- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.201
Kızlar erken gelir derler ama yok biz tık keyfimiz çok yerinde maşallah.Zaten çok korkuyorum başıma ne gelecek ise olsun bitsin istiyorum her gün daha da geriliyorum.
maşallah size Esmacım :)37+0 kızımla ben
Gözünüzaydın cnm erken olmasına rağmen kilosu çok iyi maşallah kızına.Allah analı babalı sağlıkla büyütsünHanimlar iyi aksamlar bugun saat 6 da dogum yaptm kizim cok aceleci cikti 36+4te digdu ama kilosu masallah cok iyi 3610 gr su anda uyuyor lokal anestezi oldu bwnimde biraz sancim var ama herseye deger cok guzel bir dutgu Allah hepinize nasip etsin
Amin cnm inşallah. Gözünüzaydın Allah analı bablı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKizlarrr ben bebsimi kucagima aldim darisi sizlere
Gözünüzaydın canım Allah analı bablı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKizlar 20.05.2015 ben de doğum yaptım spinal sezeryan ile müthiş sancilarim var 38+1 de kizimi kucağıma aldim cok şükür 2.860 gram 49 cm ultrason da soylenenden cok cok kucuk dogdu
Cok hos gorunuyosun guzel anne. Masallah bebiskonla sannaDayanamadık biz de paylaştık gitti :) başka bi gün de süslenip çekip koyarız inş
oy hakikaten benimkisi gibiiiii :)))Dayanamadık biz de paylaştık gitti :) başka bi gün de süslenip çekip koyarız inş
di mi yaaBana da öyle diyorlarcinsiyeti kız diyorum , yoo ama bu erkek karnına benziyor diyorlar sanki yalan söylüyoruzz
ne gzl ilerlemesi ne durumda takip edebiliyorsunuz. benimki hep aynı tepişmeye itişme. bir de bu hafta hıçkırık başladı. hıçkırınca sinir mi oluyor ne bi popo ittirmeler falan1 saattir bıçak kesiği sancım var ... hala geçmedi...
kızım hareket ettikçe artıyor acısı azcık...
bir arkadaş kanala girme çabaları dedi... hadi hayırlısı bakalım :)
Merhaba canım, sayfanızda gezinirken gördüm de, o kadar çok mu doğuran yaBugün 36. Haftamız doluyor teyzemin kızı 4 gündür zekai tahir hastanesinde sezeryan sırası bekliyorakşama kadar aç kaldıktan sonra hadi yarına kaldı diyorlarmış duyunca strese girdim
belli belli :)) gittikçe büyüyor , kıyafetlerimden anlıyorum :)önceki resimde hiç belli değildi diye hatırlıyorum. şimdi tam hamile olduğun belli olmuş maş.
Doğum sonrası zayıflarım orası sorun değil ama bu kdr genişleyen göbişlerimiz zayıflasa da nasıl duracak toparlayacak acaba. bu hafta buna takmış durumdayım
çok tatlısınız maşallahBuda biziz kizlar 37. Haftamiz dolmustu :)
aannneem yerler , maaşAllah size canıım yaa ne güzel olmuşsunuz :)Buda biziz kizlar 37. Haftamiz dolmustu :)
ay benimki de çok sinir oluyor gibi geliyor banane gzl ilerlemesi ne durumda takip edebiliyorsunuz. benimki hep aynı tepişmeye itişme. bir de bu hafta hıçkırık başladı. hıçkırınca sinir mi oluyor ne bi popo ittirmeler falan
saol teyziş, siz de koyun görelim kardeşcezlerimiziCok hos gorunuyosun guzel anne. Masallah bebiskonla sanna
Saol canım benim , 80 kilocuk olduk :)oy hakikaten benimkisi gibiiiii :)))
çok tatlı maaşAlllaahh , yapın tabii yürüyüşünüzü , ohhh mis gibi :))
çok güzelsiniiiz :))
benimki de çok yukarda yaa, eşim sakın hıçkırma da ağzından doğmasın diyo :)Cok tesekkur ederiz teyzeleri oglum hic dogmayacak gibi yukarda ve cok hareketli babasi kilikli
Inşallah canım gider annem.bugun bana öyle bir şey söyledi ki önce gülmekten yarildim sonra bi kötü oldum yarmagul dedi bana anacimolsun kuzum , kiloların hepsiiii gidecek bebişler çıksın emsin hele bi :))
Bende yarin yapim diyorum, agri aninda hemen ilk dusuncemiz cantalar oluyo az biraz da olsa kafamiz rahatlasin bariİyi geceler kızlar akşam yemek hazırlarken ni anda hem belime hem vajinamınnüstüne kasıgıma sancı girdi korktum hemen oturdum sandelyeye 10 dk sonra geçti ama ayy nasıl korktum galiba yavaştan doğum yaklaşiyo ve oğlum antremanlara başladı:) o an tek düsündügum sey çantaydı daha hazırlamadım kiiii yarın hepsini halledicem Allahın izniyle
Oyy masallah dudusu yesinllerr masallah kuzuyaKızlar buda 36.haftada benim kızım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?