- 5 Temmuz 2014
- 134
- 168
- 103
- 30
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.261
Ay alla bu hormonlar Sağolsun 3 günde çıkıyor. Her 10 günde ağda yapıyorum. Üstelik lazerliydim bitmişti bende tüy olayı. Oh ya ne güzel 1 ayEvet yaa bende önümü traşlıyorum mecburen çünkü çok sıkıyorum , kasıyorum kendimiBacaklarımı , göbeğimi , kol altımı falan son olarak haziranın başında sir ağda yapayım diyorum ve sonra da kızımı bekliyim Zaten benim tüyler 1 aydan daha geç çıkıyor
Haftalarımız aynı ve ben de Öyleyim. Dün gece korktum ayağa kalkamadım çocuk düşecek şimdi diye. Öyle bi baskı hissi....Canım bende dün akşam ve bu sabah çok kötü ağrım vardı dediğin gibi ayağa bile kalkamadım çünkü yara gibi sızlıyordu yada böle iğne batması gibi tuhaf bişeydi , çok korktum açılma falan mı oluyor dedim hatta kendi kendimeama şimdi daha iyiyim ılık duş aldım sonrada dinlendim sol tarafıma yatıp .. Sırtında ve belinde ağrı mı varsa hiç bekleme hemen acile git evde böyle ağrılar içinde durma canım strese girme bebişde etkilenir , benim sancım devam etseydi gitcektim hastaneye
Ben Bebeğin daha yatağını almadım Kıyafetler de Öylece duruyor yıkamadım. Bu hafta Yaparım galiba. Bak senden daha kötüsü var gördün mü? :)İyi yaa tek olmadığıma sevindimbu hafta içinde hazırlıcam ama Allah'ın izniyle bu arada pijama takımının bedeni neydi canım ben S-M beden istedim zaten geniş oluyor lohusa takımları.. ben 62 kiloyum şuan inşallah iyi olur bedeni
Bende de aynı ayakta uzun süre kalamıyorum. kafasıyla mı basıyolar napıyolar :)Kızlar yürürken olan ağrı mı acı mı herneyse bende de var.Dışardaydım, yeni geldim eve, büyük kızımla parka gittikte. Yürürken böyle sanki alttan bıçak gibi saplanıyo bişey.Zor yürüdüm ama şimdi eve geldim, oturuyorum, hiç yok o acı. Sadece yürürken oluyo.
Ben de 76 kilo olduuuummmAyy maşallah sana..az kilo almissin ben tam tamına daha şimdiden 15.kilo aldım 75 kiloluk şu an gobusum de çaylak. Içinde ne yapayım yha dayanamıyorum
Asıl bu zamanlar kilo alınır diye biliyorum ama bebek de çok alıyor son haftalar normal yani..yattığım yerden kalkamıyorum oturduğum yerden kalkamıyorum. bacaklarımın üst tarafı öyle ağrıyorki anlatamam. sezeryan günümüzü aldık ama yine de acaba erken gelir mi diye de bir korku var içimde. hareketliyim çok şükür hareketim azalmadı ama yine de tedirgin oluyor insan. bu haftadan sonra kilo alımı olur mu acaba
Ben de 11 kilo aldım. İlk başta lierac kullandım bacaklarım kalçam çatladı çok fena sonra babe nin çatlak kremini aldım ondan sonra çatlamadı hiçBen de 76 kilo olduuuummm55 kiloydum ben göbeğim harita gibi çatlak üstelik liearac kullanıyorum ama fayda etmedi hiç..
Canim ilac zarar verir mi bilmiyorum ama bit taraklariyla tarasan cok mu yayilmis. Ben de cok korkuyorum izne ayrilirken butun ogrencilerle opustuk sarildik ve bazilarinda bit ooldugunu biliyorum sen doktora sor sirkeyle yikayip tarayanlar da var olmazsa dene biKızlar acil yardım
Bitlenmişim muhtemelen dolmuşta öğrencilerden kaptım ve çoğalmışlar ilaç kullansam bebeğime zarar verir mi bilgisi olan varmı
Yattığımız yerde düzleşmez ama güzel mekik macerası bizi bekliyor..belli belli :)) gittikçe büyüyor , kıyafetlerimden anlıyorum :)
toparlayacak Allahın izniyle , nasıl genişlediyse öyle toparlayacak.. bir sürü kadın var kaç kere anne olmuş ama karnı dümdüz... sonuçta genişleme potansiyeli olan şeyin daralma potansiyeli de var... belki zaman alır biraz ama takılma buna :)
bence selen ece Kızkardeşim de 38 haftalık hamile selen olcak bebişin adı :) inşallahBence nil zeynep daha güzel canim nil ismini cok severim de babamız koymaz bilge ece olabilir dedik bizde bakalim ne zaman karar vercezbilge ece mi selen ece mi daha guzel sizce
Nil adını ben de çok düşünmüştüm çok beğendiğim bi isim. Zeynep i de kaynanam dedi durdu. Ama ben Defne de karar verdim. :)Kızımızın adına karar veremiyoruz hala sizde fikrinizi söylerseniz iyi olur Ahu Zeynep ya da Nil Zeynep hangisi ???
Haber werirdin cnm, stres yapma. Iyi olcak insallah herseyGunaydin kizlar daha iyim simdi. Ama dr.a gidicem ne dicek bakalim. Bebegim hic bi zaman cok hareketli olmadi benim. Bazen aksama kadar kipirdamaz aksam bi iki gerinir o kadar.
Ben neler kullandım canım ona rağmen çatlıyor ama aslında hayatında ilk hatırası izi hoşuma da gidiyor.Ben de 76 kilo olduuuummm55 kiloydum ben göbeğim harita gibi çatlak üstelik liearac kullanıyorum ama fayda etmedi hiç..
Keşke benim de Hoşuma gitse eşimden bile saklıyorum aynaya baktıkça psikolojim bozuluyor.Ben neler kullandım canım ona rağmen çatlıyor ama aslında hayatında ilk hatırası izi hoşuma da gidiyor.
Bende ayni seyi dusunuyorum canim. Yawrumuzun hatirasi olacak yerim ben onlariiBen neler kullandım canım ona rağmen çatlıyor ama aslında hayatında ilk hatırası izi hoşuma da gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?