- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.201
Nasil kilosu falan canim. Bende bugun dktrdan geldim bnmde geri cikti moralim sifir. Buarada kordonu acilanlar war stres yapma canim. Agri sizi falan hissettignde hemen git doktra ihmal etmekizlar moralim cok bozuk bizim kordonumuz boynumuza dolanmis sali tekrar gel bakalim dedi dr.kilo boy da geri kalmis ya boyle olan bar mi normal fogum olmaz mi artik
canim bende 2014 haziran 15 ine evlendim denk gelirse ne guzel olura bana da sezeryan derse son kontrolde o tarihi verir mi acaba. geçen sene 1 haziranda evlendik.
canim ben bes kilo almisim son bir ay ama bebek 2300 gr ve centik oldugu icin artik cok almaz dedi boyuda 44 olmus yavrumun elletini yuzine kapamisti yine ins kordon acilir o beni korkuttu yani .sizin kilo kac olmusNasil kilosu falan canim. Bende bugun dktrdan geldim bnmde geri cikti moralim sifir. Buarada kordonu acilanlar war stres yapma canim. Agri sizi falan hissettignde hemen git doktra ihmal etme
Bide kilo alinca mutlu oluyodum doktor alma alma dikkat et dedi almadimda noldu minnakimda alamadi
Kizlar bu arada hastane cantanizi hazirlmadan once dogum hemsiresine sorun cantamiza neler koyalim diye. Detayli soyluyolar. Bi takim hastane cikisi ve battaniye, bebek bezi veriyolarmis. Anne icinde pedleri veriyolar bide hastane odasi kapi susunu yaptiriyolarmis. Bosuna kapisusu almisim. En azinda iki takim hastane cikisi koymicam bi tane koyicam. Bebek bezide iki uc tane alirim yeter. Bi iki tanede zibin gotururum. Sizde sorun bence fayda var
kizlar moralim cok bozuk bizim kordonumuz boynumuza dolanmis sali tekrar gel bakalim dedi dr.kilo boy da geri kalmis ya boyle olan bar mi normal fogum olmaz mi artik
Kizlarrrr bebekte hareket azalmasi sıkıntı mı sizce? Yoksa normal mi?
Yarin sabah kontrolum var ama beklemeyip acile mi gidiyim? İcim huzursuz oldu biraccik napiyim?
Benim 2200canim bende 2014 haziran 15 ine evlendim denk gelirse ne guzel olur
canim ben bes kilo almisim son bir ay ama bebek 2300 gr ve centik oldugu icin artik cok almaz dedi boyuda 44 olmus yavrumun elletini yuzine kapamisti yine ins kordon acilir o beni korkuttu yani .sizin kilo kac olmus
bende 32 de gittim, 1 ay sonra gel dedi, sabırsızlanıyorum ama herşey normal sık gelmene ne gerek var dediCnm 32.haftada gittim şimdiki 36.hafta gidecem herhalde bu gidişimde artık 2 hafta yada 10 gün arayla çağırır belkide şükür herşey normaldi onun için ayda 1 çağrıyodu
Kizlar bu arada hastane cantanizi hazirlmadan once dogum hemsiresine sorun cantamiza neler koyalim diye. Detayli soyluyolar. Bi takim hastane cikisi ve battaniye, bebek bezi veriyolarmis. Anne icinde pedleri veriyolar bide hastane odasi kapi susunu yaptiriyolarmis. Bosuna kapisusu almisim. En azinda iki takim hastane cikisi koymicam bi tane koyicam. Bebek bezide iki uc tane alirim yeter. Bi iki tanede zibin gotururum. Sizde sorun bence fayda var
Cts tam iki hafta olacak.en son 2.250fln demisti. Bi hafta sonra baska dr.a gittim oda ayni ölçüleri soyledi. Gelisimmi durmus die suphelendim. Ama kizlar doktordan doktora olcumlerin degisebilcegini soylediler rahatladim. Cts gorecegi ne durumda. Ct sabah gidecegim cnmOyle yapicam canim hic kisitlamicam artik kendimi. C.tesi saat kact, en son nezmn gtmistn
kizlar moralim cok bozuk bizim kordonumuz boynumuza dolanmis sali tekrar gel bakalim dedi dr.kilo boy da geri kalmis ya boyle olan bar mi normal fogum olmaz mi artik
Canim benimde 35+5 te 2500 cikti benimkide zayif 10 gundur her seyi yiyorum bakalim yarin gitcez merak ediyorum artmismi kilosu boyuda 45 cm cikmisti.sInsallah canim. Yalnizlikta kotu insanin cani bsy istemiyo, yediginden zewkte almiyo. Dcikmisti.sekma diyo doktor booyle ewin icindeyim hep. Bi haftasonlari kacamak yapabiliyoruz
Bende pijama takımımı uzun kollu almıştım her ihtimale karşı evde hiç giymediğim siyah eşofman altı ve siyah kısa kollu badim vardı onları da yıkadım ütüledim koydum.
Çok sıcak olursa bunları giymeyi düşünüyorum.
Altı denedim oluyor, göbek te inerse biraz hastanede tam olur.
Zaten pijama pek sevmiyorum kendimi pijamalar içinde hasta gibi hissediyorum.
Canım muzu yiyemiyosan robottan geçir,sütle çırp, millshake yap, içine de biraz bal koy ohh mis misMuzu yiyemiyorum.ama zorlicam burnumu tikarim artik. Kemik suyunu nasil yapicam. Canim yemek konusunda acemiyim biraz annem babam uzak kaynanam gorumcem kimsem yokewde yapabildigim etsote bulgur pilavi makarna falan. Disardan yiyoruz onlrda pek yaramiyodur. Kemik suyunu falan nasil yapicam kasaba ne dicem yazrsan cok makbule gecer sana zahmet
Sıkıntı canım imkanın varsa acile git derim.
Geçen hafta cuma normal kontrolümde nst de bebek hareketi hissedilmedi doktorum 8 de tekrar gelip nst ye girmemi istedi. (Kalp atışı çok güzel ama hareket yok, hareket azlığı bebeğin sıkıntıda olduğunu gösterirmiş).
Akşam giderken de söylemesi ayıptır 2 halka tatlı ve koca bir dondurma yedim nst de yine hareket istenilen ölçüde çıkmadı doktorum snei bu şekilde eve gönderemem dedi.
Bir şişe serum taktılar, serumla beraber bir litre su, bir koca meyve suyu ve bir koca paket çikolata yedirdiler ondan sonra hareketleri düzene girdi de evime gelebildim.
Canım muzu yiyemiyosan robottan geçir,sütle çırp, millshake yap, içine de biraz bal koy ohh mis mis
Kemik içinde kasaba git, ilikli kemik iste, onu yıka güzelce düdüklüye koy 2 saate yakın pişir, kemiğin içindeki ilik her derde deva, ama herkes sevmez yağlı olduğu için ağır gelebilir. Sonra süz kemiği at, suyunu çorbada yada pilavda sıcak su kullanıyoruz ya yarısını bundan kullan, çoook faydalı, bide kasaptan çorbalık tavuk iste, tavuğun pek işe yaramayan yerleri yani, onu da haşla suyundan şehriye çorbası yap limonlu limonlu, ohhh :))
Bende öyleyim yaa pijama sevmiyorumbi eşofman altı ve üst için de üstüne uygun bir badi aldım , birde kısa kol penye lohusa pijama aldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?