2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlar
bebeğin hareketi ile beraber karnından ÇIT diye ses duyan var mı?Duyduğuma cok eminim
Benim karnımdan sıksık ses geliyor ama bağırsak, mideden geliyor. Bebekten gelebileceğini hiç düşünmemiştim. Senin bebiş neler yapıyor içerde

Dinlen cnm tabiki ise gitme dewam ederse. Ayagini yuksek yere koy sirtustu uzan. Hafifletiyo alt taraftaki agriyi. Hateketli mi bebein

Gunaydin kizlar daha iyim simdi. Ama dr.a gidicem ne dicek bakalim. Bebegim hic bi zaman cok hareketli olmadi benim. Bazen aksama kadar kipirdamaz aksam bi iki gerinir o kadar.

Uykusuz gecenin erken sabahindan gunaydin guzel anneler babayi ise gonderdim size bakayim dedim birazdaha yatacagim insallah uyuya bilirim opuldunuz...

Kızımızın adına karar veremiyoruz hala sizde fikrinizi söylerseniz iyi olur Ahu Zeynep ya da Nil Zeynep hangisi ???
Nil zeynep bence nil ismini ben de koymayi cok istiyodum esim istemedi zeynep koyalim diye de esim yalvariyor ama cok yakin 2 arkadaşım koydu diye biz masal ela veya masal yagmur koymayi düşünüyoruz bakalim

Kızlar acil yardım
Bitlenmişim muhtemelen dolmuşta öğrencilerden kaptım ve çoğalmışlar ilaç kullansam bebeğime zarar verir mi bilgisi olan varmı

Kızlar acil yardım
Bitlenmişim muhtemelen dolmuşta öğrencilerden kaptım ve çoğalmışlar ilaç kullansam bebeğime zarar verir mi bilgisi olan varmı
eczanede kimyasal olmayan ilaçlardan satılıyomuş canım bi doktorunu ara önce. sonra doğru eczaneye. geçmiş olsun

oyyy :))
doğrudur ya insan alışamaz ki ilk zamanlar :)))
nasıl bebişin , emzirmesi , gazı , uykusu ? :)
Evet ya hele ilk gunler elim karnima gidiyodu tuhaf oluyodum
Bebis iyi cok sukur cnm buyumeye calisiyor sik sik emiyor gazi pek yok cok sukur suanda, emdikten snra karni doyunca uyuya kaliyor. Rutin olarak 2-3saatte bi uyaniyor cnm :)))

Kızlar acil yardım

Hiç fikrim yok canım eczaneden bir sor içeriğini arat bakalım belki onlar da bilir ya da direkt aile hekimine soruver

Kızımızın adına karar veremiyoruz hala sizde fikrinizi söylerseniz iyi olur Ahu Zeynep ya da Nil Zeynep hangisi ???
Bence nil zeynep daha güzel canim nil ismini cok severim de babamız koymaz bilge ece olabilir dedik bizde bakalim ne zaman karar vercez bilge ece mi selen ece mi daha guzel sizce

Hayırlı güzel sabahlar son is günlerine gidiyorum bu çarşamba izne ayrilicam çok mutluyum bıktım gari artık girmekten hala tabi ayrilicam ama çocukların karnelerini hazırlamak lazım bu hamilelik beni uyuşuk Yaptı

Günaydın kizlar bizde sabahin 6 bucugunda uyandik ise geldik kizimla son 1 yada 2 haftam kaldi benimde umarim izne ayrildigim gibi dogurmam

Günaydınlarr.sabah erken kalktık kızımla tekrar uyuyabilirmiyim diye yattım ama yok uyuyamadımgeçmiyor günlerrr offf off.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…