- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #43.181
Günlerimiz ayni cnm senle. Cts kontrole gideceğim bende merak ediyorum kilosunu. Ne bulduysan ye cnm kiloyu dusunme sen.Biz minyonuz ama 3.5 kilo dogmusuz. Hamilelikten once hep 50-53arasindaydim. Off cok kafa yoruyorum galiba. Kilolu zaten beklemiyorumda 3100-3200falan dogsa iyi olur. Insallah sutumuz yarar.minnak kuslara. senin kacta randewun canim
Bizle alakası yok canım bunları düşünme her bebeğin kendi yapısı. Yarın 3 te randevum gelişmeleri yazarimBiz minyonuz ama 3.5 kilo dogmusuz. Hamilelikten once hep 50-53arasindaydim. Off cok kafa yoruyorum galiba. Kilolu zaten beklemiyorumda 3100-3200falan dogsa iyi olur. Insallah sutumuz yarar.minnak kuslara. senin kacta randewun canim
Dualarımız sizinle canım. Ben sana demiştim buradaki kardeşlerini bekliyor diye, doğumlar başladı kendine geldi musabcık :)inşallah en kısa zamanda kucağında olucak allahın izniyle :)Canım çok sağol yazamadim epeydir,Musabım iyiye gidiyor çok şükür halen kuvezde.Dokundum,hatta kucagima alıp tuttum gecen hafta 10 dk.hic bitmesin hic almasinlar kucagimdan istedim.Ağlıyordu kucagima geldi sustu, uyudu,konusmalarima gözünün birini açıp bakarak tepki verdi cokkkkkkk güzeldi.inşallah yakin zamanda çıkar müjde veririz size buradan canım. Dua edin bize olur mu?
Oyle yapicam canim hic kisitlamicam artik kendimi. C.tesi saat kact, en son nezmn gtmistnGünlerimiz ayni cnm senle. Cts kontrole gideceğim bende merak ediyorum kilosunu. Ne bulduysan ye cnm kiloyu dusunme sen.
aynen canım karnımda öyle bi toplanıyo ki derimi yırtıp çıkacak zannediyorum, ama yine de 3 ü geçsin eksik dua etmeyelim
Canım bende 32+4 te gitmiştim, bidahaki randevuyu taa 1 ay sonraya verdi, sabırsızlıktan çatlıciiim seninki de mi sık sık çağırmıyor?
ayy çok az kalmııışnormal mi sezeryan mı peki ?
ay benimkide tam tersi, zaten kendi daha hiç konuşmadı da bana da söyle de acele etmesin daha vakti var beklesin Dio :)) şimdiden aracı oldum baba oğul arasında)
Kizlar doktordan yeni geldik. Biraz canim sikkin. Nst iyi ama bebegim cokaz kilo aliyo doktr on gun sonra gel kontrik edicem dedi aglicaktim az kalsin. Sinir oldum bende hic kilo almamisim.kendimi kisitlayinca bebekte kilo almiyo biliyorm faydali seyler yesemde olmuyo.bi onceki gittigmde kilo alma dedi simdide baktiki cocukta alamiyo kendini kisitlama ye yiyebildigini dedi. Benim tabi gozlerim doludolu tamam dedim. Sonra moral werdi canini sikma doguma kadr 1 kilo alirsa dogumunda rahat olur zayif doganlr cabuk toparliyo cok sukur sagliginda bisey gorunmuyo, sakin ol elinden gelebildgince az hareket et yuruyus falan ypma ewde dur dedi. On gune insallah toparlamis olur kizlar. Doktrdan cikar cikmaz elinizin artigi iskender yedim burnumu tutarak(sevmedigim seyleri yicem) balikta aldik aksam da balik yicem. Ruseymli ekmekte aldik bakalim oglusuma yarasin insallah.
Kizlar doktordan yeni geldik. Biraz canim sikkin. Nst iyi ama bebegim cokaz kilo aliyo doktr on gun sonra gel kontrik edicem dedi aglicaktim az kalsin. Sinir oldum bende hic kilo almamisim.kendimi kisitlayinca bebekte kilo almiyo biliyorm faydali seyler yesemde olmuyo.bi onceki gittigmde kilo alma dedi simdide baktiki cocukta alamiyo kendini kisitlama ye yiyebildigini dedi. Benim tabi gozlerim doludolu tamam dedim. Sonra moral werdi canini sikma doguma kadr 1 kilo alirsa dogumunda rahat olur zayif doganlr cabuk toparliyo cok sukur sagliginda bisey gorunmuyo, sakin ol elinden gelebildgince az hareket et yuruyus falan ypma ewde dur dedi. On gune insallah toparlamis olur kizlar. Doktrdan cikar cikmaz elinizin artigi iskender yedim burnumu tutarak(sevmedigim seyleri yicem) balikta aldik aksam da balik yicem. Ruseymli ekmekte aldik bakalim oglusuma yarasin insallah.
Bendede oluştu ağrı sancı yok ama doktora gitmeyede utandım açıkçasıdr muayne ediyor mu?yoksa siizn şikayetinize göre ilaç mı yazıyor?
