2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ay alla bu hormonlar Sağolsun 3 günde çıkıyor. Her 10 günde ağda yapıyorum. Üstelik lazerliydim bitmişti bende tüy olayı. Oh ya ne güzel 1 ay

Haftalarımız aynı ve ben de Öyleyim. Dün gece korktum ayağa kalkamadım çocuk düşecek şimdi diye. Öyle bi baskı hissi....

Günaydın kızlar :) iki gecedir horluyorum artık kendi horultuma uyanıyorum Sizde böyle bir durum var mı? Eşimin ki uykusu çok derindir o bile dun gece çok horladın dedi

Ben Bebeğin daha yatağını almadım Kıyafetler de Öylece duruyor yıkamadım. Bu hafta Yaparım galiba. Bak senden daha kötüsü var gördün mü? :)

Bende de aynı ayakta uzun süre kalamıyorum. kafasıyla mı basıyolar napıyolar :)

Ayy maşallah sana..az kilo almissin ben tam tamına daha şimdiden 15.kilo aldım 75 kiloluk şu an gobusum de çaylak. Içinde ne yapayım yha dayanamıyorum
Ben de 76 kilo olduuuummm 55 kiloydum ben göbeğim harita gibi çatlak üstelik liearac kullanıyorum ama fayda etmedi hiç..

Asıl bu zamanlar kilo alınır diye biliyorum ama bebek de çok alıyor son haftalar normal yani..

Ben de 76 kilo olduuuummm 55 kiloydum ben göbeğim harita gibi çatlak üstelik liearac kullanıyorum ama fayda etmedi hiç..
Ben de 11 kilo aldım. İlk başta lierac kullandım bacaklarım kalçam çatladı çok fena sonra babe nin çatlak kremini aldım ondan sonra çatlamadı hiç

Kızlar acil yardım
Bitlenmişim muhtemelen dolmuşta öğrencilerden kaptım ve çoğalmışlar ilaç kullansam bebeğime zarar verir mi bilgisi olan varmı
Canim ilac zarar verir mi bilmiyorum ama bit taraklariyla tarasan cok mu yayilmis. Ben de cok korkuyorum izne ayrilirken butun ogrencilerle opustuk sarildik ve bazilarinda bit ooldugunu biliyorum sen doktora sor sirkeyle yikayip tarayanlar da var olmazsa dene bi

Günaydın Herkese
Kızlar geçen cumartesi doktora gittim 2750 gram olmuşuk ..Her şey yolunda .Çatı manesi de oldum.Çok basitmiş acımadı ..İki dakika da oldu.. Ama kızlar ben bebeğim zayıf olacak diye her ne kadar kafya takmama ya çalışşam da takıyordum .. Açılmam yokmuş..
Doktorum kontrolden sonra dediki Allah dağına göre kar veriyor dedi.Eğer ben iri bebeğe hamile olsaymışım normal doğum yapmam çoık zor olurmuş .. Ama şimdi 3kilo veya 3200 olan bbeği normal doğurabilirmişim....
Çok şükür bakalım ne olacak ...Sıkıntım yok ..Olan şeyler de bu bu haftalarda olması normal

Yattığımız yerde düzleşmez ama güzel mekik macerası bizi bekliyor..

Gunaydin guzel anneler ve minnaklarinaa biz kahwaltimizi yaptik, babamizi işe gonderdikk, simdi biraz uzanip tw izlicez sonrada hastanede giyecegim geceleikler makinaya aticam. O yikanirkende oglusumun cantasini hazirlicamsizler nasilsinniizz cimcimesevilay canim sende bugun hazirlicaktin galiba

Zeynep aklımın ucundan dahi geçmiyodu bide çok var diye sevmiyodum ama eşim annesi babası istiyo diye istiyo bende hatırları kırılmasın dedim zaten peygamberimizin kızının adı. Yinede kaynana tarafı söyleyince seveceği varsa da sevmiyo insan :) yanına da Nil yada Ahu eklicez işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…