2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum canım , bizlerde bilgilendik dikkate alalım böyle şeyleri .. Birde özel hastaneye gidiyordun sen değil mi böyle ilgilenmeleri çok güzell

Evet canım ilk kızımdaki hastane ve doktora gidiyorum.

Özel de olmasa aslında vicdanlı doktorların yapması gereken.

cnm bildiğimiz kemikli et olacak ilikli tarafı iliğini de ye ama eti koy düdüklüye üstünü biraz geçecek derecede su koy kapat ağzını iyice düdüğünü kaldır koy ocağa o öttüğü zaman yani fışladığında düdüğünü indir 30 dk falan kaynasın şifa olsun inşallah

Kizlarrrr bebekte hareket azalmasi sıkıntı mı sizce? Yoksa normal mi?
Yarin sabah kontrolum var ama beklemeyip acile mi gidiyim? İcim huzursuz oldu biraccik napiyim?

cnm iki gün önce hiç hisetmedim yapmadığım şey kalmadı yok ne bi tekme ne bişe ödüm koptu bişe oldu diye bekledim akşama kadar en son acile gittik sadece kalp atışlarını gösterdi o da yetti bana sonra nst ye girdim sancı çıktı alttan bakılacak sancın var dedi bende korktum yaptırmadım eve geldik dün hafiften hareket etti bugün daha iyi çok şükür yorgunluktan oldu sanırım kıyafatleri yıkadım saatlerce ütü yaptım temizlik yaptım çok zorsundum yoruldum kendimi sıktım sanırım ondan oldu diye düşünüyorum sende yorulduysan can sıkıntısı stres falan yaptıysan ondandır yinede git tabi için rahat eder en azından

kilo önemli değil kızlar benim yiğenim 2.200 doğmuştu 1 ayda toparladı şimdi sağlıklı kocaman bir kızönemli değil derken tabikide istediğimiz kilolarda sağlıklı olsun istemek çok doğal.ama çok dert edecekde birşey yok.bütün anneler eminimki kaç kilo doğarsa doğsunlar misler gibi bakıp hemencik kilo aldıracaklardır.siz yeterki moralli ve sağlam durun.allah herşeyin kolayını verir

Kızlar annemle gezmeye çıktık biraz yoruldum hemen sıcaktan da bunaldım, hemen karnım taş gibi oldu belim ağrıdı. Eve gelince hemen uzandım kızım oynaşıyor :)

Ben bu hafta pekmez kaşarda yedim.300gr farketti ondan mı bilmiyorum.

Canim ara gorus en iyisi. En azindan ne koycagni bilirsin gereksiz seyler almayalim yanimiza

Oy canimm hemen yazdiklarinin fotosunu cektim hepsini uygulicam Allah izin werirse cook tesekkurler bilgilerin icin. Hic bilmiyodum bunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…