2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Pazartesi günü gittim en son ve 3377 idi. Cumartesi bi daha gidicem bakalım ne durumda ama doktorum tahminen 3800 gibi doğar demişti
Oy maasallah :) benim kiz en son 2805 gr di nilmiyorum 3ü gecmistir heralde haftaya pazartesi gorucem inşallah :)
Ultrason yanilabiliyor bazen kg konusunda yaziyorlar zaten +-bilmem kac gr diye.
Bizimkinde +- 400 gr yaziyordu neredeyse yarim kg. :)

Bir benim azaliyor ağrım, sancim sanirim bir tek vajinamin ordaki kemige sanci giriyor arada genisliyor mudur nedir :) bi an once dogurup zayiflamak istiyorum

Ne güzel senin günün az kaldı canım , böyle senin gibi günleri azalan anneleri gördükçe biii imreniyoruuummm anlatamam yaaa , doğuma az kala böyle ağrılarının olmaması da çok iyi maşaallah bebişin gelmesine az kaldı kendine yer açıyor annesi o yüzden ağrı oluyordur

Sağlıkla gelsinler de kilo önemli değil diye düşünüyorum. İnşallah sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza

Valla bilmiyorum canim. ECD75 ve ben erken dogururuz diyorduk ama 40a kadar bekleyeceğiz sanirim sende 38 de dogum yapsan senin de az kaldi canim :))

Günaydın şekerlerr.nasılsınız bugün.benim çatı kemiğim rahim ağzında olan öyle çok canımı yakıyorki artık dönerken bile canım yanıyor yatakta.oturup kalkarken bide.yarın kontrolüm ve nst var yine.her hafta gidiyorum.kıpırtı yok benim pamuğumda yerinden gayet memnun

Ay benimde aynen orama agri giriyor. Bende de hic hareket yok 40. Hafta yolu görünüyor sanirim

Vallahi yaa haftası çok ta önemli değil kilosu yerinde olsun doğunca solunum sıkıntısı olmasında erken de doğsa olur çok sıkıldım hamilelikten benimde mide bulantım başladı sürekli midem yanıyo ve tansiyonum düşüyo perşembeydi demi senin randevu bakalim cimcime kaç kilo olmuş benim randevuya var daha en son gittiğimde 32+1de 1800 kg boyu 42 cm di boyu

SirriEyvan bi kaç gündür göremiyorum nerelerde acabaa...
pinakolada geçenlerde çevrimiçi gördüm ama yazamadı sanırım baktı çıktı.
tatlikedi 'yi de çok özledim.
ECD75 de eskisi kadar yazmıyor buraya.
maral26 'nın kuzusundan yeni haber var mıdır ki acaba?

Aklıma gelmeyen bir kaç isim daha olabilir. Haberdar edin bizi yahu.

Bende doğururken bile yazacağım sanırım buraya

Valla bilmiyorum canim. ECD75 ve ben erken dogururuz diyorduk ama 40a kadar bekleyeceğiz sanirim sende 38 de dogum yapsan senin de az kaldi canim :))

Kızz ağzından bal damlıyooo yaa keşke 38'de doğsa bende öle istiyorum ahh ahhh keşke istediğimiz gibi olsa , sende ECD75 'de bugün yarın alırız haberlerinizi canım bi daha ki doğum haberlerini sizden bekliyoruz inş

İnşallah canım ama pek umutlu değilim açıkçası hiç belirti yok çünkü kemik ağrısından başka
Daha çatı muayenesi falan da olmadım zaten tedirginim

Evet canım yaa hergün hasta gibi dolanmak istemiyorum yaa , bir yerim ağrımasa da halsiz ve uykusuz hissediyorum kendimi , bu hallerimden sıkıldım artık .. Kontrolümüz de yarın en son 31+4 ' de 1700 gr 42 cm 'di kuzum bende çok merak ediyorum kaç kilo oldu minnakım ve döndü mü ? Yarın olsuun da hemen göreyim kuzumu

İnşallah canım ama pek umutlu değilim açıkçası hiç belirti yok çünkü kemik ağrısından başka
Daha çatı muayenesi falan da olmadım zaten tedirginim

Senin doktor sıkıntın da vardı canım , birde onun stresini yaşıyorsun yok yere Bi daha ki kontrolün ne zamandı peki az kalmıştır heralde , bu kontrolde yapar sanırım canım çatı muayenesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…