Insallah canim. Yalnizlikta kotu insanin cani bsy istemiyo, yediginden zewkte almiyo. Disarida cikma diyo doktor booyle ewin icindeyim hep. Bi haftasonlari kacamak yapabiliyoruzCanım benim yaa üzülmebak en azından sağlığı iyi doğduğu zaman sen ona çok iyi bakarsın toparlar hemen annesi .. Böyle strese sokma kendini bebişte etkilenir , sen kendine iyi bakmaya çalış kilosu inşallah iyi olur miniğin
2200 kilosu cnm boyu 45cm. Karbonhidrati tamamen kestim hata yaptim ekmek bile yemez olmustum. PismanimKaç kiloymuş cnm bebiş son zamanlar bianda kilo alır derler sıkma canını zaten az kaldı kilo almiim diye düşünme ye herşeyden kısma kendini demekki yemediğin kıstığın şeyler bebeğe kilo aldıracak karbonhidratlarda kilo aldırıyo bebişe bi sonraki gidişinde kilo almış olacak merak etme
Bide kilo alinca mutlu oluyodum doktor alma alma dikkat et dedi almadimda noldu minnakimda alamadiKaç kiloymuş cnm bebiş son zamanlar bianda kilo alır derler sıkma canını zaten az kaldı kilo almiim diye düşünme ye herşeyden kısma kendini demekki yemediğin kıstığın şeyler bebeğe kilo aldıracak karbonhidratlarda kilo aldırıyo bebişe bi sonraki gidişinde kilo almış olacak merak etme
hayırlısı olsun canım, doğunca sen onu cuk cuk emzirirsin tosuncuk oluverirEn son gittiğimde az kilo almıştı canım bebek,böyle giderse karnında durmasının anlamı yok dışarda büyür dedi hala ters duruyor zaten.normali bekleme gibi bi durumum olmayacak sanırım kilo alımı hala yavaşsa.
Canım moralini bozmamaya çalış, kilonu umursama bu 10 günde süper beslen.. Her sabah 2 yumurta ye, yanına bol peynir(özellikle sert peynirlerden ve kaşar), zeytin, ballı süt, öğlen ve akşam birinde sebze birinde muhakkak et yemeği ye, aralarda en az yarım litre süt, yarım litre ayran, ve meyve ye, özellikle muz. Ha bide günde 4-5 ceviz, badem ve fındık ye, arada bi sütlaç ye, ha bide eğer tiksinmezsen kemik suyu, tavuk suyu vs onları iç, ağır gelirse çorbada yada bulgur pilavında da kullanabilirsin. . Hepsini biliyosundur ama ne kadarını uyguluyorsun , eğer böyle beslenirsen 10 gün sonra bebeğin 2500 ü geçecek bak gör Allah'ın izniyle.. Bide zayıf doğsa bile üzülme 1500 gr doğmuş, ama şuan 1.90 tosun gibi arkadaşım var benimKizlar doktordan yeni geldik. Biraz canim sikkin. Nst iyi ama bebegim cokaz kilo aliyo doktr on gun sonra gel kontrik edicem dedi aglicaktim az kalsin. Sinir oldum bende hic kilo almamisim.kendimi kisitlayinca bebekte kilo almiyo biliyorm faydali seyler yesemde olmuyo.bi onceki gittigmde kilo alma dedi simdide baktiki cocukta alamiyo kendini kisitlama ye yiyebildigini dedi. Benim tabi gozlerim doludolu tamam dedim. Sonra moral werdi canini sikma doguma kadr 1 kilo alirsa dogumunda rahat olur zayif doganlr cabuk toparliyo cok sukur sagliginda bisey gorunmuyo, sakin ol elinden gelebildgince az hareket et yuruyus falan ypma ewde dur dedi. On gune insallah toparlamis olur kizlar. Doktrdan cikar cikmaz elinizin artigi iskender yedim burnumu tutarak(sevmedigim seyleri yicem) balikta aldik aksam da balik yicem. Ruseymli ekmekte aldik bakalim oglusuma yarasin insallah.
Muzu yiyemiyorum.ama zorlicam burnumu tikarim artik. Kemik suyunu nasil yapicam. Canim yemek konusunda acemiyim biraz annem babam uzak kaynanam gorumcem kimsem yokhayırlısı olsun canım, doğunca sen onu cuk cuk emzirirsin tosuncuk oluverir
Canım moralini bozmamaya çalış, kilonu umursama bu 10 günde süper beslen.. Her sabah 2 yumurta ye, yanına bol peynir(özellikle sert peynirlerden ve kaşar), zeytin, ballı süt, öğlen ve akşam birinde sebze birinde muhakkak et yemeği ye, aralarda en az yarım litre süt, yarım litre ayran, ve meyve ye, özellikle muz. Ha bide günde 4-5 ceviz, badem ve fındık ye, arada bi sütlaç ye, ha bide eğer tiksinmezsen kemik suyu, tavuk suyu vs onları iç, ağır gelirse çorbada yada bulgur pilavında da kullanabilirsin. . Hepsini biliyosundur ama ne kadarını uyguluyorsun , eğer böyle beslenirsen 10 gün sonra bebeğin 2500 ü geçecek bak gör Allah'ın izniyle.. Bide zayıf doğsa bile üzülme 1500 gr doğmuş, ama şuan 1.90 tosun gibi arkadaşım var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?