2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim nasil oldun merak ettim?

Demek ki bu haftalarda böyle oluyo.. İlk uç ayım o kadar zor geçti ki hatırlamak bile istemiyorum. Gunumuz az kaldı,amin Allah kolaylık versin..
Benim de ilk 3 ayım zor geçti. Günde 20 kez kustuğum oldu, hastaneye yattım serum yedim. Şimdiki bulantı o günlerin yanında hiç bişey tabi. Son haftalarda oluyormuş evet canım az kaldı ama

yattığım yerden kalkamıyorum oturduğum yerden kalkamıyorum. bacaklarımın üst tarafı öyle ağrıyorki anlatamam. sezeryan günümüzü aldık ama yine de acaba erken gelir mi diye de bir korku var içimde. hareketliyim çok şükür hareketim azalmadı ama yine de tedirgin oluyor insan. bu haftadan sonra kilo alımı olur mu acaba

olabiliyor tabii canım ama genelde bebek ve ödem kilosu oluyor.. bu saatten sonra çok takılma bence...
ne zaman sezeryan günün ?

Benim de ilk 3 ayım zor geçti. Günde 20 kez kustuğum oldu, hastaneye yattım serum yedim. Şimdiki bulantı o günlerin yanında hiç bişey tabi. Son haftalarda oluyormuş evet canım az kaldı ama
Sanki beni tarif ediyosun ah ah ne günlerdi :) şimdi gülüyorum..

Ay kızlar akşam yemeğe biber doğradım çok acıymış kaç kere elimi yıkadım çıkmadı elim yanıyor resmen çok acıyor
canıımmm ben 2 kere hastanelik oldum sırf oyüzden, bisürü krem sürüp elimi sargıya aldılar ;( uyurken bile buz koyup yattım, înş senin okadar ciddi deildir, eğer geçmezse muhakkak doktora git

aynen canım şükür tuvalete çıkamama problemim yok ama hemoroid oldum, ctesi doktora sorcam inş engel deildir doğuma

Eki Görüntüle 1537977
Bu da ben ve oğlum. Biz de yarın 37 olcas.
maşşalah canım çoook güzelsiniz

Sagol cnm kipirdamadigim muddetce iyim. Uzandim yatagima kasilma agri sanci nasil olur onun arastirmasini yapiyorum. Wc ye gitmemek icin su icmiyorum. Bakalim sabaha gecmesse dr.a gidecem zaten bu halde isede gidemem .
Dinlen cnm tabiki ise gitme dewam ederse. Ayagini yuksek yere koy sirtustu uzan. Hafifletiyo alt taraftaki agriyi. Hateketli mi bebein

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…