2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba kizlar, herkes iyidir insallah, gecmiste de tamamini okuyamadim bi kac sayfaya baktim,
maral26 cok sevindim bebeginle iletisim kurmana canim Rabbim evinize doneceginiz gunleri de tez zamanda gostersin insallah,
Bizim de yarin kontrolumuz var bakalim ne alemdeymis tosunumuz
Dun ve bugun cok hareketli degildi ogulcugum, yani bi kac gun oncesine kadarki gibi tepik tepik,yumruk yumruk degil de daha cok mesela sol taraftan ittiriyo bi yerlerini dayiyo ama tabi hala sag kaburgamla derdi devam ediyo

Biz minyonuz ama 3.5 kilo dogmusuz. Hamilelikten once hep 50-53arasindaydim. Off cok kafa yoruyorum galiba. Kilolu zaten beklemiyorumda 3100-3200falan dogsa iyi olur. Insallah sutumuz yarar.minnak kuslara. senin kacta randewun canim
Günlerimiz ayni cnm senle. Cts kontrole gideceğim bende merak ediyorum kilosunu. Ne bulduysan ye cnm kiloyu dusunme sen.

Biz minyonuz ama 3.5 kilo dogmusuz. Hamilelikten once hep 50-53arasindaydim. Off cok kafa yoruyorum galiba. Kilolu zaten beklemiyorumda 3100-3200falan dogsa iyi olur. Insallah sutumuz yarar.minnak kuslara. senin kacta randewun canim
Bizle alakası yok canım bunları düşünme her bebeğin kendi yapısı. Yarın 3 te randevum gelişmeleri yazarim

Dualarımız sizinle canım. Ben sana demiştim buradaki kardeşlerini bekliyor diye, doğumlar başladı kendine geldi musabcık :)inşallah en kısa zamanda kucağında olucak allahın izniyle :)

Cnm 32.haftada gittim şimdiki 36.hafta gidecem herhalde bu gidişimde artık 2 hafta yada 10 gün arayla çağırır belkide şükür herşey normaldi onun için ayda 1 çağrıyodu

Canım benim yaa üzülme bak en azından sağlığı iyi doğduğu zaman sen ona çok iyi bakarsın toparlar hemen annesi .. Böyle strese sokma kendini bebişte etkilenir , sen kendine iyi bakmaya çalış kilosu inşallah iyi olur miniğin

Kaç kiloymuş cnm bebiş son zamanlar bianda kilo alır derler sıkma canını zaten az kaldı kilo almiim diye düşünme ye herşeyden kısma kendini demekki yemediğin kıstığın şeyler bebeğe kilo aldıracak karbonhidratlarda kilo aldırıyo bebişe bi sonraki gidişinde kilo almış olacak merak etme

Bugün eşimin eğitimi var. 81 İlden gelen emniyet personeline 3 saat ders verecek tel. çekmezse diye 3 arkadaşının yedek numarasını verdi.

Şimdi bitti mi konu anlatımların dedim.

Cevap... Yok bitmedi . Ne oldu. Birşey mi oldu.

Korktu adam ders anlatırken doğururum diye.

Çok güldüm.

Dersi de bırakıp gelemez ya, dünden beri korku sardı adamı.

Oysaki gece 12 ye kadar nöbetçi.

Gerçi ders anlatımı bittikten sonrası önemli değil acil durumda gelir.

Ama onlarda bizim gibi heyecanla, korku ile sabırsızlıkla bekliyorlar.

Yazık adamlara.

Birde iş yeri ile ev arası 30 km. ve trafik çok yoğun en erken 40 dk. de gelir.

Slm kizlar.az kaldi doğuma.artik iyice agirlastigimi hissediyorum.kasiklarimda hafif sanci var.bakalim ne zaman gelecek kizin.heyecanla bekliyorum

Insallah canim. Yalnizlikta kotu insanin cani bsy istemiyo, yediginden zewkte almiyo. Disarida cikma diyo doktor booyle ewin icindeyim hep. Bi haftasonlari kacamak yapabiliyoruz

2200 kilosu cnm boyu 45cm. Karbonhidrati tamamen kestim hata yaptim ekmek bile yemez olmustum. Pismanim

Bide kilo alinca mutlu oluyodum doktor alma alma dikkat et dedi almadimda noldu minnakimda alamadi

hayırlısı olsun canım, doğunca sen onu cuk cuk emzirirsin tosuncuk oluverir

Canım moralini bozmamaya çalış, kilonu umursama bu 10 günde süper beslen.. Her sabah 2 yumurta ye, yanına bol peynir(özellikle sert peynirlerden ve kaşar), zeytin, ballı süt, öğlen ve akşam birinde sebze birinde muhakkak et yemeği ye, aralarda en az yarım litre süt, yarım litre ayran, ve meyve ye, özellikle muz. Ha bide günde 4-5 ceviz, badem ve fındık ye, arada bi sütlaç ye, ha bide eğer tiksinmezsen kemik suyu, tavuk suyu vs onları iç, ağır gelirse çorbada yada bulgur pilavında da kullanabilirsin. . Hepsini biliyosundur ama ne kadarını uyguluyorsun , eğer böyle beslenirsen 10 gün sonra bebeğin 2500 ü geçecek bak gör Allah'ın izniyle.. Bide zayıf doğsa bile üzülme 1500 gr doğmuş, ama şuan 1.90 tosun gibi arkadaşım var benim

Kizlar bu arada hastane cantanizi hazirlmadan once dogum hemsiresine sorun cantamiza neler koyalim diye. Detayli soyluyolar. Bi takim hastane cikisi ve battaniye, bebek bezi veriyolarmis. Anne icinde pedleri veriyolar bide hastane odasi kapi susunu yaptiriyolarmis. Bosuna kapisusu almisim. En azinda iki takim hastane cikisi koymicam bi tane koyicam. Bebek bezide iki uc tane alirim yeter. Bi iki tanede zibin gotururum. Sizde sorun bence fayda var

Muzu yiyemiyorum.ama zorlicam burnumu tikarim artik. Kemik suyunu nasil yapicam. Canim yemek konusunda acemiyim biraz annem babam uzak kaynanam gorumcem kimsem yok ewde yapabildigim etsote bulgur pilavi makarna falan. Disardan yiyoruz onlrda pek yaramiyodur. Kemik suyunu falan nasil yapicam kasaba ne dicem yazrsan cok makbule gecer sana zahmet

kizlar moralim cok bozuk bizim kordonumuz boynumuza dolanmis sali tekrar gel bakalim dedi dr.kilo boy da geri kalmis ya boyle olan bar mi normal fogum olmaz mi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…