2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
37+0 kızımla ben
maşallah size Esmacım :)
Hanimlar iyi aksamlar bugun saat 6 da dogum yaptm kizim cok aceleci cikti 36+4te digdu ama kilosu masallah cok iyi 3610 gr su anda uyuyor lokal anestezi oldu bwnimde biraz sancim var ama herseye deger cok guzel bir dutgu Allah hepinize nasip etsin
Gözünüzaydın cnm erken olmasına rağmen kilosu çok iyi maşallah kızına.Allah analı babalı sağlıkla büyütsün
Kizlarrr ben bebsimi kucagima aldim darisi sizlere
Amin cnm inşallah. Gözünüzaydın Allah analı bablı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Kizlar 20.05.2015 ben de doğum yaptım spinal sezeryan ile müthiş sancilarim var 38+1 de kizimi kucağıma aldim cok şükür 2.860 gram 49 cm ultrason da soylenenden cok cok kucuk dogdu
Gözünüzaydın canım Allah analı bablı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

1 saattir bıçak kesiği sancım var ... hala geçmedi...
kızım hareket ettikçe artıyor acısı azcık...

bir arkadaş kanala girme çabaları dedi... hadi hayırlısı bakalım :)
ne gzl ilerlemesi ne durumda takip edebiliyorsunuz. benimki hep aynı tepişmeye itişme. bir de bu hafta hıçkırık başladı. hıçkırınca sinir mi oluyor ne bi popo ittirmeler falan

Bugün 36. Haftamız doluyor teyzemin kızı 4 gündür zekai tahir hastanesinde sezeryan sırası bekliyor akşama kadar aç kaldıktan sonra hadi yarına kaldı diyorlarmış duyunca strese girdim
Merhaba canım, sayfanızda gezinirken gördüm de, o kadar çok mu doğuran ya nasıl sığacak bu kadar insan eskiler çok doğurur denir, bu zamanın da maşallahı var galiba,

belli belli :)) gittikçe büyüyor , kıyafetlerimden anlıyorum :)
toparlayacak Allahın izniyle , nasıl genişlediyse öyle toparlayacak.. bir sürü kadın var kaç kere anne olmuş ama karnı dümdüz... sonuçta genişleme potansiyeli olan şeyin daralma potansiyeli de var... belki zaman alır biraz ama takılma buna :)

Noluyo herkes resimmi koyuyo:)))ben sürpriz yapıp kızım doğduğunda onunla resim paylaşıcam.doğmasını beklicez yani.niyeti yok ama pek kısmet artık

Cok hos gorunuyosun guzel anne. Masallah bebiskonla sanna
saol teyziş, siz de koyun görelim kardeşcezlerimizi

oy hakikaten benimkisi gibiiiii :)))
çok tatlı maaşAlllaahh , yapın tabii yürüyüşünüzü , ohhh mis gibi :))
çok güzelsiniiiz :))
Saol canım benim , 80 kilocuk olduk :)
Cok tesekkur ederiz teyzeleri oglum hic dogmayacak gibi yukarda ve cok hareketli babasi kilikli
benimki de çok yukarda yaa, eşim sakın hıçkırma da ağzından doğmasın diyo :)

İyi geceler kızlar akşam yemek hazırlarken ni anda hem belime hem vajinamınnüstüne kasıgıma sancı girdi korktum hemen oturdum sandelyeye 10 dk sonra geçti ama ayy nasıl korktum galiba yavaştan doğum yaklaşiyo ve oğlum antremanlara başladı:) o an tek düsündügum sey çantaydı daha hazırlamadım kiiii yarın hepsini halledicem Allahın izniyle

Bende yarin yapim diyorum, agri aninda hemen ilk dusuncemiz cantalar oluyo az biraz da olsa kafamiz rahatlasin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…