnında durmasının anlamı yok dışarda büyür dedi hala ters duruyor zaten.normali bekleme gibi bi durumum olmayacak sanırım kilo alımı hala yavaşsa.

Kizlar doktordan yeni geldik. Biraz canim sikkin. Nst iyi ama bebegim cokaz kilo aliyo doktr on gun sonra gel kontrik edicem dedi aglicaktim az kalsin. Sinir oldum bende hic kilo almamisim.kendimi kisitlayinca bebekte kilo almiyo biliyorm faydali seyler yesemde olmuyo.bi onceki gittigmde kilo alma dedi simdide baktiki cocukta alamiyo kendini kisitlama ye yiyebildigini dedi. Benim tabi gozlerim doludolu tamam dedim. Sonra moral werdi canini sikma doguma kadr 1 kilo alirsa dogumunda rahat olur zayif doganlr cabuk toparliyo cok sukur sagliginda bisey gorunmuyo, sakin ol elinden gelebildgince az hareket et yuruyus falan ypma ewde dur dedi. On gune insallah toparlamis olur kizlar. Doktrdan cikar cikmaz elinizin artigi iskender yedim burnumu tutarak(sevmedigim seyleri yicem) balikta aldik aksam da balik yicem. Ruseymli ekmekte aldik bakalim oglusuma yarasin insallah.

Canım üzülme benim bebeğim de az kilo alıyor çok üzüldüm çok taktım ama değişen biseyyyy yok ancak bebegi strese soruyoruz.yarinki kilosunu çok merak ediyorum az almissa ya da sa bitse doğuma alacak doktor

dünden beri benim baldırlarımda var. çok iş yapmadım ama nie ağrıyor bilmiyorum. tarif edebileceğim bildiğim bir ağrı değil. otururken bile ağrıyor

Canım kaç kilo ki.

Bence kilosunu hiç takma kafana.

Ultrason da yanıltabiliyor.

Hem zayıf doğanlar çok daha çabuk toparlanıyor.

Canım üzülme benim bebeğim de az kilo alıyor çok üzüldüm çok taktım ama değişen biseyyyy yok ancak bebegi strese soruyoruz.yarinki kilosunu çok merak ediyorum az almissa ya da sa bitse doğuma alacak doktor
Seninki kac kiloydu cnm boyu nasildi. Insallah iyi olir yawrularimiz. Insan ister istemez strese giriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…