2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kizlar moralim cok bozuk bizim kordonumuz boynumuza dolanmis sali tekrar gel bakalim dedi dr.kilo boy da geri kalmis ya boyle olan bar mi normal fogum olmaz mi artik
Nasil kilosu falan canim. Bende bugun dktrdan geldim bnmde geri cikti moralim sifir. Buarada kordonu acilanlar war stres yapma canim. Agri sizi falan hissettignde hemen git doktra ihmal etme

Kizlarrrr bebekte hareket azalmasi sıkıntı mı sizce? Yoksa normal mi?
Yarin sabah kontrolum var ama beklemeyip acile mi gidiyim? İcim huzursuz oldu biraccik napiyim?

a bana da sezeryan derse son kontrolde o tarihi verir mi acaba. geçen sene 1 haziranda evlendik.
canim bende 2014 haziran 15 ine evlendim denk gelirse ne guzel olur
Nasil kilosu falan canim. Bende bugun dktrdan geldim bnmde geri cikti moralim sifir. Buarada kordonu acilanlar war stres yapma canim. Agri sizi falan hissettignde hemen git doktra ihmal etme
canim ben bes kilo almisim son bir ay ama bebek 2300 gr ve centik oldugu icin artik cok almaz dedi boyuda 44 olmus yavrumun elletini yuzine kapamisti yine ins kordon acilir o beni korkuttu yani .sizin kilo kac olmus

Bide kilo alinca mutlu oluyodum doktor alma alma dikkat et dedi almadimda noldu minnakimda alamadi

Canım benim bebeğimde 3 kilo bile doğmayacak ama ben kafama sağlığını takıyorum kilosunu takmıyorum.

Bence sende takma.

Taksan da elinden gelen bir şey olmaz.

Bende pijama takımımı uzun kollu almıştım her ihtimale karşı evde hiç giymediğim siyah eşofman altı ve siyah kısa kollu badim vardı onları da yıkadım ütüledim koydum.

Çok sıcak olursa bunları giymeyi düşünüyorum.

Altı denedim oluyor, göbek te inerse biraz hastanede tam olur.

Zaten pijama pek sevmiyorum kendimi pijamalar içinde hasta gibi hissediyorum.

Kizlarrrr bebekte hareket azalmasi sıkıntı mı sizce? Yoksa normal mi?
Yarin sabah kontrolum var ama beklemeyip acile mi gidiyim? İcim huzursuz oldu biraccik napiyim?

Sıkıntı canım imkanın varsa acile git derim.

Geçen hafta cuma normal kontrolümde nst de bebek hareketi hissedilmedi doktorum 8 de tekrar gelip nst ye girmemi istedi. (Kalp atışı çok güzel ama hareket yok, hareket azlığı bebeğin sıkıntıda olduğunu gösterirmiş).

Akşam giderken de söylemesi ayıptır 2 halka tatlı ve koca bir dondurma yedim nst de yine hareket istenilen ölçüde çıkmadı doktorum snei bu şekilde eve gönderemem dedi.

Bir şişe serum taktılar, serumla beraber bir litre su, bir koca meyve suyu ve bir koca paket çikolata yedirdiler ondan sonra hareketleri düzene girdi de evime gelebildim.

Benim 2200Boy 45cm

Cnm 32.haftada gittim şimdiki 36.hafta gidecem herhalde bu gidişimde artık 2 hafta yada 10 gün arayla çağırır belkide şükür herşey normaldi onun için ayda 1 çağrıyodu
bende 32 de gittim, 1 ay sonra gel dedi, sabırsızlanıyorum ama herşey normal sık gelmene ne gerek var dedi

Merhaba kızlar nasıl gidiyor artık hazırlıklar bitti temizlik bitti bir kaç ufak tefek işim kaldı. Yemek yapmaya bile üşenir oldum aileden uzak tek başına kalmak zormuş annem daha gelmedi gelmeye de niyeti yok gibi :)

Annesiyle aynı şehirde olanlar kıymetini bilsin bence.

Hımm iyi ki söledin canım bende sorayım ama benim doktorumun kendine özel muayenehane'si var yani klinik'e gidiyorum , doğum için melid park hastanesi ile anlaşmalı .. O zaman hastaneye mi gitsem yoksa arasam mı hastaneyi kadın doğum bölümü ile görüşsem

Oyle yapicam canim hic kisitlamicam artik kendimi. C.tesi saat kact, en son nezmn gtmistn
Cts tam iki hafta olacak.en son 2.250fln demisti. Bi hafta sonra baska dr.a gittim oda ayni ölçüleri soyledi. Gelisimmi durmus die suphelendim. Ama kizlar doktordan doktora olcumlerin degisebilcegini soylediler rahatladim. Cts gorecegi ne durumda. Ct sabah gidecegim cnm

kizlar moralim cok bozuk bizim kordonumuz boynumuza dolanmis sali tekrar gel bakalim dedi dr.kilo boy da geri kalmis ya boyle olan bar mi normal fogum olmaz mi artik

Canım bozma moralini , bebişe birşey olmaz inşallah merak etme .. Eğer son haftalara doğru açılmazsa kordon bebeğin hayatını riske atmamak için sezeryan olabilir canımm

Insallah canim. Yalnizlikta kotu insanin cani bsy istemiyo, yediginden zewkte almiyo. Dcikmisti.sekma diyo doktor booyle ewin icindeyim hep. Bi haftasonlari kacamak yapabiliyoruz
Canim benimde 35+5 te 2500 cikti benimkide zayif 10 gundur her seyi yiyorum bakalim yarin gitcez merak ediyorum artmismi kilosu boyuda 45 cm cikmisti.s

Bende öyleyim yaa pijama sevmiyorum bi eşofman altı ve üst için de üstüne uygun bir badi aldım , birde kısa kol penye lohusa pijama aldımm

Canım muzu yiyemiyosan robottan geçir,sütle çırp, millshake yap, içine de biraz bal koy ohh mis mis
Kemik içinde kasaba git, ilikli kemik iste, onu yıka güzelce düdüklüye koy 2 saate yakın pişir, kemiğin içindeki ilik her derde deva, ama herkes sevmez yağlı olduğu için ağır gelebilir. Sonra süz kemiği at, suyunu çorbada yada pilavda sıcak su kullanıyoruz ya yarısını bundan kullan, çoook faydalı, bide kasaptan çorbalık tavuk iste, tavuğun pek işe yaramayan yerleri yani, onu da haşla suyundan şehriye çorbası yap limonlu limonlu, ohhh :))

Bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum canım , bizlerde bilgilendik dikkate alalım böyle şeyleri .. Birde özel hastaneye gidiyordun sen değil mi böyle ilgilenmeleri çok güzell

kızlar kg ye takılmamaya çalışın lütfen.sağlıkları yerindeyse hiç dert etmeyin. tecrübeyle sabit:) kızımda küçümen doğdu ama hemencecik toparladı küçükler çok çabuk toparlıo yeter ki sağlıklı olsunlar inş

Ohh ne güzel tecrübeli anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…