2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim sadece normal dogumla degil dogumla alakali. Ben ilk oglumu sezaryen ile dogurdum ama o kadar azdi ki hemoroid.bebegm 39 gunlukken operasyon gecrdim. Cok su ic. Sebze meyve tuket gecer inşallah

Kız senin daha var gibi duruyor ama bklemeyecek oglus , hazırla çantayi en iyisi :))

Kız senin daha var gibi duruyor ama bklemeyecek oglus , hazırla çantayi en iyisi :))

Evet teyzesi daha minik benim oģluşum ama haziran bebişleri çok hızlı çıktı maşşallah bende ufaktan tırsıyorum :)bazen diyorum oğlum ne zaman gelicin lenn diyom sonra sancı girince de şaka yaptım şaka şaka diyorum bi yanım doğsun istiyo diğer yanım korkuyo işte daha erken çünkü

Günaydın ben dün o kadar yoruldum ki resmen sızmışım birde yorganları balkona atmıştım nevresimde ferah ferah sabaha kadar deliksiz uyumuşum

Kızımızın adına karar veremiyoruz hala sizde fikrinizi söylerseniz iyi olur Ahu Zeynep ya da Nil Zeynep hangisi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…